Съгласен съм. Но не всеки нискобюджетен филм е гарантиран неуспех. Зависи от много фактори. Но това е дълга тема :) Исках да кажа, че нискобюджетните, понеже не могат да заложат на ефекти , търсят повече актьорската игра и смисъл, да придадат на филма диалози и т.н. В много случаи е с получава интересен филм. Ясно е , че хората искат експлозии, апокалипсис, заради визията, не заради смисъла. Но затова и една книга е по интересна от филм по книгата, заради дълбочината на разказа.От друга страна, аз също предпочитам да гледам филм пред това да чета книга. За жалост филмите не са по 10 часа, за да могат да се представят добре като история. Не мисля че изпадам в противоречие, просто изразих мнението , че това че е правено нещо в България, не значи , че е лошо, нали? Ще го гледам заради Мила и заради любовта ми към фантастиката. Не очаквам нишо от филма, затова и предполагам ще ми хареса. Съгласен съм, че ако си плащахме ( не ,че мога да си го позволя) , бихме гледали по сериозно и по малко критично на филмите които гледаме. Дори и да не е поредния блокбъстър, съм сигурен че си струва гледането.