ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-06-17 12:20:55
Вашето мнение относно Diablo.III.v.1.0.2.9991.Client.Server.Emulator-Team.Mooege може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gotin01 на 2012-06-17 12:36:06
Искам да помоля уплоадера да каже точния начин на инсталирването на играта..вижда ми се малко объркващо на английски и дали самия той я тествал ?
публикувано от pit1978 на 2012-06-17 12:42:40
Играта тръгва, но два пъти ме изхвърля...:(
публикувано от gusnhde93 на 2012-06-17 12:45:49
ся това бетата ли е или фул версията?
публикувано от psycho2base на 2012-06-17 12:48:48
1.0.2.9991 ако съдим по версията е цялата.... не би трябвало да е бета...
публикувано от Kiva на 2012-06-17 13:30:53
16 gb ? Съмнително ми се струва нещо
публикувано от gotin01 на 2012-06-17 13:38:22
Затова попитах конкретно uploadera дали е тествал играта..защото спрямо този realse, видях доста негативни коментари ..не е само въпроса да се качи даден торрент ..нека обясни '"step by step"" как се подкарва това чудо ?
публикувано от uuffuu на 2012-06-17 13:43:27
Doesn't work.
публикувано от McMaVrYd на 2012-06-17 13:49:18
Не се хабете. Същата бъгава история. Тръгва, но само това. Не зарежда зоните, няма мобово, куестовете не работят, магазините не работят.........накратко:Нищо не работи
публикувано от icko_e_Guz на 2012-06-17 14:59:12
не знам какво очаквате... мисля, че трябва да бъдете благодарни, че някой работи върху емулатор. Естествено че ще е бъгав хах ... като ви е толкова зор да играете, 120 лв е (2, 3 излизания с пиене).
Ще мине време, доста време докато има 100% работещ емулатор. :)
публикувано от 2g4u на 2012-06-17 15:06:30
Играта не си заслужава парите, като игра все още(надявам се да я оправят в бъдещите пачове)...

Но съм напред 100 euro от Real Money AH-то, така че като за игра дето ми е БЕЗ ПАРИ и даже ми носи доход - става :D
публикувано от foggydoggy на 2012-06-17 15:09:07
Абе Guz, ти като можеш да харчиш 50-60 лева на вечер за пиене, не си мисли, че всички могат.
публикувано от pateto2050 на 2012-06-17 16:08:33
колеги немога да вляза давами грешка 315300 error немога да разбера каде бъркам намирам фаила в които трябва да се добави 127.0.0.1 eu.actual.battle.net но каде точно в него .
публикувано от onyx.rad_x на 2012-06-17 16:21:00
ха ха само ревете за глупости "не можели да дават 50~60 лв за пиене" хахах малки пукници и неса 50~60 а 40лв ай ще събирате от закуски няма да пуцате хамбургери и чипсове известно време XD играта със сигурност е не до дялана те все още я оправят защото не е правена от екипа създал първите две части който са The Best правят я някакви идиоти и постепенно "Diablo III" ще се приближи до нивото на "WOW" което е тъпа MMO занимавка е поне графиката е по добра на Diablo де както и историята Happy time with the Pony Level XD http://www.youtube.com/watch?v=NnPdvYQJtWY
публикувано от INP на 2012-06-17 16:21:29
Абе то можеш и за 48 лв да си я купиш ама и толкова не заслужава ,а аз съм от хората ,които си купуват игрите.
публикувано от Dagobah на 2012-06-17 17:41:57
1-во пускате Диабло 3 - после Алт+Таб
2-ро пускате - revolt_bpatcher.bat
3-то пускате - Mooege.exe - след като спре да джътка в прозореца - Алт+Таб и в Диабло юзър пишете - test@ и парола - 123456 и тръгва
Да ама - мнооого неща не функионират в играта - като например - не можете да продавате предмети и на места не мойете да влезете или да излезете - та така.
И нека Силата винаги да бъде с нас!
публикувано от soham на 2012-06-17 17:54:43
Ако има поне един, на който торента върви без проблеми моля да даде пояснения ако нещо в описанието липсва! Ако сте го изтеглили и не работи споделете, мисля че това е което интересува лийчърите! По мое мнение доста безсмислени коментари се изписаха.... нищо лично.
