Не невероятна а жестока, направо трепач нарежда се на равно място като адна от най-лябимита ми игра заедно с целя Half-Life 2. На мен дето ми е с 2GB рам си ми върви па даже и с уинампа пусната. И кефа в играта според мен не е да я играеш 3 пъти с трите различни класазащото, и аз съм я играл така по трите начина па даже и по 4 със всички 3 класа едновремнно (mm_player_add_skillpoints 200 са достатъчно май за да качиш всичко, то даже като тръгниш да го пишеш в конзолата си го има като команда), а да видиш многобройните шансове за развитие на историята закото те са доста макар че епилога е почти един и същт, имате разклонения в леговището на некромансерите, в градъ кадето решеваш дали да премахнеш демона в теб или не, ако не това води до смъртта на оная мъгюсничката и в некрополиса имаш най много решаваи дали да пуснеш оня труп дето виси в отвъдното или не, ако го пуснеш той казва че баща му ще ти помогне, и най накрая решаваш дали да дадеш The Skull Of Shadows, или да си го запазиш за себеси. И по между другото за тези който са играли Heroes 5 и тази игра би трябвало да разберат че историйте се преплитат защото все пак действието се развива в един и същ свят Ashan, а пък един ми каза че даже Heroes 5 Tribes Of the East се преплита повече с тази игра.