ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2010-11-01 03:00:14
Вашето мнение относно Чудовища може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Sa3ana3a на 2010-11-01 11:10:33
Мерси за филма. Интересно ще бъде да видим как са се справили само със 15 бона. Но се съмнявам да видим чудовище във филма. По скоро опастноста ще е психологическа.
публикувано от kronk85 на 2010-11-01 15:26:23
Има добре заложена психологическа основа и добър замисъл но като цяло филмът си е малко скучен определено мисля че няма да се хареса на всички ;)
публикувано от didonio на 2010-11-01 17:34:22
Много зле.Не си заслужава да изгубиш толкова време от живота си специално за този филм!
публикувано от carvulanko на 2010-11-05 00:28:39
Ами действително през целия филм не се случва нищо за съжаление .Не съм гледал трейлара,но определено е доста скучен (по мое мнение) почти никакво действие,все едно гледаш някактв ниско бюджетен филм, който има добър замисъл, но самата история на мен ми изглеждаше душевно истрадал мъж, незнаещ какво иска точно, опитващ се да вкара в леглото жена с която е попаднал в ситуация и същевременно се дъни като каруцарин (прави нелогични неща) - това е като да гледаш някоя съпунка и всеячески да виждаш и съвсем логино да се предполага,че трява да..
публикувано от carvulanko на 2010-11-05 00:29:03
да постапиш по определен начин в ситуацията, в която изпадаш и првиш точно обратното.. Прдполагам разбирате за какво говоря . Незнам на какво са дали толкова висока оценка в IMDB, гаранция че след 2-3 месеца ощв щв падне под 5 . За мен си беше пълна загуба да го изгледам целия -
публикувано от carvulanko на 2010-11-05 00:29:32
"култов и несравним, интелигентен, много вълнуващ .." - сега прочетох рецензията под торента, незнам коя е тая критика,но ако се водим по нея ще трябва да гледаме съпунки май
публикувано от mitro на 2010-11-06 19:21:20
слаб филм. има някаква претенция да бъде нещо оригинално и различно, но като цяло не е нищо особено. нищо не се случва, въобще не ме накара да се заинтересувам нито от събитията, нито от героите...абе пълен брак.пък кулминацията със светещите мекотели беше пълна тъпотия. общо взето филма може да се обобщи- пижо и пенда тръгват от т.А и стигат до т.Б
публикувано от navogenic на 2010-12-11 15:45:37
Качеството на филма е ужасно. Всички бързи движения се разлагат на ленти. Само при мен ли е така?