Днес испански PlayStation 3 разработчик DemonHades обяви, че предстоящите JFW DH PS3 CFW е забавено, обаче, по избор на фърмуера сега е, че в подкрепа на 3,7 игри!
За да цитирам, грубо преведено:, както и заглавието казва демони, DH JFW ще страдат забавяне в неговото стартиране дата по няколко причини, включително и тази на разработчиците, които отговарят на openpstore това много зает с полувисше, мениджъра на друг мениджър, страда плъгини едно спортни злополука и ръката си в мазилка (blipi), така че тя работи много по-бавно.
Без мениджър плъгин не може да контролира Thegra плъгини, и без openpstore не може да бъде свързан с актуализации на платформа JFW за DH.
Всичко бе планирано от датата, определена на 1 октомври, но с тези проблеми не могат да дадат точна дата (само една седмица, 15 дни), не знам, какво ще стане, ако аз уверявам ви е, че чакането ще бъде на стойност, и че след това JFW публикува експлоатира част (не) можете да играете всички бъдещи игри (без значение 37x версия, и т.н.), ние няма да кажа метода ... (Това е винаги грешка публикува методи), но просто темата клавиши (не ни правят колкото е необходимо).
1saludo и да ти кажа, аз съм много лошо демони, мисля, че не са успели да даде дата и не отговарят на тази дата, благодарение на entendais нас ... за не ... а вие имате една история да се критикува и да попълните на посещения по домовете