ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tahi на 2012-04-05 08:57:28
Вашето мнение относно Числото Пи може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от rumbuch на 2012-04-05 09:37:20
Як филм
публикувано от neamparibe на 2012-04-05 11:07:16
Един от любимите ми филми.
публикувано от stefa7405 на 2012-04-05 18:05:41
много шантав филм, като за математици направен, нестандартен е
публикувано от pliskin на 2012-04-06 11:19:51
...IMDb рейтингът е силно надценен,поради горната причина-хората не разбират какво гледат и си кзват..
абе,щом не разбирам,значи съм тъп...!Много хубав филм!
Sorry,tahi...Знам,че си познавач,ценител и искрено се надявам,да си го качил без да го гледаш.
публикувано от pliskin на 2012-04-06 11:14:01
Сбъркан филм.Също толкова сбъркан,колкото автора си (без)Дарен Ароновски.Въпреки това,уважавам напъните му да направи нещо.Мъчи се,пъне се..но до тук.Просто толкова си може.Конкретно за Кодът Пи,хаосът е толкова спонтанен,че се чудиш какво гледаш-детски мюзикъл или пародия на платена реклама на религиозна секта.Почнал е да прави нещо,после е решил,че май не е това,после е искал до го промени,след което е забравил какво е искал да прави и е започнал да си скубе косите как да го завърши,не е измислил и е написал The End.
IMDb рейтингът е силно надценен,поради горната причина-хората не разбират какво гледат и си кзват..
абе,щом не разбирам,значи съм тъп...!Много хубав филм!
Sorry,tahy...
публикувано от painmaster на 2012-04-06 12:33:05
Няма по-тъпа псевдоинтелектуална чекия от този филм. Надминава дори режисьорските напъни на нашенските пишман творци
публикувано от didkodam на 2012-04-06 18:38:01
Рядко пиша коментари, но...Pliskin, моля те пич, започни да правиш филми ! Представям си, щом за теб Аронофски е бездарник, ти трябва да си гений ! :) И си смени аватара, че хората те мислят за посредствен холивудски режисьор ! :)
публикувано от pliskin на 2012-04-07 16:32:11
...Колкото до аватара,нямам нищо против да ме бъркат с Kurt Russell или John Carpenter,който за теб е посредствен режисьор.
Но ти е простено,няма да ти казвам какво мислят хората за тези,дето използват имотикони в посланията си...
публикувано от pliskin на 2012-04-07 16:31:16
Нито съм гений,нито ставам за режисьор.Просто обичам да гледам кино.Добре направени филми,Кино с главно"К".Аронофски не е бездарник,просто прекалено се лута в стремежа си да се изяви,да намери своето амплоа.Затова използвах този каламбур.Кодът Пи му е първи филм и наистина е много сбъркан от престараване.Все пак,той ще остане в киното,дори нищо повече да не направи.Достатъчно е,че сътвори Requiem for a Dream-това е филмът!...Обаче го наградиха(AFI Movie of the Year2010) за черната патка...пардон-лебед.Сугурно поради липса на друг филм.
Колкото до аватара,нямам нищо против да ме бъркат с Kurt Russell или John Carpenter,който за теб е посредствен режисьор.
Но ти е простено,няма да ти казвам какво мислят хората за тези,дето използват имотикони в посланията си...