Фактът, че все пак има хора които се трудят до нас да достигне фрий и работещо диабло е достоен за уважение!
Арена супер сте!
публикувано от soham на 2012-06-17 17:59:04
Благодаря Dagobah, Бест коментар! Aз лично ще почакам! :)
публикувано от xman911 на 2012-06-17 18:10:13
Ще се чака явно........ до тогава ще цъкаме на Starter Edition . Може да вземете Guest Pass от някой приятел или да си го купите за 5 - 6лв.
публикувано от kristiannns на 2012-06-17 18:12:56
Не ми тръгва пиша тест@ парола 123456 и дава грешка 315300. Помогнете
публикувано от sofry на 2012-06-17 18:23:00
Ако направиш всичко посочено, ше тръгне, ама няма да останеш доволен, защото все още няма куестове, много монстъри, нормален дроп, нормални нпс-та и т.н., демек за сега успокояващото е, че има работещ емулатор, само трябва да чакаме да го подкарат като хората :)
публикувано от buktopgicha на 2012-06-17 18:25:28
Играта не е лоша, но е изключително бъгаво за момента. Играх 15 минути и имам над 200 000 злато, някакви супер силни предмети и минавам през заключени порти, влизам в подземия и не мога да излезна... И това е малка част от нещата. Прекалено много бъгове има засега.
публикувано от desislaw на 2012-06-17 18:26:04
за грешка 315300 пробвайте да смените локацията , при мен върви само на американския сървъв
публикувано от EyeBall на 2012-06-17 18:31:52
Играта си е цялата, не е бета. Пробвах, тръгна, много бъгове, изплювя те и триеш :)
Ако някой реши, може да я пробва.
публикувано от Chosmin на 2012-06-17 20:36:39
error 315300 :)
публикувано от khalidhiggy на 2012-06-17 21:31:55
Is it working ? did anyone try this ?
You also did not mention what if me region is Africa (Egypt) which server will work for me ? thanx

публикувано от PROFIT на 2012-06-17 21:59:29
Вече съм си напатил със защита DRM. Не очаквайте някога да има читав емулатор. В съръвъра вероятно се намират команди, които никога не се инсталират в играта и най-вероятно са толкова много, че никога няма да могат да се запишат от хакерите и да се внедрят в емулатора. Все ще има някой бъг и дори и да я хакнат пак самия геймплей ще се различава драстично от оригинала. Дори и тогава Близард могат да се изгаврят с ламерите като направят експанжън, който да прати по дяволите труда на хакерчетата. Така че лапета събирайте от закуски, ако ви се играе. Ако не ви се дават пари за джитката ще си бъркате в носа и ще се мъчите с такива боклуци като този емулатор.
публикувано от balcanmaster на 2012-06-17 22:50:26
Абе направо ме е яд, комерсиализантите провалиха от алчност най-добрата игра на всички времена, с две думи - плюй и бягай...
публикувано от SHERIFA на 2012-06-17 23:02:39
Ъ-ъ-ъ…? Игрите винаги са били платени, тъй както и D1, и D2. Идея си нямам за какъв провал или алчност става въпрос, като играта ти ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ за печелене на истински пари, а за някои хора дори и основен доход. Къде отиваш може би? Инвестицията (€60) са повече от смешни предвид спечелените вече [b]хилки[/b] от някои хора (българи).

GL & HF. Пиратските (изцяло бозави, с грешни команди, стойности, предмети и прочие) са без коментар, реално е гавра за задклавиатурното устройство да се играе на такова нещо.
публикувано от gusnhde93 на 2012-06-18 00:18:15
OfferNissim а бе момчето ми то не е лесно да се дават тия пари ние не ги взимаме от баща си кат теб или не харчим пари за игри щот не сме толкова будали и ако ти си го взел що се мяташ на тоз торент и се опитваш да ни дразниш с фукането си бе лапе
публикувано от borkosmetkov на 2012-06-18 00:35:11
тя играта е "капната" на 60 левел той бил на 110 :) дооообре
тя оригиналната игра е тотален провал........
