ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от knife на 2008-09-29 10:10:39
Вашето мнение относно Декстър С03 Е01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от quizac8 на 2008-09-29 14:48:39
Благодаря!:thumbsup:
Нямам търпение да свърши работния ден, да се прибера и го пусна да се сваля.
Много пъти съм го писал и може да не ми е за последно:
- На феновете на Dexter препоръчвам японското аниме Death Note. ([u][b]сериала-37 епизода[/b][/u], а не игралните филми правени по него след това, и не специалното анимационно издание преразказващо на бързо действието, също правено след това).:thumbsup:
публикувано от mpayne на 2008-09-29 21:40:24
Благодаря за страхотния сериал.
публикувано от MmajestyY на 2008-09-30 00:15:42
Извинете но нещо не ще да се сваля торента а има сеедери ? на кво мое се далжи това :С
публикувано от quizac8 на 2008-10-01 21:10:02
MmajestyY, причината може да е най-различна
- примерно в момента същите да сийдват и теглят друга информация, която са определили да има по-висок приоритет
- да са ограничили трафика си на информация, за да могат да сърфират с по-добра скорост в нета (конкретно моят торент клиент съм настроил да изпраща и сваля с максималната възможна скорост единствено след полунощ и следобед).
- компютърът на сийдъра в момента да е изключен
- друга причина (всъщност няма смисъл да се изброява, но карай)

Като цяло аз го свалих (и ще сийдвам максимално възможно за напред) следователно и ти ще можеш, ако не от друг, то от мен и най-вече нощем. За съдействие ми прати Лично съобщение.
публикувано от quizac8 на 2008-10-01 21:11:24
Като цяло аз го свалих (и ще сийдвам максимално възможно за напред) следователно и ти ще можеш, ако не от друг, то от мен и най-вече нощем. За съдействие ми пращайте Лично съобщение.
публикувано от Morgenshtern на 2008-10-20 22:54:00
Ей, какво стана? Няма ли да се появят тук и другите серии с HD качество? Сериала си струва да се гледа във възможно най-добро такова.