rone, ясно ми е, че си нямаш абсолютно никакво понятие нито от бойни сцени, нито от бойни филми. Ако имаше, щеше да знаеш, че няма значение дали бойната сцена е реалистична. АМА НИКАКВО. Важно е да е красива или поне ефектна. Това в трейлъра на настоящата простотия е всичко друго, но не и ефектно или красиво. И, пак ти казвам, сигурен съм, че дори аз ще сглобя по-хубава бойна сцена. За теб вероятно битките на Ван Дам са нещо качествено. Е, не са. Изобщо не са. Не са и реалистични. Никак даже. Бойните сцени в "Матрицата" са доста по-изпълнени с реализъм от тези в "Кървав спорт", примерно. Заявявам това напълно сериозно и отговорно, после може и да се обоснова, ако ми е кеф. Но си помисли за какво ти говоря. Гледай "Самоличността на Борн" - ето ти хубави бойни сцени с прекрасна хореография. Реалистична. "Манастирът Шао Лин" - няма хвърчащи изпълнения. И това, заради което ще го гледаш, е изпипано съвършено. "Fist of Legend" - бас хващам, че няма да усетиш къде са вкарани в употреба въжетата, макар че ги има немалко. И т.н. И такова нещо като хореографски изпълнения не съществува. Няма нито една бойна сцена в съвременното кино, ама НИТО ЕДНА, която да не се хореографира предварително.