публикувано от l33t на 2012-06-18 01:11:04
@borkosmetkov играл ли си оригиналната игра, че коментираш дали била провал или не? Да не говорим че още много неща има да се добавят като PvP така че не бързай да коментираш дали е провал или не. Само 1 месец е минал от пускането.
публикувано от MAKARON4U на 2012-06-18 02:20:53
хора на мене не ми дава да заменя файла дето е в ц систем32 а незнам 6то така прай иначе и пони пача свалих и ми даа ерор 315646 кат на другите :–)
публикувано от mekoneko на 2012-06-18 02:37:17
хора, никога няма да има свестен емулатор за диабло 3, това не е УоУ. Откажете се от сега ако това чакате.
публикувано от baimario на 2012-06-18 03:22:25
Българинът никога не е давал пари за игри ( поне масата ). Все казва, че е глупаво или се оправдава с това, че няма пари. НО... всички заведения са пълни.
Та... ако искате да играете нормално ще се бръкнете. Ако не искате чакайте си емулаторите.
И за тези който ще ме попитат какво правя в този торент ще кажа, че се забавлявам като чета коментарите и как хората се дразнят :D
И да... с честен труд съм си изкарал пари и съм платил за играта както всеки нормален човек. Така, че ако искате да играете... ами купете си играта и се радвайте :)

Пийс
публикувано от SHERIFA на 2012-06-18 07:34:16
Споменавам и за „балъците“, изкарващи реални пари от игране на ор'гинален D3, а именно: http://www.d3bg.org/forum/showpost.php?groupid=2&catid=5&postid=726&page=2 – 7 страници са. „Смятай“ колко да са зле, за да се я закупят и да изкарват кинти от игране, въх ^_^. Е, да, аз знам и за някой, който изкара няколко хилки, но т'ва е друга тема. Има ли желание… има и начин. Няма ли желание, намират се тонове оправдания.
публикувано от soham на 2012-06-18 07:40:09
Guys the torrent doesn’t really work, because even if you get it running, there are too many bugs to be tolerated: shops doesn’t work, doors doesn’t open and thousand other which make the game impossible to play! My advice is to not waste your time with it better wait a while or buy the game! Good luck! :)
публикувано от selqka на 2012-06-18 09:35:05
защо не спрете със съветите да си купим играта всеки си избира за себе и се чудя щом давате пари за игри какво правите по торрент сайтовете моето предположение яд ви е че сте дали толкова пари на алчната компания близард която насра една от най добрите игри аз лично мислех да купя играта но се отказах точно поради този факт
публикувано от planewalker на 2012-06-18 10:02:34
Не бих финансирал политика, която нвлага все повече ограничения над хората, които са склонни да купуват продукта. Натам са я подкарали Blizzard, под претекст, че се борят против пиратството ... Там е работата, че ако го нямаше пиратството, из наш'те географски ширини, никой дори нямаше да е чувал за Diablo, пък камо ли да тръгне да им снася пари за тройката ... Гейминг индустрията е тръгнала по пътя на ежемесечните такси, постоянна интернет връзка, орязани игри с цел DLC-та и прочее методи третиращи купувачите като дойни крави.И проблма не е в разпространителите, които налагат този модел. Проблема е в наивниците, които го финансират.
публикувано от hypN0tic на 2012-06-18 10:28:41
"baimario" Така като ти гледам рейтинга май не си тук само, за да четеш коментари. Май бая материал си сваляш от сайта ;) Всеки има право дали да си купи нещо или да изчака за него. Моето мнение е, че играта не струва и 5 лв, Диабло 2 с по-различна графика
публикувано от baimario на 2012-06-18 10:56:58
Ами то това е един от основните проблеми, че НЕ Е ДИАБЛО 2 с по-добра графика. Много хоря недоволстват само защото не е диабло 2 :)
За това във колекционерското издание са ти сложили Диабло 2 :) Ако не ти хареса тази, да си играеш старата :)
Сега сериозно... Едва ли някой ще седи тук и да пише коменати защото играта не му е харесала. Колкото до моят рейтинг ( на каквато и база да се изчислява той ).. еми да, свалям си филми и не го крия. Като не мога да си закупя нещо като фемили гай или американ дад няма друг избор. И още нещо да вмъкна: никой не дава съвети а просто обобщава :) като чакаш за нещо и ти се играе толкова много... ами ходи и си купи играта :) ако ти е все тая или вземи гест пас или изчакай :) Не искам да се заяждам със никого, просто се аргументирам. По никакъв начин не се чувствам ощетен, че съм купил играта а някой друг иска да я играе на готово ;) всичко е въпрос на гледна точка :) айде успех
публикувано от Zambuze на 2012-06-18 14:00:17
По късмет веднъж успях да влеза а през останалото време ми дава error "Your login information is incorrect". Общо взето е по зле и от бетата понеже дори първия куест не работи а и няма отключени waypoints към другите места в играта... Всепак благодаря на ъплоадера.
