ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-03-24 19:48:23
Вашето мнение относно Crossing the Event Horizon може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от koneye на 2010-03-24 20:18:54
Много добра лекцията, който не го е гледал да го гледа ;)
публикувано от DaemonHunter на 2010-03-24 20:34:58
Гледал съм го с кофти качество и пак ще го гледам. Само и субтитри да имаше, че е малко изморително да го слушаш и да си представяш нещата.
публикувано от madara на 2010-03-24 22:43:08
Тоя ще направи всички учени по света безработни. Като чета резюмето май че не е останал неизяснен науче проблем. Филма, естествено, няма да го гледам.
публикувано от Tyreal на 2010-03-25 12:12:16
Хубаво е да сложиш малко представяне и на български ще има доста хора които просто ще го подминат заото не има се мъчи с английския. Сега го дърпам предполагам, че ще ми хареса.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-03-25 15:01:53
е къф е смисъла като самия филм е на англ
публикувано от MomoBG на 2010-03-28 16:25:35
На практика учените се открили едни сили които държат материята заедно и съответно я движат по определени начини. Този човек представя алтернативна теория за поведението на тези сили, а те са много важни защото разполагат със огромни количества енергия която ако овладеем ще промени изцяло структурата на нашето общество и предлага идеи как в бъдеще, когато се развием достатачно бихме могли да станем част от междугалактическо общество което вече владее тази енергия.

На практика учените в момента търсят частици и други физични явления, които според него са следствие на някой основен физечен закон, който още не се открили. Той предлага да се фокусираме върху разучаването на закона а не върху неговите изявления в физичния свят.
публикувано от sershx на 2010-03-31 13:39:12
Видеото е супер. Хванах се да го гледам и разбирам сериозно, и ми е супер интересно. Жалко за тези които не разбират английски.... освен да се хвана аз да го преведа. Ама е доста, ще отнеме доста време...
публикувано от baxter на 2010-04-16 21:28:07
не мисля, че някой може да го преведе точно и правилно, ако не разбира от физика. аз го гледам и съм до средата и съм изумен, английския ми е добър, но никога не бих се заел да преведа научна лекция.
публикувано от rebot на 2010-09-16 10:36:11
Филмчето наистина си струва,който се интересува от подобна тематика би получил направо невероятна информация.Препоръчвчм го горещо на хора с отворено съзнание.::thumbsup:
публикувано от Jazz20 на 2010-09-21 16:26:29
Не си губете времето с този филм.Нищо от това което казва не е истина.Тоя пич ги води тези лекции вече 15 години и има всички отговори обаче гледащ ли ти никои не го признава за физик.По едно време казва, че всички уравнения мъ се получават,ако това беше истина досега да сме му чули името тои няма нито една публикация в сериозно физично списания(незнам точно как се превежда на български),защото знае, че ще покажат кви глупости е писал вътре и няма да може да ви вземе парите човека.
Даже в wikipedia не го признават за учен.:thumbsdown: