На моето pc-AMD Athlon64 3200+,2GB RAM,GeForce 7600GS 256MB DDR3 RAM играта варви перфектно на 1024x768 на медиум.Сам си знам че компа ми не е от НАСА,но на рези детайли сам доволен,играта изглежда феноменално.Лично аз съм минавал всяка част от поредицата на най-високото ниво на сложност по няколко пъти!Ако щете ми вярвайте-ваша си работа!Но тази игра не е за всеки-ОСОБЕНО ЗА ТЪПИ МРЪНКАЧИ КАТО ПОВЕЧЕТО ДЕТО ПИШАТ ЗА ТАЗИ ИГРА!Като сте сакати в ръцете и играете само CS и NFS не се бъркаите тук!Играта не можела да върви на еди кое си мрънкало-ми направи си ъпгрейд!НЕ за 1000 лева!А за 200 и пак ще ти работи!"Не може да ми тръгне"-и веднага играте е тъпа!Еми вие кво искате,на GeForce 2 ли да работи?2007 сме все пак.Или ако през живота си някой не е виждал тази игра,сваля си я,разбива си колата все едно кара с 4 промила в кръвтаи отсича гордо(като пълен селянин разбира се)-"Играте е тъпа"!Според мен е точно обратното.Който може си го може.Така че пичове,като не можете да играете(защото сте сакати или зашото компа ви е по-стар от баба ми),поне недейте да пишете подобни коментари!Играта не е за всеки!Мисля че бях доста изчерпателен!
ps.И тук си излях душата,в zamuna също.Олена ми!