ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2014-07-30 23:47:08
Вашето мнение относно Ден на подбора (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от u3MaMHukaA на 2014-07-31 04:11:18
Филмите с Кевин Костнър са някак си задължителни.Винаги много свежи и готини продукции прави тоя човек. Дженифър Гарднър ми е любимка , много готина мацка , просто ме кефи , на другите може да не им харесава ,но всеки си има вкус , както казва дъщеря ми. Хубав филм хора , гледайте го , едва ли някога ще дойде в Булгаристан , официално.
Нота на протест :Махнете непобедимите 3 , хората които инвестират в тая държавка , заслужават уважение , а не преебаване. :D
публикувано от daniela_cherneva на 2014-07-31 04:16:47
по постера съдя, че не става дума за футбол, а за хамериканоидната измишльотина наречена "хамериканоиден футбол". тази разновидност на ръгбито е по-скъчна от крикет, кърлинг и поло взети заедно. мерси много, но ще пропусна тази глупотия.
П.П. изказвам лично мнение
публикувано от mozart11 на 2014-08-01 00:38:42
Инвестират не щото сме им симпатични ами щото им изнася.
публикувано от mozart11 на 2014-08-01 00:40:10
Филмът между другото не струва - срамота е да се излагат с такива бози. става за гледане само от бавноразвиващи се или деца до 7 години
публикувано от turnokopa на 2014-08-01 19:50:59
Като гледате на WEB Rip-ове и TS как искате нещо да Ви хареса....
публикувано от koliomalinov на 2014-08-23 09:56:44
Големи разбирачи Хамериканолюбците. Не коментирам качеството на този спорт (добър или лош), просто не навързвам от къде на къде името му да е футбол ( буквално стъпало-топка). Нито топката топка (повече прилича на дебела царевица), нито се използва стъпало (с малки изключения при ...... не знам как се нарича стрелянето по онова нещо приличащо на вилица).