ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-12-09 11:25:05
Вашето мнение относно Dancing.Stars.[08.12.2008].Semi-Final.TVRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от AngelEyes на 2008-12-09 11:26:42
За този рип може да благодарите изцяло на майка ми! И тя вече е в отбора, но ще качваме от един акаунт! :lol:
Приятно гледане! ;)
публикувано от pormor на 2008-12-09 15:37:23
публикувано от hYdRo на 2008-12-09 18:57:55
най-тъпото предаване ! 10х за съдържанието , но предаването не става :thumbsdown:
публикувано от AngelEyes на 2008-12-10 01:36:14
Много чудно, защо никой не коментира? Това все пак беше полуфинал с участието на министър-председателя.

Моите фаворити са 3ма - Нети, Орлин и Виолета. Ако спечели някой от тях, няма да съжалявам.
Елена е сладка и наистина напредна много, но просто не им е в категорията. На Станишев направо му личеше любовта към нея. Доста се похилих на червения конец, вързан на дясната му ръка.
публикувано от bokomoko на 2008-12-13 04:44:18
Аз досега не бях гледал шоуто. Обаче реших да се включа на полуфинала.

Много добре като цяло. Първо - водещите. Т. Колев е титан и пак го доказа. Тънките му шеги по адрес на политика бяха много на място. Радост добре водеше..

А участниците.. с всеки следващ танц ни ставаше все по-забавно. Завиден напредък и охота, останахме изумени от придобитите с труд качества на състезателите. Освен това - какви фигури са изваяли за 3 месеца спортен режим!

Особено ми направиха впечатление изпълненията на Нети (първото) и на Орлин (наистина, сбъркал си е професията).

Журито се произнасяше професионално и точно.

С 2 думи - останахме приятно изненадани.
Благодарности от Шанхай
публикувано от bokomoko на 2008-12-13 04:45:42
(наистина, сбъркал си е професията).

Журито се произнасяше професионално и точно.

С 2 думи - останахме приятно изненадани.
Благодарности от Шанхай