ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2020-04-01 22:06:37
Вашето мнение относно Counter-Strike 1.6 [ReHLDS client 2020] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от badgay1987 на 2020-04-01 23:13:32
Колега не знам защо но на мен всяка игра която качите уиндоус дефендър ми я блокира а аз вярвам повече на него от колкото на играта
публикувано от TheTRENERA на 2020-04-01 23:43:13
Пример: Аз имам фирма за правене на операционни системи, няколко антивирусни, малко програми и малко игри. Значи държа правата за Windows, и останалите споменати неща. Приятно ли ще ми е вместо да купувате мойте неща и да ги ползвате на Уйндоуса, да ми "купувате" продуктите на разни Бетесда, Valve, Електроник Артс и тем подобни. Ще съм повече от бесен на гадните конкуренти. Затова ще кажа на всички мой антивирусни "Видите ли на мой Windows чужда игра, трийте я или казвайте на потребителя, че е вирус". Това е само една от причините (край на Примера).
Напиши на който и да е език в Гугъл името на 'Windows Defender' и чети отзивите на хората. На хората - аз може и да не съм човек, а може и да си имам вражда с Microsoft и затова да пиша тези неща. Запитай се защо има толкова много примери, видеа, създадени програми, скрийншотове и какво ли още не, за изключване или деинсталиране на 'Windows Defender'. Има ли всъщност в историята по-глупава защита от 'Windows Defender' (като изключим най-ранните версии на 'AVG antivirus'). Няма как да си Ъплоудер и да казваш, че работиш с наличие на 'Windows Defender', защото той винаги ще ти създава ядове, пък и знаем че качваме предимно пиратски неща. Казвам го съвсем сериозно: 'Windows Defender' не е човек, на който може да се вярва. Той е лъжец и винаги ще те подведе или измами. Аз съм един от стотиците милиони потребители, които още с инсталирането на Windows, убивам 'Defender' (и като казвам Убивам, това значи че от него не остана нито папка, нито файл, нито лог). Освен игри може да си забелязал че качвам и антивирусни, тъй като обичам да тествам щом излезне нещо ново и понякога си пиша с разработчиците. Предпочитам да се подсигурявам с доказана антивирусна плюс скенер от друга фирма. Имах период в който бях се 'зарибил' да изследвам вируси, но ми мина - за това си трябват познания които ежедневни да обогатяваш, а не от 'дъжд на вятър' като мен. това е [пиши и на лично ако нещо трябва]
публикувано от nvccane91 на 2020-04-02 01:11:10
does this version work on laptop? i am asking because you have some version whice cannot work?
публикувано от blago_n на 2020-04-04 15:24:45
Антивирусната ми я блокира,изписва ми това: мы безопасно прервали подключение к сайту DEPOT.DEV-MS.RU , так как он заражен URL:BLACKLIST.
публикувано от TheTRENERA на 2020-04-04 18:51:14
Да, това е съобщение от антивирусната, която не е разрешила и е спряла свързването ти със сървъра за онлайн. Почти е сигурно, че в базата данни на антивирусната ти е добавен сайта като лош. Но това не означава че има вирус. Същото би се получило ако напсуваш някой в Туйтър или Фейсбук на религия (примерно: ти си шит мюсолманин). Веднага се оплакват 12 талибана от теб и те банват - не само това, ами и iP адреса ти влиза като лош с вечна забрана. Но ти нито си вирус, нито си пратил вирус.
Затова или копирай адреса и го вкарай сред 'Url' изключенията в антивирусната, или още по-добре вкарай цялата папка с играта.
* ПРЕПОРЪКА за всички игри на "Counter-Strike" (GO, Source, 1.6 и тн.): Играйте в сървъри за които сте чули добри отзиви или самите вие вече сте пробвали. Ако изберете сървър и докато се присъединявате към него започне сваляне на пакети, вариантите са да се откажете веднага с 'Cancel' или щом се свалят пакетите да не започвате игра, а да излезнете от играта за да я скенирате за вируси. А ако успоредно със свалянето тръгне и да се инсталира нещо, тогава със скороста на бит и чекнат португалски джендър, гасете компютъра с бутона 'On/Off' (и разбира се след пускането му отново скенирайте за вируси). Вируси могат да се вкарат дори и в аватарче, което сте харесали от друг играч и пожелаете да си го сложите. Виждате че инсталирам и тествам заради вас, но как да дадем гаранция за добросъвестността на всеки. Няма как да си купуваме харесваните игри и програми, затова набелязваме две-три места от които да сваляме. От 1 април 2020 Гугъл вкара в черните си списъци много торент тракери и сайтове за музика (даже най-големия руски RutrackerOrg).
публикувано от xorrorski на 2020-04-16 00:44:25
Инсталирам играта и всичко приключва..
Изписва, че играта садържа вирус и какво правя ?