ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от exeqt на 2008-02-18 18:45:53
Вашето мнение относно Day.Of.The.Dead.1985.WS.DVDRip.Xvid.iNT-420RipZ може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от slavinkos на 2008-02-18 19:04:53
Браво :thumbsup: Златна класика в жанра
публикувано от cokich на 2008-02-19 11:19:27
публикувано от rolandsk на 2008-02-19 22:32:43
не мога да разбера как досега не го бях гледал тоя филм.даже и не бях чувал за него,а уж съм фен на такива филми.филма е супер як-качеството и субтитрите също.:thumbsup
публикувано от sezaro на 2008-02-19 23:28:16
и аз незнам как несъм го чул нито гледал а живите мъртви всички части мсъм гледал и 80% само ужаси гледам мн ме кефят ся ша го дръпна
публикувано от fena_84 на 2008-02-20 00:16:51
Филма си го дръпнах миналата седница и тъкмо мислех, че му е време да бъде качен в арената и гледам някой точно сега го е направил - какво съвпадение. Този филм е правен преди 23 години, когато визуалните ефекти са били много далеч от днешните, но понеже е правен с голям хъс и творчество е станал жесток - ето това е класика!!! Заблежете саундтрака - въздействащ е и сюжета го бива. Феновете на Resident evil(между тях и аз) ще забележат колко идеи, че дори и голяма част от сюжета в отделните части на Resident Evil е взет от този филм. Все още не мога да повярвам как филм стар почти колкото мен си ме зарибява сега.
публикувано от catnadeen на 2008-03-15 09:56:17
класика, гледа се като класика и един от първите филми и не се очаква твърде от ефектите и всичко е на 6
ужаса е като в "нощта на живите мъртви" - не в ефектите, въпреки, че може би за времето си са били добри
определено днес след толкова филми на ужасите не впечатлява като ефекти а по скоро цялостно е въздействието
ако се очакват умопомрачителни ефекти - няма да има такива
публикувано от catnadeen на 2008-03-15 09:58:22
само да добавя че за мен тези два филма не са само ужаси - те залягат и на социалните проблеми в обществото
музиката също е избрана според въздействието на филма
зомбитата присъстват, но не са оснвния конфликт и освен това тук за първи път видях типично "американския" черен хумор на фона на ужасите
публикувано от Missue на 2009-07-04 04:26:31
Филмът не е добър, не го гледайте ;) Сюжетът е много слаб, а на моменти филма е противен. Сигурно за времето си е бил голям успех, но ако сте гледали нещо от съвременните филми със зомбита, този ще ви разочарова. Това е моето мнение :)