ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2012-11-09 14:08:14
Вашето мнение относно Conspiracy.Theory.With.Jesse.Ventura.S03E01.Reptillians.HDTV.x264-OMiCRON може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-11-09 15:06:56
еее разгеле,що толко време не ги качваш?
публикувано от Dr3adLoX на 2012-11-09 15:13:03
сега излиза бе брато
тоя епизод е от 7.11.12
публикувано от pfloyd на 2012-11-09 16:27:44
За гущери не знам, но имам две-три познати, за които съм сигурен, че са змии пепелянки.
публикувано от asdzxc2 на 2012-11-10 05:48:40
some world leaders and other influential people are really shape-shifting lizard beings from another planet
хахаха по голяма глупост не бях чувал заклевам се те са гущери но никой не ги е виждал и никой няма доказателство за това seems legit ха-ха-ха
ама евала на тия пичове направиха яко пари продавайки измислици на балъците по света

и преди да скочите да защитавате измислени теорий без грам доказателсва ще ви светна че има underground форум в който юзърите нарочно измислят подобни теорий осъвършенстват ги с уж реални снимки след това ги пускат в интернет и по точно във форуми за конспираций и прочие и след това се облягат назад и гледат сеир

не вярвайте на всичко което ви поднасвят като уж тайна информация особенно в днешно време няма ли реално и неуспоримо доказателство най вероятно ви пробутват поредния bullshit
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-11-10 11:00:26
Има някой неща които са верни,като например че не всичко се вижда в нашия зрителен спектър.Джеси хвърля светлина върху някои неща в тая серия.Между тия хора явно има конкуренция,само така бих си обяснил изваждането на показ на прихода на Деивид Айк,равняващ се на 2 000 000 долара годишно.Аз лично се стъписах.Съгласете се че трябва да се замислим за какво става въпрос - за някакви откровения или просто за много доходоносен бизнес.
Джеската е нова "жичка" в тая схема и се опитва да прави нещо в стил ""live camera"" но това което се получава е съспенс музичка,малко притичване,без каквито и да е категорични заявления или поне становища по конспирацийте.Сега обаче явно ще сменя тактиката,ще вади на показ белите гащи на конспираторите,ако е така ще е много интересно.
публикувано от pfloyd на 2012-11-10 20:36:36
Още един начин за преброяване на балъците по света.
публикувано от Starbreaker на 2012-11-12 01:14:36
Този Вентура е толкова откровено фалшив... Аман от театралничане и събиране на екипи от "експерти". Що се отнася до Айк, да е жив и здрав, заслужил си е и парите, и славата, с много упорит труд и търпение. Можем да сме му само благодарни за инфото и за готиния начин, по който го поднася, със или без рептилиите:) А, да, ще ми се някой да сравни приходите на Айк с приходите на Алекс Джоунс...
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-11-12 13:26:50
Да би било интересно :)
публикувано от locacosa на 2012-11-25 01:04:00
както е казал великия Бай Ганьо и едните и другите са маскари, а ако междувременно срещнете рептили, извънземни, сиви, зелени, агентите Скъли и Мълдър моля ви питайте ги за числата от тотото за следващия тираж и ми ги кажете