публикувано от CINEMATICS на 2012-06-18 14:46:02
Кво да давам пари за тоя боклук и смешната му графика ето така ако изглеждаше и се играеше бих си я купил ..http://www.youtube.com/watch?v=HXUBdeagr54&list=FLl-vnaOMaD-0GRq7wLud9mg&index=26&feature=plpp_video
публикувано от Freeloader на 2012-06-18 16:17:30
Завършен емулатор няма да го бъде скоро, ето изказване от team Mooege
"probably not soon. It's gonna be months of work. Blizz Did a good job slowing us ^_^"
Аз си купих диабло 3 руската версия за 50 лева от Online shop и после я кракнах да ми позволява да играя и на английски език и всичко е 6. Голямото предимство на оригиналният сървър е че има Акцион и от там може лесно да си купиш добри предмети. Иначе и аз пари за игри не давам ама този път направих изключение.
публикувано от Hillock на 2012-06-18 19:07:08
Freeloader можеш ли да пуснеш линк с пача за английски понеже искам и аз да си я купя на руски. Ако обясниш как става цялата процедура ще е супер! Благодаря!!!
публикувано от grimor на 2012-06-18 20:49:44
след 8 абсолютно неудачни опита, от 8 различни тракера се каздисах и я купих 120 кинта поне си джикам на воля :)
публикувано от Freeloader на 2012-06-19 00:36:16
@Hillock
сваляш от тук http://tinyurl.com/7k9qzvv след това го стартирваш и посочваш пътя към папката на играта до файл battle.net.dll
и това е може да се играе на английски, но е възможно с бъдещи пачове Blizzard да се опитат да блокират този метод.
публикувано от Shif7er на 2012-06-19 00:48:24
xaxa емулатор, да ,сигорно xD :D
публикувано от sl1h на 2012-06-19 10:35:23
does it work?
публикувано от dido_rusinov на 2012-06-19 13:12:47
не е бета... по-зле е и от бета... става само да разгледаш героите и да пообиколиш малко картата... чат-пат излизат зомбита за убиване и хвърлят силни предмети... не можеш да продаваш итеми, не можеш да изпълняваш куестове... почти нищо не можеш...
публикувано от PROFIT на 2012-06-19 17:36:26
Абе не очаквайте това да е Диабло 2. Това е съвършено различна игра, създадена е от програмисти, които нямат нищо общо с Д2. Направени са множество опростявания. Скил трия го е имало в бетата, но после пича, който го е въвел си е отишъл от Близард и компанията се е принудила да отложи излизането на играта и да махне скиловете. Играта е по-кратка от Д2, левъл дизайна е по-слаб от Д2, екшъна е забавен, докато не стигнеш 60-то ниво - тогава започва мъката. На последна трудност не можеш да минеш дори един акт, единственото което правиш е да фармваш злато и да се залъгваш, че 20 000 демидж от новия предмет ще ти помогнат да утрепеш някой гаден бос, обаче ... неее играта е направена да си купуваш предмети по 5 евро (най-скъпия в аукциона е 250 евро - без бъзик) и после да се псуваш като не можеш един треторазреден монстър да отнесеш. Изводът е - играйте Д2 ЛОД - хем по-добра, хем без пари, хем има мод за 1920 по 1080 :)
публикувано от TheJuggler на 2012-06-19 19:07:00
Хора дайте един screenshot за hosts, че нещо не става права всичко и ми излиза ерор.
