ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от simo76 на 2017-02-20 03:49:47
Вашето мнение относно Corel.WinDVD.Pro.v12-XFORCE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от hienata76 на 2017-02-20 20:59:12
Да си жив и здрав. Всичко си работи.
публикувано от grinbata на 2017-02-21 14:30:08
43 души са го свалили и само един коментар. Работи ли, не работи ли, защото на четири пъти го инсталирам и излиза грешка - изобщо не го отваря. Хиената 76 го е монтирал и твърди, че работи...Тая работа нещо се опъва.
публикувано от simo76 на 2017-02-21 16:04:23
Ами работи си. Препоръчително е да направиш пълно и форсирано деинсталиране и последващо инсталиране на програмата с добър външен софтуер като Revo Uninstaller Pro. Преди такива инсталации също задължително се деинсталират напълно всякакви предишни версии, ако съществуват в системата и рестартираш накрая. Направи хаш проверка на торента за всеки случай и едва след това опитай инсталация отново, следвайки стриктно указанията, при временно изключена интернет връзка, антивирусна програма и всякакви други mahlware приложения, които могат да въздействат на процеса, задействайки фалшива тревога, както и други такива на Corel, ако има.
публикувано от nlmarinov на 2017-02-22 04:40:10
До тук всичко е чудесно ,но не мога да отворя субтитрите на MKV файлове. Дори в опциите на контекстното меню субтитрите не са активни като позиция. Някой да каже как става ?
публикувано от bahmaamu на 2017-11-20 02:13:19
Oффф...
Извинявам се, че и аз като карък рибар, ще обвиня продавача на кукичките, но срещам проблем, за който вероятно вината е в мен. Програмата работи, но в настройките за аудио и видео, единствено активно е избора на това дали ползвам слушалки или 5.1 система. Във видеото всичко е неактивно. Та въпроса ми е, може ли това да е причината, да не мога да пусна блурей от папка. в момент в който посоча disc folder-a, че даже и всяка подпапка пробвах, единственото което се случва е да се появи надпис: Media not supported.
Странното е че същата операция приложена на TotalMedia theatre отваря диска направо в активното меню. Оплакването е само за Bluray дискове, другите неща си тръгват.
Благодаря предварително на отзовалите се!
публикувано от plamen_pantaleev на 2017-12-01 18:00:44
Здравейте!Инсталирах програмата стъпка по стъпка. Като я стартирам ми се появява прозорец, в който пише : Prepare display device error, please install VGA driver. Какво означава това. Тук е момента да кажа, че не съм много, много на ТИ с програмите като цяло :)
публикувано от tuzarapln на 2018-02-04 12:00:16
с инсталацията няма проблем,но не успявам да изкарам 3д на телевизора,плеъра явно разпознава монитора ми ,който не е 3д ,свързвам с hdmi кабел но до телевизора сигнала е 2д има ли някоя настройка за този проблем
публикувано от simo76 на 2018-02-27 17:46:27
Има. В Preferences под Audio/Video таба има "Always use 3D mode for 3D media", а на плеъра вляво трябва да е Switch to 3D mode и в този настройки връзка с 3D дисплей обичайно се избира с HDMI 1.4 като съответно трябва да е действително 1.4 или 2.0 самият кабел. При необходимост се рестартира еднократно и компютър, и приемник, за да се познаят. Ако въпреки това продължава проблемът, следва да огледаш настройките на самата видеокарта да изкарва правилно сигнала към телевизора, като телевизорът да е primary display или extended. На някои работи и Clone Display с primary - 3Д приемника.