ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от NiCkY_ на 2008-01-24 01:19:40
Вашето мнение относно Чудовищно може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от HaCko на 2008-01-24 01:35:20
Качеството как е ?
публикувано от bigballin666 на 2008-01-24 01:37:11
Дадох 12лв. и не съжалвам!!!Филма според мен е уникален!!! Държите в напрежение до края и имаш чусвството ,че си там. Моя съвет е да го гледате на кино. Заслужава си!!!
публикувано от ABGTeam на 2008-01-24 01:38:06
От описанието разбирам, че филма ще е някакъв супер див. :) За качеството.Няма да е много добро, но който неможе да чака ще гледа.:)
публикувано от Ivo на 2008-01-24 01:48:27
Мн е зле качеството няма смисъл , засега ;)
публикувано от NiCkY_ на 2008-01-24 01:52:55
Наистина качеството е лошо но за сега това е най-доброто и за нетърпеливите става :)
публикувано от muzi на 2008-01-24 02:36:48
Seeeeeeeeeeeeeed............pleaseeeeeeeee:(
публикувано от marincho31 на 2008-01-24 07:55:20
Пародия на филм, с отвратително качество на всичкото отгоре!
публикувано от Jenaldin на 2008-01-24 09:33:11
Самият филм в оригинал е с отвратително качество защото е направен все едно с люботелска камера. Едвам го гледах на кино, непрекъснато трепереше картината. Като сюжет въобще не ми хареса, започва в нищото и свършва в нищото. През цялото време очаквах да се случи нещо, да премине към решаването на проблема, да разбера какво е това чудовище... Накрая много се смях. Филма свърши с бум и никой нищо не разбра. С приятелите ми се смяхме от сърце наистина. Филма за нас мина много бързо, понеже чакахме да се случи нещо... Общо вчето пропилях час и половина от живота си и 12 лева.
публикувано от majesco на 2008-01-24 09:38:56
както каза един потребител ГОДЖИРА
публикувано от HaCko на 2008-01-24 10:58:43
:lol::lol:
публикувано от 6markozavar на 2008-01-24 11:15:35
Филмът е страхотен,няма нищо общо с познатите плоски екшънчета с очакваният край,докато в отзи всичко е ново за зрителят ,нестандартни решения са пресъздаване на събититя от любитлеската камера допринасят за него ,но е само за Голямият екран ,мониторчетата и КАМ качеството ще ви объркат представата.;)
публикувано от Nekasa4a на 2008-01-24 13:06:01
Много добро ми се вижда, но качеството трябва да е перфектно иначе няма да се разбере мн от филма понеже е целия през ноща. А както знаем ТС качество нощем означава съкс ;)
публикувано от factory81 на 2008-01-24 14:00:19
Шмъркозавъра ти "Проклятието Блеър" гледал ли си за да говориш за оригинална и необикновена идея ? Годзила гледал ли си ? Еми смеси ги двата филма и ето ти я "революцията".
публикувано от slanchogles на 2008-01-24 14:03:49
точно тай.R5-гаден звук а TS или CAM няма смисал напрау да си го кажим.
публикувано от 6markozavar на 2008-01-24 14:24:50
Ами даде горе долу ама не точно .Блеъра е сниман по същият начин ,ама тъпо сниман и на друга тематика филм ,а тука си е снимано по професионално хаотично но подредено,а от Годзилата са зели само идеята ,че нещо подобно напада Ню Арк и твае.Сценярият е коренно различен,показва гледаната точка на уачастниците в него какво преживяват по време на атаката ,а в годзила Героите се заемат да спасят града от Годзила един учен и една репортерка и Жан Рено ала бала точно като на ФИЛМ ,идеялизират супер герои ,а тука няма герои , просто един обикновен млад гражданин с на АКАНИ гащи тича с една камера из града и не знае на къде да хване да бяга и да се крие,и го няма типичният хепи енд край,човеците попедиха поне ние не разбрахме .Не би се харесал този филм на много хора поради ред причини, но лично на мен ми хареса да гледам нещо различно от типичните филми ,че тоя Холивуд все се върти около едно и също.;)
публикувано от domatresko на 2008-01-24 14:52:38
Дано излезне по-скоро по-хубаво качество , мерси на ъплоудера за труда , а иначе на мене лично по звуците от съществама ми се струва че е нещо направено като играта Half - life , поне самите звуци ми мязат на чудовищата от тази игра , все пак съм и голям фен и доста подобни са , но все пак преди да се види , немога д акажа :P и все пак филма се очертава да е много як :thumbsup:
публикувано от lglgl на 2008-01-24 15:12:02
ФИЛМА Е УНИКАЛЕН!!! ходих на предпремиера ,платих си 12 лева,и да ви кажа струваше се и всяка стотинка,филма изпълнене с много тайни...сами ще разберете. Просто гледайте винмателно филма ,включително и след титрите.
