ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2007-07-15 14:00:42
Вашето мнение относно Death Note може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от soulraiser на 2007-07-15 17:17:03
Гледали ли сте игралните филми? Върхът са. Заел съм се да превеждам субтитрите им. Ако някой качи филмите, като свърша със субтитрите ще дам линк към тях. ;)
Иначе браво на ъплоудера. Страхотно аниме. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от ManobroW на 2007-07-27 16:29:01
Става тъпо след средата, много еднообразно. imo
публикувано от M.I.C. на 2007-08-28 00:01:18
quarasol,
Това не е манга, а anime. Manga са японските комикси (те са на хартия или с други думи списания). Анимето си е филмцхе с звук и движение дето го гледасх по телевизията.
публикувано от M.I.C. на 2007-08-28 00:07:17
Недоразумението идва от това, че американска компания наричаща се "Manga Entertainment," е правила аниме подобно и идващо от японското и е наричала филмчетата си манга, но това всъшност е аниме.
публикувано от seeman на 2007-09-28 19:48:21
Бих искал да попитам хората, които вече са изгледали сериалчето, до колко то следва действието в двата игрални филма. Другото което бих искал да попитам е дали някой знае откъде могат да се намерят субтитри за download на английски (не че на тея им има нещо, просто май ми се занимава с превод).
публикувано от manaburn на 2007-10-02 20:35:59
Няма какво да се коментира ... който не го е гледал е пропуснал много!!! 8)
публикувано от tufto на 2007-11-21 14:47:38
На това и 10 му е малко!
публикувано от quizac8 на 2008-02-01 01:24:34
Неотдавна се разтърсих и свалих саундтрака на анимето от Пиратския залив. Луда работа. Аз не мога да го кача, но ако някой може - ще има интерес. Лично аз периодично си посочвам в търсачката Death Note, с надежда да видя дали няма още нещо.
публикувано от quizac8 на 2008-02-24 09:52:49
Да споделя за феновете: намерих и пълният комплект саундтраци на Death Note в торентите на animes-bg.
публикувано от cheshit на 2008-03-29 08:41:30
Единствено последният епизод е под ниво.. Просто си личи как някой се е опитвал просто да завърши анимето и е написал/нарисувал най-лесното, което му е дошло на ум. Дано в мангата е направено по-добре.
публикувано от bakuramariks на 2008-06-28 04:15:15
Края беше НАЙ-ПЕРФЕКТНИЯ край което едно аниме може да има.Много повече ми харесва отколкото в мангата.Просто последния епизод е най-добрия:thumbsup:.Който не може да вникне в ситуацията няма да му хареса.Плаках и още плача:'(.Лайт осъзна че дори и Л да е мъртъв Л печели.:thumbsup::thumbsup:.БЕше супер.Думи нямам.
публикувано от imbasam на 2008-07-10 14:59:26
Чесно казано гледал сам много анимета и на 99% от тях не казвам 100% понеже вече сам гледал и death note им куца едно главно нещо ИСТОРИЯ. Death note просто ИЗКАРТВА с такава абсолютно всичко в анимето е направено идеално. Значи нещо което го различава от много други филми ( и часта която не ме кефи ) е че главните герои просто умират. Значи според мен не може главен герои като L да го дават 18 епизода и дори да е измислен яко , и просто на някои си бог му хрумнало и го очиства , просто трябваше да се доизмисли историята . А за края наистина е добар но лично аз предпочитах след като го хванаха на тясно пак да се беше измакнал :P
публикувано от Oltario на 2008-10-25 22:09:29
точно това е завладяващото на анимето никога не знаеш кой ще умре следващия епизод. края на анимето беше както и тъжен така и някак си нещата се подредиха за "добрите". това което беше тъжно е как тетратката промени Райто в това жалко същество което пълзеше и се молеше на Руик да не го убива. някак си идеалите заради които толкова се бореше пропаднаха погубени от силата на тетратката която никой човек не трябва да притежава. желанието на човек да господства над другите надделя над това да им помага.
публикувано от papo4iko на 2009-02-27 16:07:02
извинете но някои мойе ли да ми намери 36 и 37 еписоде ама да са амв 6тото тия са мкв и компа ми е много стар и гом плаъера с кодеците ми се4е мерси преджарително :)
публикувано от sarfios на 2009-01-27 04:56:37
Oltario
Добра интерпретация. ;)
публикувано от endoria на 2009-10-06 21:41:23
Супер добро аниме - единственото което гледам за втори път ^^
ПП: Ето една манга: Bakuman - от писателите на Death Note e и се разказва за живота на един мангака ^^ забавно е.