ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-06-22 13:15:32
Вашето мнение относно Command.and.Conquer.3.Kanes.Wrath.PAL.XBOX360-RANT може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от delqn1936 на 2008-06-22 15:23:07
Много ми е чудно как на XBOX360 ще се играе стратегия ;);););)
публикувано от ivailoivailo на 2008-06-22 15:43:01
Delqne, може да се играе.. малко е перверзно наистина, но може :D :thumbsup:
Нека само някой да каже след като я пусне, има ли опция за регулиране на скоростта на играта!
публикувано от tripod731 на 2008-06-23 17:44:51
Еми играе се като на обикновен комп, само дето и вий тряа да са изръсите 200 лв. за XFPS (продава се и в BG - www.konzoli.com) , и готово.
Все пак това е MICROSOFT и тях не ги интересува, че не сме богати като Бил Гейтс. Честно да ви кажа тази джаджа я ползвам единствено защото освен мишка и клавиатура може да се ползва и джойстик за PS2.
Струва си обаче, понеже вече конзолата ти става еднакво удобна вече и за стратегии , и за FPS и за всички останали конзолни игри , изискващи гейм пад.
публикувано от pit_booth на 2008-06-24 00:02:44
ми и аз не сам фен на стратегиите ,но реших да я сваляе така да пробвам..честно казано останах доволен и даже изумен колко лесно се играе старегия с джоистик..ако искаш ще свикнеш,ако си предубеден до безобразие няма шанс..но играта има един барз курс в началото как да играеш и нещата не са толко лоши..даже се замислиам дали да не си сваля и някоиа друга стратегиика..
публикувано от Pol Pot на 2008-06-25 12:10:09
Аз не разбирам защо всички си мислят, че е невъзможно да се играят стратегии на конзола.
Все пак хората правили играта са взели предвид факта, че ще се играе с гамепад и са променили изцяло интерфейса, така че да е удобен и да не затруднява играта. Аз лично с управлението нямам никакви проблеми както на C&C игрите така и на Universe at War. Нужен е максиму един час за преодоляване на старите навици от PC-то и след това всичко е наред.
А тази игра както и предишната са нещо, което всеки фен на жанра трябва да опита :thumbsup:
публикувано от jiminem на 2008-06-28 14:56:18
Seeeeeeed -_-