усещането е супер истинско,качестовто и ефектите на звука и самият филма е върховно.с една дуа,ако не с егледа в кино....ще загубите голямата представаза филма.давам му 10/10 !!!
публикувано от jammer на 2008-01-24 17:25:48
imdb Rating: 8.1/10 (21,222 votes)
Не за първи път не съм съгласен с въпросната оценка, поради различни причини разбира се. Според мен заслужено взима едно гордо 5! Филма го гледах на кино и разочарованието беше епично..
Това е най вече заради заснемането на целия филм с аматьорска камера, използван вече трик в The Blair Witch Project където обаче имаше много по силно въздействие заради сюжета и по подходящата обстановка.
Действието започва от купона за изпращането на главния герой в Япония, по средата някъде се намесва чудовището и разваля купона, целия Ню Йорк и настроението на публиката. Четирима от купона се опитват да оцелеят и да спасят гаджето на главния герой която се е заклещила под паднала стена в апартамента си няколко километра по близо до епицентъра.
Та на кратко.. филма не се препоръчва на по взискателните зрители на жанра. Използването на много “крадени” елементи подбива реномето му и го доближава още повече до The Blair Witch Project даже и заради сходната промоция и увода на самия видео материал който се води видео архив на военните. (полиция в случая на Blair Witch)
публикувано от Jenaldin на 2008-01-24 22:13:32
Защото не може да се каже нищо интересно за самия филм може би. И не ми говорете за иноваторство на филма, както много хора до тук казаха в него няма нищо ново. Напротив пука от доста грешки. (spoiler starts here) Тази която ми направи най-голямо впечатление, беше при спасяването на гаджето на главния герой - абе хора, девойката уж премазана от стена. После когато отидоха там тя вече беше пронизана откъм гърба на някаква арматура, точно по средата на тялото някъде между белите дробове... Е питам, как не е умряла от кръвозагуба/изпълване на дробовете с кръв/директна смърт преди да дойдат "наще хора"?! После, с кой акъл ще я измъкват от арматурата?!? То ако беше толкова просто, нямаше хората да умират от огнестрелни рани... Не може нещо да мине през теб и да остави дупка със сантиметър и половина диаметър и ти да си тичкаш надолу нагоре по етажите.... А после и да носиш други пострадали ;) (end of spoiler)

Такива ми ти работи. Между другото никой нормален човек няма да се обръща толкова често да гледа назад и няма въобще да мъкне камерата със себе си. Много малоумно... Между другото от ефекта "любителска камера" на 3 пъти ми стана лошо...
публикувано от bigballin666 на 2008-01-24 23:37:23
Желязото беше забито в рамото!!!:|
публикувано от ddamyanov на 2008-01-24 23:49:17
Качеството е доста зле, но все пак трябва да се благодари за това, че въобще е качено.
Изпълнението - не ми хареса въобще, но предполагам, че на голям екран ще има разлика.
Моят съвет (не че някой го иска)е:

1. Гледате филма на кино и се посирате от звукови ефекти
2. Не го гледате
публикувано от Jenaldin на 2008-01-25 00:04:48
Добре, грешката може да е моя, няма да го гледам 2ри път, за да се уверя. Извинявам се на всички :)
публикувано от plamen40 на 2008-01-25 02:34:21
филмчето го гледах на кино и е готино, през цялото време е снимано с камера(жсе едно е сниман с любителска камера) има ефекти, наи ми хареса че нападат америка :D :D :D :D :D :D :D :D:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
публикувано от gromeo на 2008-01-25 23:41:47
Това е най-тъпия филм, който съм гледал през живота си...

Хайде сега, някой друг който го е гледал, да е видял нещо друго освен затъмнени ефекти? Някакъв смисъл? Някакъв... сюжет?!
публикувано от alxbg на 2008-01-26 02:57:29
Манхатън е остров и се намира в Ню йорк
публикувано от lub4eto на 2008-01-26 19:33:45
днес го гледах....много тъп филм хора не го гледайте,пълен боклук:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от domatresko на 2008-01-27 02:49:44
lub4eto ... ако си го гледал с това качество , разбирам защо не ти е харесал , повечето сцени се развиват вечерта , филма наистина в началото е досаден , но след нападението , мога смело да кажа че до последния момент те държи в напрежение , немога да кажа че е велик , но определено не съжалявам за 7-те лева които дадох днес да го гледам на кино . Определено са се постарали хората ! така че личното ми мнение е , че филма става
публикувано от Whosbad на 2008-01-27 01:02:35
смешно е да се каже, че е крадено от годзила....
