ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hgoshev на 2008-01-30 09:50:12
Вашето мнение относно Dismember - 2008 - Dismember може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от drago4apa на 2008-01-30 12:39:20
както винаги чист натурален фреш от скандинавски дет метъл с лек меидън привкус в солата без мелодични тъпотии без перфекционизъм (породен от комплексарщина и желание да стаеш "звезда"(( целия стил наречен мелодичн дет метъл например )))свалени китари даже не знам как басиста успява да свири на сртуни които играят по целия грифза
:) всички които харесват истински метъл ще ме разбера за тези които обичт мелодии и пеене не тука батюуту
публикувано от substance на 2008-01-30 13:05:31
Ами за тези, които слушат(шаме) и мелодичен дет и "истински" метъл?
публикувано от X_NRG на 2008-01-30 13:06:53
Пич, не говори глупости. :) Дизмембър правят страхотен метъл, но не можеш (или всъщност можеш, но е глупаво) по никакъв начин да отричаш така Мелодет-а, защото има и много сполучливи изпълнители. Това, че просто звучи по-комерсиално и привлича повече псевдофенове, не значи че не е стойностно за тези от нас, които наистина харесваме метъл. Аз нямам нужда (както ти явно имаш) да се ограничавам в някакви стилове на метъла. Не слушам единствено емокор и мега ъндърграунд брутал дет или блек, където са записвани грухтящи свине хвърлени в дълбок кладенец (с извинение, ама това и аз го мога). :) Айде със здраве.
публикувано от Battle Fury на 2008-01-30 13:54:41
Не е задължително да се самоограничаваш в няколко стила, за да разбереш, че нео-метъл (ПФФТ!), кор-базирани, "мелодик"-клоновете, да не говорим за всичките тези "готик"-наричащи се бандички от леймърчета : всичко това е пълен крап :thumbsdown:
Поздравления за торента, наслаждавайте се на Дисмембър.
Един много добър пример, защо трябва да се избягват
горепосочените извращения на основните стилове ;)
публикувано от medarov на 2008-01-30 16:51:26
Мноо ясно. мелодета е препродуцирано комерсиално лайно. Не харесвам Дисмембър но им свалям шапка, че през всичките години не изневериха на стила си (както и Benediction). Който харесва Dismember няма да съжелява с този албум.
публикувано от Kirijas на 2008-01-30 17:47:42
от 1 седмица го имам албума много добър
публикувано от frantic1bg на 2008-01-30 18:13:53
Много мерси за ъпа, страшен торент!
Като гледам тук обаче има яко ограничени типове, за който явно метъла се ограничава с 3-4 подстила и е спрял да се развива преди десетина - петнайсет години. Не че ми пречите, даже хич, ама поне не се излагайте говорейки глупости.
публикувано от FEDAYN666 на 2008-01-30 18:27:11
ПРОДАВАТ СЕ 110 ОРИГИНАЛНИ СИДИТА 5 ДИВИДИТА 2 ДВОИНИ ДИВИДИТА И БОНУС СИДИ ПЛЕЙЪР МАРАНЦ ЗА 1000 ЛВ ВСИЧКО Е ДЕТ МЕТАЛ И ГОРГРАЙНД ПОЧТИ ЧИСТО НОВО Е ВСИЧКО ЗА КОНТАКТИ ЕМАЙЛ tatarliev1975@abv.bg
публикувано от Da_BizkiT на 2008-01-30 18:40:42
мерси за ъпа =) Сигурно ще е як, а относно коментарите, напълно съм съгласен с X_NRG ;) Има Melodic Death банди които вадят много по-добри песни от някои "true" банди...
Спрямо Нуметъла, колкото и да е прецакан, винаги ще продължавам да си го слушам, дори и да не му се кефя чак толкова, просто защото от там съм почнал.
публикувано от substance на 2008-01-30 18:51:29
Няма "true" банди, пичове. Всичко е до талант, аз слушам главно дет, но ето примерно Trivium правят мега як металкор, смениха си стила на траш и пак са супер добри.
публикувано от medarov на 2008-01-30 18:58:48
ХАХАХАХХА. Тривиум трааааш хахахахха. MTV метъли - неам думи:thumbsdown:
публикувано от drago4apa на 2008-01-30 19:12:13
пак съм аз ограничения трю метъл ...никой не отрича че "мелоди" групите свирят добре ама някакси като си пусна "ню метъл" музика ми омръзва и ми идва в повече музикалното изхвърляне а като си пусна" ограничен трю метъл" ми се допива бира ...има разлика нали сега да си призная и аз слушам chimera mashine head slipknot i подобни ама като ги слушам чувам неща изсвирени от доста хора преди ( с малки изключения) идеята на метъла е да правиш това което ти идва и което ти харесва а не това което се продава и в тоя ред на думи това което се прави за да се продава с нищо не е по различно от щафета щпек защото и тя е със същата идея направена ... да се продава както го каза Макс преди години когато му предложиха да стане лице на Капа -к'во е това да е....:drunk::drunk::spank::spank:
публикувано от Affaebe на 2008-01-30 19:36:26
Як норвежки блек!:rant:
публикувано от Battle Fury на 2008-01-30 22:28:05
Така е Драго, мани-мани, Лимп Бисквит фенове да ми обсъждат Дисмембър.Не мога да видя по профилите, кой на колко години е, ама и май няма нужда - по коментарите се усеща.Убеден съм, че много от коментиралите Дисмембър още не са имали ясно съзнание, когато излезе "Like an Ever Flowing Stream", но сега ми сравняват стиловете с мелодик крап/метъл тор/готик бунаци и всякаква такава паплач, която си пише музиката точно като за тях.