публикувано от daemoneon999 на 2012-06-19 19:11:12
So they decided to start their work again on this server emulator?Because i read on their site that they quit eorking on it,some while ago.Thanks up.
публикувано от GodDeadGod на 2012-06-19 20:48:10
правя всичко и тва mooege.exe го няма :@
публикувано от st0n3 на 2012-06-20 01:38:22
Абе хора, вие не се ли отказахте вече от разни неработещи версии на Диабло. Играта е направена да се играе само онлайн и всякаквите там алгоритми за споунване на нормални и елитни гадове, дропване на предмети, злато и т.н. са от страната на сървърите на Близард. Дори и някой да успее да докара някакъв пиратски сървър на достатъчно добро ниво да можеш да изиграеш един цял акт, то той ще е толкова бъгав и небалансиран, че няма да изпитате никакво удоволствие от играта. Или дайте 120 лева еднократно и си направете кефа, или се пренасочете към други заглавия, които излизат в момента и се кракват.
публикувано от georgizvezdata на 2012-06-20 09:25:56
За St0n3, приятел прав си до някъде. Там където бъркаш е в идеята на диабло - те я направиха да гриндиш. Цялата игра се върти от 3 до 6 часа. Така че и на работещ сървър имаш съвсем малко да се покефиш. Дали пиратския алгоритъм за предмети ще е с 200 реда код повече, стига да изпълнява идеята не ме интересува. В крайна сметка бъдете убедени че скоро ще има пиратски сървъри, а по-нататък ще са и доста добри.
публикувано от st0n3 на 2012-06-20 17:31:58
Те не са я направили да гриндиш сега, Диабло винаги е била игра на фермене на предмети. Цялата игра е базирана на това да стигнеш Инферно, за което ще са ти нужни около да кажем 25-30 часа игрово време, и почва истинската игра - айтъмхънт-ът. Ако някой е бил с идеята, че при Диабло 3 просто си минаваш сторито на Нормал за 7-8 часа и толкова, значи очевидно не знае нищо за играта. Именно поради тази причина са важни алгоритмите, които са от страната на сървърите им - за да фармиш 100 часа и да ти падне някой предмет, който ти трябва, и да се чувстваш удовлетворен (ако това е нещо което би ти донесло удовлетворение, ако не - Диабло не е за теб).
публикувано от zila на 2012-06-20 18:24:59
virus
публикувано от ALTAVIO на 2012-06-21 15:39:44
Лошото е че и тук не работи нито един куест :( няма ли вариант в който поне един куест да е наред ?
публикувано от simsan11 на 2012-06-21 19:38:11
същата работа като WOW в началото първите сървари които излязоха за WOW ако непомните бяха яко бъгави така че няма за кво да се оплаквате ако искате да играете нормално си я купувате или чакате нормален емулатор и все пак евала за хората които се мъчат по емилатора
публикувано от wakkowakko на 2012-06-22 00:26:48
На мен ми писна да чакам и се възползвах от промоцията при руснаците 47 лв излиза играта
публикувано от jojjo на 2012-06-22 02:14:22
st0n3,
съгласен съм със всичко което каза, само ако ми позволиш едно уточнение - до Инферно ти трябват около 100 часа игра (грубо казано от Варварин, ама не и 30 часа). Дори да препускаш от чекпойнт до друг. Без да преиграваш чаптъри. Само да си пердашиш наред и да си очистваш териториите (защото ако пердашиш бързо няма кинти, а те си трябват).
:thumbsup:
публикувано от Neli02 на 2012-06-22 16:44:43
Всичко това добре, продължавайте да бистрите инферно и пр., ами кажете на баламите дето ще свалят настоящия неработещ .. бъркоч да си помислят пак
публикувано от l33t на 2012-06-22 21:28:06
Абе кво ми плачете, че се борели с пиратството! Много ясно, че ще се борят. Знаеш ли колко хора работят над една игра? левъл дизайнери, артуърк дизайнери, един куп инжинери, камара тестери, адвокати, финансисти и куп други хора. Кой ще им плати заплатите или като в България да ходат и да роват по кофите за да си изхранят семействата.

