ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-08-23 13:26:05
Вашето мнение относно David Icke - Melbourne Australia April 11th може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ivoviovio на 2009-08-24 19:26:12
Човека хич не е ЛУД. Просто прави това което се харесва на хората. Не е ЛУД тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. Човека знае че има много хора които вярват в извънземни и такива които вярват в конспирации.
И взел че си направил микс :D
публикувано от Dr3adLoX на 2009-08-23 13:29:24
Препоръчвам!
публикувано от ALIENRLZ на 2009-08-23 13:47:00
Ооо който го е качил ЕВАЛАТА!!! O:-;):thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от ALIENRLZ на 2009-08-23 13:52:28
Dr3adLoX качвай още нови ако има някъде... а иначе старите повечето ги има в колибка.
публикувано от l0st10 на 2009-08-23 15:50:59
нещо ново на Ian R Crane няма ли?
публикувано от diyan4o на 2009-08-23 18:45:51
тази дефакто е по нова от The cutting age в Брикстън Академията която изнесе...така ли?
публикувано от deadlikeme на 2009-08-23 19:19:08
Благодаря ;)
публикувано от lordcris на 2009-08-23 20:15:04
цитат от wikipedia:

"In 1999, he published The Biggest Secret, in which he wrote that the Illuminati are a race of reptilian humanoids known as the Babylonian Brotherhood, and that many prominent figures are reptilian, including George W. Bush, Queen Elizabeth II, Kris Kristofferson, and Boxcar Willie."

този човечец е меко казано ЛУД!
публикувано от ALIENRLZ на 2009-08-23 20:22:11
Хе-хе! Значи и аз съм луд. Но не се притеснявай ставаме все по луди. И тогава ще стане интересно... ;):thumbsup:

Като не искаш да разбереш какво говори може да не обиждаш. А той като е луд ти може да си седиш на сегашното си ниво той избора си е лично твой.
И все пак винаги има такива агенти :P като тебе или неориентирани 8) който да кажат тоя е ненормален. :lol: :)
публикувано от diyan4o на 2009-08-23 21:07:27

Мисля ,че почти нямат разлика с "Beyond the cutting age", тъй като в момента гледам филм-а и е почти идентичен с тази лекция която се излъчи в Брикстън.
публикувано от balcanmaster на 2009-08-23 21:54:57
И аз мисля че този е меко казано - луд. Или манипулиран. Или манипулиран луд. Или луд манипулатор. Или манипулиращ луд. Ама вие нормални ли сте да му се възхищавате. Изобщо гледате ли го и слушате ли какво говори? Имам чувството, че тук пишат някакви, които само изразяват някакви пристрастия, неясни и за самите тях неща. И без гневни реакции спрямо не споделящите мнението ви.
публикувано от liampy на 2009-08-23 23:30:09
БРАВО...ЕВАЛА!!!хиляди благодарности на Dr3adLoX
:thumbsup:
публикувано от kerpeden на 2009-08-24 00:02:04
Прави сте няма почти никаква разлика с Beyond the cutting edge от Брикстън. РАзликата е там че в Брикстън на сцената завесата имаше лампички, а тази в Мелбърн не е с такива лампички :)
публикувано от Zniperrr на 2009-08-24 00:42:12
Еми той си изнася лекции, колко да са различни, ако всеки път бяха различни щеше да започне да си противоречи. Лошото само е че от лекциите му има много малко преведени на бг.
публикувано от deadlikeme на 2009-08-24 15:25:25
Единствените хора, които имат наглостта да ви накарат да помислите малко вие наричате луди. Гледайте си любимия сериал и си мислете как агент Бауър спасява света.
публикувано от Sem_D_D на 2009-08-24 16:16:52
Способността сам да отсяваш плявата от стойностното е истинското рядко и ценено качество, но то трябва да е у всеки един, поотделно.
Всеки човек с поне малко опит в публични изяви и ПР представяния с ораторско майсторство ще забележи, че тоя Айк ходи и също "набива" разни неща в главите на хората, които отиват да го гледат. Меша доста интересни и вероятно верни неща с пълни абсурдизми като това за хората-влечуги в буквален смисъл.
Важно е какво отсяваш след това. Следя го, но с 1 око.
публикувано от diyan4o на 2009-08-25 01:46:04
Значи само бих искал да добавя че ,тези последните две лекций...са можеби поне за мен най-интересни,и е срамота ,че няма за тях субтитри тъй като много хора биха си променили разбиранията за тази личност,Д.Айк,а в същото време ,тъп лишен от всякакъв смисъл сапунен сериал още на същият ден бива превеждан O:-
И никак не е приятно хора които си нямат на хал хабер за какво става въпрос да пишат какво и да е. ;)

публикувано от killy7 на 2009-09-22 10:55:22
браво на човека, потрудил се е да разнищи някои въпроси. Като цяло ми хареса, макар че не чух много нови неща, но повечето хора по света са идиоти, така че препоръчвам на всички да го гледат. Да вземат малко да се замислят над други въпроси, а не кой спечелил вип мип дип и незнам си какъв брадър. А на всички вас "велики" хора, които го плюят този човек и приказват той е луд и споделят, че филма бил простотия имам няколко неща да кажа - майната ви, че осакатявате и останалите като говорите малоумните си виждания, вместо да помислите малко над темата Вие НЕ го разбирате, просто кажете да добре се е получило, или не на мен не ми хареса, но се замислете малко над темата. Стига сте взимали гледната си точка за най-великото нещо, потърсете нещо ново и го сравнете с нея, а не като тъпи клонинги да повтаряте "поли иска бисквитка"...
публикувано от killy7 на 2009-09-22 10:57:05
да ти имам и 500те символа, няма да си губя времето да го дописвам пак..дано някой разбере какво имам предвид, защото 80% няма да ме разберат..peace out
публикувано от bezimeniat на 2009-12-17 12:33:31
България Събуди Се осъзнай Се Разбери Кой е Алекс Джонс Кой Е Девйд Айк Кой Е Бил Хикс Спрете Да Гласувате спрете да огаждате на 4 тият райх Спрете Да Живеете По Правила И Норми Спрете Да Сте Роби