Малиии... като всеки ден си блъскам по оригинала и виждам какво е... не съм сигурен, че искам да си представям какво представлява емулацията :D
Честно казано на ваше място не бих брал надежди много да има добра емулация на тая игра - близард винаги са били тарикати - в някакъв много светъл вариант ще стане нещо като уоу-а на пиратските сървъри(мисля, че и в тая игра скриптовете са сървър-сайд) - т.е. "ПОЧТИ" ще може да се играе без нервни кризи.
За инферното - двата ми героя дето чистя акт 1 с тях са на по 70 часа игра, от които поне 20 са чисто гриндене на първия акт.
Не мисля да тровя народа с моето мнение дали си заслужава или не - всеки си има глава на раменете, ако бих ви тровил с моето мнение, ще кажа нещо от рода на -
не се занимавайте с емулатори на такъв тип игри.
Сорс кода на играта не е отворен. Който и да го хване общо-взето в най-добрия случай ще трябва да го пренапише(защото ако е нещо, което подозрително прилича по код на близардското, ще обере тонове макари).
120 лева за лукс(ако някой толкова много иска играта) не са толкова много. Ако ще и 250 лева заплата да взимаш - в крайна сметка 80% от парите ти отиват за неща, дето те правят щастлив.
Или това, или имаш сериозна нужда от професионална помощ :)
Който иска да я взима, който не - да не я - все тая, просто тая плеяда от коментари ми напомня още веднъж за един лаф, дето за съжаление не помня от кой го бях чул за първи път:
"Да спориш по форумите е като да участваш в параолимпияда - дори и да спечелиш, пак ще си пълен олигофрен."
Грубо, натуралистично, чукундурско от моя страна, но пък за мен си е правилно :)
Хайде лека сега.