идеята на годзила е дебилна публика да гледа някакъш ЗВЕР (със същия успех мога да гледам цирк)
тук идеята е да гледащ хората, които преживяват въпросното "премеждие", било то и нереалистично.
Филмът изключително ми допадна. Определено е нещо различно и определено е направен добре.
публикувано от gandalf117 на 2008-01-28 08:16:44
Ако оператора си я беше залепил камерата на главата щеше да се получи по добър филм! То е въртене, то е друсане, пркъсване :grrr: 80% от времето нищо не се вижда, пък и качеството на това видео е толкова ужасно, че не си струва :-/, аз му давам 2/10 ако бях го гледал на кино сигурно щах да му дам 4/10
публикувано от gandalf117 на 2008-01-28 08:17:36
Ако оператора си я беше залепил камерата на главата щеше да се получи по добър филм! То е въртене, то е друсане, пркъсване :grrr: 80% от времето нищо не се вижда, пък и качеството на това видео е толкова ужасно, че не си струва :-/, аз му давам 2/10 ако бях го гледал на кино сигурно щах да му дам 4/10
публикувано от gandalf117 на 2008-01-28 08:18:21
Ако оператора си я беше залепил камерата на главата щеше да се получи по добър филм! То е въртене, то е друсане, пркъсване :grrr: 80% от времето нищо не се вижда, пък и качеството на това видео е толкова ужасно, че не си струва :-/, аз му давам 2/10 ако бях го гледал на кино сигурно щах да му дам 4/10 :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от Labadal на 2008-01-28 17:57:06
Филма е страшно забавен и си заслужава...но ТРЯБВА да се гледа на кино. :thumbsup:
публикувано от wq12 на 2008-01-28 21:46:50
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::wavecry::wavecry::grrr::grrr:
публикувано от zdv74 на 2008-01-29 19:14:03
и все пак за какво става ддума?
че се набляга на любимото на американската публика СТРАХ това е ясно, и безинтересно освен ако не сриват щатите изцяло,няма какво друго да ни заинтересува нали?
публикувано от MaTaDoR4O на 2008-02-02 19:13:39
Филма е много готин и е хубавото,че е различен от останалите.:thumbsup: ;)
публикувано от oTBpaTuTko на 2008-02-08 00:20:59
Само гледам критикуващи коментари отностно сюжета,тъмнината,тресенето на камерата!!
А да ви кажа нещо...лично аз като гледам филм без субтитри и с CAM качество... просто какъвто и е да е с 15 оскара и който и да участва филма просто не мога да го гледам...отвратително ми е..просто качеството разваля мнението на филма..зат'ва се ходи на кино или чакаш хубаво качество,не да тропаш като пълен ограничен,елементарен селяндур и да правиш погрешно мнение за филма на другите...
Ае със здраве.. :cool:
публикувано от piperevska на 2008-02-12 01:43:14
тъкмо свърших с гледането на филма и главата ме боли!!филма не си струва да го гледате на такова качество по-добре да изчакате по хубавата снимка.А за самият филм мога да кажа само че не е това което очаквах добра идея лошо изпълнение..но :thumbsup: за рекламата му
публикувано от walkabout на 2008-03-02 13:42:00
:yikes::yikes::yikes::yikes:
публикувано от msimov на 2008-03-29 22:46:08
[size=6][b][color=red] ОТВРАТИТЕЛЕН ФИЛМ
От него вероятно ще получите ГЛАВОБОЛИЕ
Рядко давам коментар за нещо но това ме подбуди ПЪЛНА СМРАД ЕДВАМ ГО ИЗТЪРПЯХ на няколко пъти го прехвърлях щото трудно се търпи.
СМРАДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД[/color][/b][/size]
публикувано от jigrigor на 2008-06-02 01:54:08
Не е възможно по никакъв начин да се случи това което е във филма. Онзи който се страхува без знание за ИСТИНАТА се страхуват!!! БОГ е Този, Който е направил всичко!!! Потопа е бил заради огромните човешки грехове които са правили по онова време и за това Бог унищожава тогавашния свят. БОГ в Библията казва че второто унищожение ще е от огън. Бога на любовта, а който не обича доброто и дава вместо да взима ще бъде унищожен както скоро ще бъде съдбата на сатана и неговите паднали ангели и хората които му подражават!