Ъпе, евала за труда, дано не се дразниш на всички тия коментари, но така е сред маниаци.А и ние българите,
освен че войната на поколенията ни е неизбежна,
обичаме и да се дразним един с други.Нали винаги трябва да има някой по-велик от останалите.
публикувано от vivisexionist на 2008-01-31 00:15:23
Има един бог - МЕТЪЛЪТ - и Дисмембър е неговият пророк.
публикувано от nvasev на 2008-01-31 01:54:20
Браво ,много добър албум ,който официално излиза на 18 февруари ,за съжеление тази година не се споменава за нов LIVE в България ,но ме държи от още от 18/06/2007 - беше тотална бруталия - Изключителен спомен :band:
публикувано от olveeikemo на 2008-01-31 07:10:26
Благодарности на ъплоудера за този торент. Мътълът е тема, която не се обсъжда във форуми, поради простата причина, че когато някой сухар каже нещо невероятно дразнещо не можеш да го хванеш за косицата и да пометеш с него целия бар. За това оставете споровете за кръчмите, теглете, слушайте, куфейте и не се обяснявайте. :thumbsup:
публикувано от drago4apa на 2008-01-31 14:13:09
пичове много на сериозно ме взехте :) аз само ей така нали форумите са за да блещиш тъпотии както виждате нито споменавам групи нито конкретни изпълнители ако някой се чувства обиден явно има за какво аз лично не упреквам а споделям мнение ....

и един полседен коментар от мен по темата:
messuga+fear factory+korn(до 1998)+pantera+sepultura(до 1995)+crowbar+death+slawer+metallica(до 1991)+поп скука и метросексуалнос лакирани нокти гелосана косичка "обърната на път" и грим = модерен мелодичн MTV roadrunner метъл..... това е унивиреслана печеливша метъл задачка закачка .....ако група успее да съчетае тия неща става известна :thumbsup::thumbsup: и не се засягайте като деветокласнички в цикъл ами пиите една бира и слушайте всякакъв метъл какъвто ви харесва :beer::beer::drunk::drunk::band::baby:O:-
публикувано от medarov на 2008-01-31 14:49:39
Е са си пуснах Cavalera Conspiracy 2008. ЕБАТИ ЛАЙНЯНИЯ АЛБУМ!!! После ми пиеше колко е як новия метъл
публикувано от vlado1978 на 2008-01-31 16:58:20
дайте шведите насам! да чуя двойното китарното соло. да усетя двойната каса! мерсииииии. сядам да слушам и да чакам новия Benediction!
публикувано от drago4apa на 2008-01-31 17:16:57
:spank::spank::spank::spank::spank::spank::spank:
публикувано от drago4apa на 2008-01-31 17:25:03
вече станах и "разбирач" значи сега съм "ограничен трю метъл разбирач" да взема да направя група в този нов стил ..... аз съм на баса или барабани търся други "ограничени трю метъли разбирачи " да си направим " ограничена трю метъл разбирачница" може и лейбъл да си направим: "ОграниченТрюМетълРазбирачРекърдс" или "ОТМРР" и ще продуцираме етно-глен-поп-фолк-романтик-псевдо-кашкавал-ню-ейдж-блек-дет-трашмелъди-пуканки-груув-блус-техно-индъстриъл-стриим-луканка-метъл
публикувано от medarov на 2008-01-31 19:11:08
ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ!!! тоя щеше да е жалък ако не беше смешен
публикувано от drago4apa на 2008-02-01 14:22:47
Интересно как едно изречение в първия ми коментар накара толкова хора да коментират нещо което няма какво да се коментира всъщнос!!!!
Преди време като се видехме с дълги коси оръфани тениски пожълтели дънки и разбира се кубинки в окаяно състояние, все едно се познавахме от години без да сме се срещали нито веднъж и това защото бяхме метъли, бяхме си от една черга.И до сега такива хора от такива срещи хора са ми най-добрите приятели.
Факта че има такива коментари както сега е достаъчно красноречив че изобщо не става дума за метъл фенове.Метъла не е само визия и имидж а е начин на мислене: "Ние сме такива каквито сме ние сме различни и правим нешата както мислим за добре и не ни пука от другите защото така ни харесва , ние сме себе си!!!! Музиката ни е истинска и може да не се харесва на всички но и с истината е така не всчики я харесват и затова лъжат и се самозаблуждават" това е цитат но няма да кажа на кого няма и значение.

PS
За всчики "фенове " на "неограничената" вълна които залагат на "разнообразието и иноваторството" (смея се докато го пиша) сециален поздрав-има една песен на Darkthrone от последния им албум със съкращението F.O.A.D.тя е създадена много специално за Вас

Сбогом
публикувано от medarov на 2008-02-01 18:34:40
CANADIAN METAL??? хахаха. :thumbsup: