ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2008-01-25 02:54:41
Вашето мнение относно Дихание може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Fastuka на 2008-01-25 04:56:19
Ще има и други негови;)
публикувано от jackalbgbgbg на 2008-01-25 10:20:57
Филмът е умопомрачителен, а сравнението с Триър е точно на място!
публикувано от Ukime на 2008-01-25 12:14:53
Филмите му винаги са били метафизични. Може би всички харесват най-много Bin Jip, защото е най-лесен за смилане - посланията са изящни, но и разбираеми. Докато другите му филми съвсем го удрят през просото :D Изкуството на Дук е интересно, но не е за всеки. Аз лично предпочитам филмите на Lee Chang-dong.
публикувано от mavruda на 2008-01-26 05:00:14
Не съм съгласен с теб. Аз също съм фен на азиатското кино. Ки Дук Ким определено не е режисьор на филми за бойни изкуства. Това е режисьор от нов вид, който показва простичките неща по невероятен начин. Просто го пропусни и си изтегли някой от хубавите филми с Джет Ли (аз лично съм си изтеглил всичко което съм го намерил с него)или Джеки Чан (и на него съм фен).
Не всички филми с азиатци и от азиатци са с каратисти и нинджи- случва се чат-пат и те да правят по някоя драма, някоя комедия- корейците са добри и с филмите на ужаси. Северно корейското кино на което не си фен е в лек застой - поне от времето на комунистическата пропаганда на Ким Ир Сен. Няма как да си гледал наскоро нещо тяхно - тия хора са толкова мизерни, че южните им съседи им обещаха помощ - по новините го казаха. С това искам да кажа, че си невежа, че си тесногръд и ограничен. Има и други жанрове освен екшъните и самурайските класики. Азиатците не само летят във филмите. Не само хонгконг правят готини филми. Сюрреалистичните тъпни отегчават почти всички - Ким не прави такова кино.
Гледай нещо негово. Просвети се - няма да видиш някоя яка хореография стил хонгконгски мариз.

А за ценителите, за хората, които НАИСТИНА разбират за какво иде реч - изтеглете го и го гледайте - сигурен съм че ще ви хареса !!!
публикувано от quietsoldier на 2008-01-26 22:26:11
Благодарности към [b]mavruda[/b]:lol:
публикувано от gigitoo на 2008-02-08 00:23:34
Чудесен филм..Не мога да твърдя, че не е за всеки, просто се иска определена нагласа ;) Простички послания, ако трябва да повторя някой от горните коментари. А и артистите са много естествени..Със сигурност сцените със сезоните в затвора биха изглеждали смешно с някоя от типа на Анджелина Джоли или Скарлет Йохансон например :P
публикувано от vladolikiqt на 2008-02-10 20:41:52
хаха,евала тоя филм се се чудех кога ща се появи,от както гледах crocodile i 3-iron,определено мога да кажа че съм фен на Ким,като им свикнеш на мутрите и актиорите са яки,особено някои ма ощв не им знам имената:)
публикувано от uonco на 2008-11-09 01:27:49
Много Благодаря !!!
публикувано от bravia17 на 2009-05-01 05:34:27
Благодаря на единствения сийдър, засега...
публикувано от pepee на 2009-06-05 20:29:07
Това не е просто филм - това е поезия в образи, нещо изключително и незабравимо.:thumbsup: За хората настроени на вълната на голямото изкуство,за феновете на свободния дух и безкрайния полет на въображението -това е вашия филм .И е божествен и е съвсем човечен.
публикувано от zlaty_pet на 2010-02-10 22:51:40
:thumbsup: Браво! Продължавам да се изумявам от всеки следващ филм на Ким Ги Док. Неизчерпаем е. И актьорите са страхотни, както винаги! Нямам думи...
публикувано от bykado на 2011-08-31 23:57:04
seed pls