ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-07-31 14:45:29
Вашето мнение относно Crop Circles - Crossover From Another Dimension (2006) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от stentop на 2009-07-31 20:15:34
Price: $35.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping.:lol: Май по-важното е търговийката да си върви:P
публикувано от nikola100 на 2009-07-31 20:47:17
Абе не знам, който иска да вярва.

Имаше обаче един филм за едни пичове дето ги правеха тия неща - обясняваха за това как се правят плановете, как се повалят стеблата, как се обработват, какви точно магнитни стружки се слагат и разни подобни, ама не мога да се сетя името. Ако някой се сеща кой е и го качи ще съм му много благодарен.
публикувано от aamet на 2009-07-31 21:26:20
иска ми се да вярвам, ама нейсе потърсете в гугъл за GPS crop circles и ще лъсне цялата истина това се прави с гпс, който се монтира на трактор или ако щеш и косачка и тя се движи по предварително зададени координати с точност до 1-2 сантиметра. Така се строят мостовете например.. :( :-/ иначе идейката за уфо и прочие винаги кара човек да мечтае и да развива фантазията си в което лошо няма
публикувано от amorphis на 2009-08-01 00:16:31
Редовния bullshit oт Dr3adLoX, :D
Като за начало: http://circlemakers.org/ а и: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/85/Sthlm_gtb_top.jpg и: http://astrojourneys.com/images/et_cropcircle_450_opt.jpg Истински извънземни!
публикувано от kerpeden на 2009-08-01 01:09:10
пич това за трактора и джи пи ес-а, както и металните стружки много ме разсмяха... благодаря ;)
публикувано от madara на 2009-08-01 02:05:24
Имам чувството, че тези които правят кръговете са същите, които правят и филмите. Иначе как ще си връщат парите похарчени за трактори, GPSи, метални стружки, трудодни и т.н. Работят по същата схема както и писачите на вируси и антивирусни програми. Затова са винаги една крачка напред. Ако бяха извънземните досега щяха да се отзоват на молбите ми да ми направят в двора някоя красива картинка. А може би не могат да работят върху райграс. Кой знае.
публикувано от okinawa на 2009-08-01 07:17:43
темата би могла да е интересна но филма е гола вода. а брадатия дето говори в началото на 2рата част печели наградата за най-много тъпотии казани в минута. :lol:
публикувано от cooli на 2009-08-02 03:54:00
Принципно съм фен на документалните филми и за мен е обидно този да стои сред тях.
публикувано от kokosf на 2009-08-04 17:01:55
Това е наистина много добър филм за събитията с житните кръгове. Запитваш се защо тези неща се крият от нас. Знаете ли, че има много такива появили се и в България? Например е Дунавската равнина: край село Карапелит, недалеч от Добрич; в разградското село Китанчево, на около 10 км от Исперих; в местността Васильов геран на 8 км от Дряновец и т.н.
публикувано от bampsita на 2009-08-17 21:40:58
Луда работа, човек да придобие чувство за малоценност като гледа-_-
публикувано от bampsita на 2009-08-17 21:41:09
Луда работа, човек да придобие чувство за малоценност като гледа-_-
публикувано от mirizma на 2009-09-12 01:39:57
Работата никак нее луда,кръговете не са направени от някакви мухльовци дето искат да им се обърне внимание.Това са послания от т.н "древните" или както искате ги наричайте, направени не с друго, а с мисъл.Наскоро излезе интервю с една от най-известните български медиуми Мариана Везнева.Тя твърди че разчита тези кръгове,а посланията не са никак хубави за нас хората.Най-странното и интересно е че има връзка с нашата глаголица.Има логика в нещата,потърсете и прочетете в нета.Аз лично съм склонен да вярвам.8)
публикувано от Rampager на 2009-09-21 10:43:48
хахахаха нямам думи колко много заблудени хора има на този свят...А ако врачката ти каже, че утре си мъртав ще си търсиш ли висока зграда ? замисли се само.И как почти всичките от тези форми който правят са свързани с човека и като цяло човешкото въображение ? от край време хората търсят ПЕРФЕКТНИТЕ форми именно за това доказателство са Паралелепипеда, Ромба,Квадрата,октаедъра и т.н сега си представете всичките "Перфектни" форми направени в един голям сложен мащабен проект.Дали това е правено от извънземни ? Някой друг път ! Или можеби нашето измерение не е достатъчно за тяхните сложни форми и в последствие те се трансформират в такива ? Пълно безумие е това.Един приятел ми твърдеше, че това било дупка в нашето измерение чрез която навлиза различна форма на живот и за къв хуй си чертае разни сложни форми ? за да покаже какво ? колко е напреднала и може да рисува ? Всичко е инсинуация създадена ОТ ХОРАТА.