ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-08-06 14:03:18
Вашето мнение относно Crossfade Diskography може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от adXok на 2008-08-06 15:24:56
Една от малкото наистина добри банди в тоя стил.
Другите които си заслужават мисля се казваха Theory Of a Deadman или нещо подобно!
Доста пост-гръндж банди има напоследък, което е добре, макар и не всички да са яки. ПОвечето го удрят към ЕМО вълната и са досадни или пък към мейнстрийма, което не ги оправдава, че правят клишета! Има и една-две български банди, но са чувствително зле! Липсва им искреност.
Вероятно има и други добри групи, но на повечето вокалистите им просто издишат и са като некви пендели в гласа!

Останалите като Nickelback и разни други "известни" са просто смешни!!!
публикувано от adrenaline1 на 2008-08-06 18:28:06
White On Blue не е техен тоя албум , ми е на друга група със същото име .. мисля че бяха шведи или нещо такова .. то си личи даже и по стила че е друга групата :)
публикувано от Targor на 2008-08-06 21:37:08
Drowning Pool последния слушали ли сте?
:band:
публикувано от adXok на 2008-08-10 10:29:14
Да, наистина трябва да имате предвид, че албума със синята обложка НЕ Е на тази група на страничен проект в стил ТОТО, който няам нищо общо с тези Crossfire, освен че имената им съвпадат. Drowning Pool не са лоши, но не са малко по като Godsmack... различен стил е!