И кой глупчо каза че ако не било пиратството нямало да знаем за Диабло...Много хора знаеха за Диабло преди да имат собствен компютър...
публикувано от devonyx86 на 2012-06-23 08:17:04
ЪПлоадъра..вземи си оправи малко описанието и най-вече пояснениято с инсталацията и манипулацийте, че нещо или е доста замотано или някой неща са твърде съчинени за да бъдат открити и направени както ти си го обяснил тук на нас!
публикувано от selqka на 2012-06-23 10:50:44
май много ви е подразнило че сте си дали парите за тази помия щом си изливате душата тук а за адвокатите на близард ако бяха по малко от тези който правят играта може би бих си купил играта но просто не струва парите ще си чакам колкото е нужно не е единствената игра на света чак ме мързи да ви давам минуси на такива като вас
публикувано от M1L3N на 2012-06-26 16:58:50
Действително играта е много слаба. Все едно си играя Диабло 1 с подобрена графика. Наистина съжалявам, че я купих и силно подкрепям всякакви пиратски версии заради такива като Близард, защото на мен също не ми е приятно да си давам парите за боклуци. Щом като някой може да ми конфискува компютъра заради пиратска версия, тогава би трябвало и аз да мога да си искам парите обратно. Дибло 3 е най-големият провал на Близард.
публикувано от kalojan на 2012-06-27 22:44:13
Пич, щом "играеш Диабло 1 с подобрена графика" значи много добре трябва да помниш какво представляваха Diablo 1 1.0 и Diablo 2 1.0.
Критиката ти трябва да се насочена другаде.
публикувано от seltiks на 2012-06-28 01:04:08
Малиии... като всеки ден си блъскам по оригинала и виждам какво е... не съм сигурен, че искам да си представям какво представлява емулацията :D
Честно казано на ваше място не бих брал надежди много да има добра емулация на тая игра - близард винаги са били тарикати - в някакъв много светъл вариант ще стане нещо като уоу-а на пиратските сървъри(мисля, че и в тая игра скриптовете са сървър-сайд) - т.е. "ПОЧТИ" ще може да се играе без нервни кризи.
За инферното - двата ми героя дето чистя акт 1 с тях са на по 70 часа игра, от които поне 20 са чисто гриндене на първия акт.
Не мисля да тровя народа с моето мнение дали си заслужава или не - всеки си има глава на раменете, ако бих ви тровил с моето мнение, ще кажа нещо от рода на -
не се занимавайте с емулатори на такъв тип игри.
Сорс кода на играта не е отворен. Който и да го хване общо-взето в най-добрия случай ще трябва да го пренапише(защото ако е нещо, което подозрително прилича по код на близардското, ще обере тонове макари).
120 лева за лукс(ако някой толкова много иска играта) не са толкова много. Ако ще и 250 лева заплата да взимаш - в крайна сметка 80% от парите ти отиват за неща, дето те правят щастлив.
Или това, или имаш сериозна нужда от професионална помощ :)
Който иска да я взима, който не - да не я - все тая, просто тая плеяда от коментари ми напомня още веднъж за един лаф, дето за съжаление не помня от кой го бях чул за първи път:
"Да спориш по форумите е като да участваш в параолимпияда - дори и да спечелиш, пак ще си пълен олигофрен."
Грубо, натуралистично, чукундурско от моя страна, но пък за мен си е правилно :)
Хайде лека сега.
публикувано от transportera на 2012-06-28 01:52:12
колеги някои да помага този ред който трябва да добавя в файла ''HOSTS" не ми дава да го запазя - пише че немога да променям !!!!!
публикувано от remixes на 2012-06-29 20:29:31
Копирай го на десктопа, отваряш с нотепад или уърд, адваш сейф и пействаш файла пак на старото му място ;)
публикувано от transportera на 2012-06-30 10:23:44
Мерси много !!! Но сега имам друг проблем когато стартирам "build-win.bat" само за секунда зарежда нещо даже немога да видя какво и после като стартирам "Diablo III Launcher.exe" ми излиза грешка - гласяща опитайте по касно !!!!!
публикувано от vinetu vinetu на 2012-06-30 13:51:28
Играта е хубава
публикувано от Anubis7515 на 2012-07-02 14:52:44
публикувано от Kiva на 2012-07-05 11:12:05
Дадоха ми guest key и минах Act 1. Общо взето играта става за губене на време, но не си заслужава парите. Определено. Лично аз ще чакам крак от скидовците :)
публикувано от pochivka1 на 2012-07-12 04:58:43
По добре си купете играта,тва не става за нищо и едва ли ще може изобщо да я играете без да я купите някога
публикувано от Roki68 на 2012-07-12 12:00:09
диабло по яака лие от лол вие кажете
публикувано от tomyko на 2012-07-13 15:31:28
някои знаели дали mooage тръгва ма win xp
публикувано от Neli02 на 2012-07-14 09:33:40
това докога ще го държите, айде махайте го, че ще ми падне пердето вече
публикувано от abgreidi на 2012-07-15 04:18:19
Ходете да Е.. вместо да се занимавате с глупости..
публикувано от TEOR1000 на 2012-07-15 17:15:13
error 3 cant log in
публикувано от turboto92 на 2012-07-29 17:06:13
Приятели не мога да намеря файла HOSTS :(
публикувано от GalaxyNET на 2012-07-30 21:09:52
Бате ти имаш най-големият проблем на света...
Съветвам ламер като теб, да си намери някой който да му направи услугата, но ако питаш мен не се занимавай.
Купих си играта още когато излезна, играх 2 месеца без да ставам направих варварин който гази без да умира на инферно, изкарах 300 евро и даже в момента не съм влизал от 10 дена, защото на този етап на играта освен да фармиш уимсишайъра като олигофрен друго няма... Според мен има много ъпдейти да се правят, но без ПВП това не е диабло 3...
публикувано от Unstoppable77 на 2012-08-01 19:04:59
Торента не работи , а пък ако някак ви тръгне е целия в бъгове !
публикувано от AshKael на 2012-08-02 19:10:49
Кива не знам как си минал акт1 с Гуест Паса като тои ти позволява само до Леорик и 13-то ниво.
Играта не е това което много хора очакваха но кво да се прави.Които са били фенове на Д2 ще играят и тази
Аз лично си я купих месец след като излезе и съм разочарован но кво да се прави.Според мен просто Близард избързаха да пуснах нещо което бавиха толкова много време. ГЛ ХФ
публикувано от fein86 на 2012-08-02 23:20:39
Абе само аз ли този файл Mooege.exe абсолютно никъде не го открих??? В папката където трябва да е излиза друга следваща папка и следваща обаче до този файл не се стига! Откъде да си го намеря???
публикувано от PROFIT на 2012-08-06 00:30:16
При тази защита Д3 просто не може да се кракне. Надеждата умира последна, но все пак да бдем трезви - или ще се плаща или няма да се играе... Между другото играта е тотален шит.
публикувано от Raziel__ на 2012-08-12 16:35:21
Това го разправяха и за Assassin's Creed 2 - "не може", "не става", "купете я" и т. н.
Аз лично нямам излишни 100лв, пък и бих ги дал за нещо доста по-смислено от игра!
Особено при положение, че половината коментари я определят като провал!
След месец-два ще има толкова емулатора и сървъра, че ще се чудите къде да влезете!
НЯМА невъзможни неща! :)
публикувано от ludiq_da на 2012-08-12 16:36:33
на win8 дали ще може да се подкара ?
публикувано от kefco на 2012-08-17 17:51:15
накрая и аз ще си я купя
публикувано от killerkiller на 2012-08-18 14:24:57
Играта се обновява, давам ми "battle.net.dll version different than expected." когато стартирам "revolt_bpatcher.bat", и ми липсва "Мooege.exe".
публикувано от LirexBg на 2012-08-20 12:52:42
Пичове незнам дали сте разбрали , но Близард пуснаха свободно да се играе до Skeleton King-a.Поиграйте и решете сами дали става играта или не .Е малко е поорязана откъм AH & RMAH , но не е болка за умиране :
Безплатният Starter Edition Ви позволява да поиграете в света на Светилището до 13 левел и да стигнете до Skeleton King-a.

За да активирате Starter Edition-а:
- Ако имате вече съществуващ профил в Battle.net активирайте го от "Your Game Accounts" секцията.
- Ако не - създайте си нова регистрация в Battle.net и вашият Diablo III Starter Edition ще бъде добавен автоматично.
Имайте предвид, че някои функции са ограничени. В случай, че решите да ъпгрейднете до пълната версия на играта, вашият прогрес ще бъде запазен, а ограниченията премахнати!

https://us.battle.net/account/activation/landing.html?product=D3&d3Gateway
публикувано от gusnhde93 на 2012-08-24 02:36:48
kefco купи си братле до преди 2 дни и аз се мъчех дали да купя или не но няма начин няма да има пиратско веднъж даваш 120лв и това е после не му мисли аз ходих до технополис взех го и се върнах у дома и цял ден няма спиране супер кеф
публикувано от breaniac на 2012-09-18 16:01:04
Здравейте, дръпнах няколко zip-a, които в youtube гарантират че съдържат кракове които били тествани и вървяли успешно. Имам обаче един проблем zip-вете са закодирани , а и немога да намеря свясна програма която да отблокира паролата на zip-a. Ако някой иска да пробваме да отключим тези zip-ве, и да видим дали ще можем да подкараме играта нека пише на breaniac_diablo3@abv.bg
публикувано от K1l3rL0oP на 2012-10-19 11:07:28
Хора повярвайте ми D3 е игра която дори и да бъде кракната тепърва ще предстои нейното ... fix-ване, и аз чаках да я кракнат но в крайна сметка реших да я купя и признавам си добра инвестиция, до момента съм изкарал към 300-400$ което отдавна е избило 60$ долара за закупуването и. Дори се продават акаунти в интернет с левъл 60 герой (което не ви го препоръчвам) но не си заслужава да чакате :)
публикувано от fallangel на 2012-11-11 11:11:33
Аз не можах да я подкарам, не мога да намеря фаила Mooege.exe за да го стартирам. Явно няма да се играе.
публикувано от l33t на 2012-11-13 01:38:29
Ако трябва да съм честен играта не си заслужава. Не знам какво са правили, но Д3 е пълно ла*но. Аз си я купих щом излезе. Имах няколко часа свободни преди да трябва да сядам да уча и реших да я пробвам. Не знам дали защото вече съм над 20 или защото самата игра не струва, но едвам издържах 2 часа игра. От май до сега не съм я пипвал.
публикувано от razbiva4a23 на 2012-12-03 17:33:03
помогнете убивам боса и ми дава update и не знам какво да направя
публикувано от razbiva4a23 на 2012-12-03 17:55:01
Послушах по-горните коментари и си направих регистрация, но изтеглих от тук играта.Започнах да играя на STARTER EDITION и стигнах до 1-вия бос, убих го, станах 9 левъл и ми изписа, че трябва да си ъпгрейдна играта.Ако направя това с username: @test и паса дали ще мога да играя играта на там?
публикувано от stonedbastard на 2012-12-28 15:57:42
Някой може ли да качи играта без сървари и простотии само сингал да мога да си цъкам чее тоо 1000 неща тряя правя тука след като си я инсталирам :))
публикувано от jabokakyrmit на 2013-01-01 22:48:13
как да си пусна играта без да почне да ми я ъпдейтва?
публикувано от LudataKrava на 2013-01-30 02:26:19
абе каде е това C:Windowssystem32driversetc oтваряте с notepad файла "hosts"
не знам каде да го намеря
публикувано от j0keraa на 2013-03-05 18:26:21
Как да искам разрешение от администратора да записжам в Диск : Ц...т.н ?
публикувано от j0keraa на 2013-03-05 18:51:33
Някой може ли да ми каже какво е - (X:%DIABLO_III_ROOT%srcMooegebinDebugMooege.exe) - ?
публикувано от maestroty на 2013-04-26 18:21:41
Айде тоя който го е качил да ми пише на лично как да си подкарам *********** сървър с тест@ ;)
публикувано от soleter на 2014-09-06 11:37:35
Добре това. Цялата игра ли е или Бетата, отговори с ДА и НЕ!!