ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от p1x3l на 2010-01-21 11:41:27
Вашето мнение относно Четвъртият вид може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от chupicabrio на 2010-01-22 13:21:52
Филмът е без Бг.титри ..цензуреаме и лъжеме ли вече!!!!!!!Браво..!!:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от marii на 2010-01-21 12:14:45
...само не го гледаите сами на тамно...
публикувано от karaula на 2010-01-21 12:36:32
3,2,1 вече си в хипноза :D

не ми хареса филма,както е тръгнало сигурно и Мила ще започне да се снима в филми правени в България.
публикувано от shile на 2010-01-21 12:37:07
изглежда много ...зарибяващ ще се чакат букви ;)
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 13:02:06
Че този е правен в България , значи е почнала вече :) В което няма нищо лошо, нека се правят повече филми тука, повечето засега са с нисък бюджет, но това не значи че филма може да не е стойностен или интересен. Не всичко е в ефектите, но се надявам във филм от този тип ефектите да са на такова ниво, че да не се замисляш, че са ефекти. Мерси за торента, приятно гледане! Благодаря на ъпа за него! Запомнете, че го гледате безплатно, затова не очаквайте нищо , за да сте доволни от филма!
публикувано от karaula на 2010-01-21 13:23:11
Респект към ъплодера,просто се изказах за филма,Мила само в 5 елемент ми хареса,няма и лошо второразрядни холивидски звезди да се снимат в България.
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 13:38:43
Съгласен съм, но има и нещо друго. Сцената в България тепърва ще е от огромен интерес за доста филми. Това е добре защото все по скъпи филми ( съответно повече пари в България, съответно шанса за повече наши актьори да пробият), нищо чудно Аватар 2 примерно да се снима тук. От друга страна Мила е невероятна актриса(талант) и невероятно красива като жена (най вече може би заради източно- европейския и произход), но има един момент в кариерата на всеки от преуспелите актьори(актриси) , в който търсят нещо по смислено като история за участие(било и нискобюджетно, те даже са и свързани- нискобюджетните филми са по смислени, защото не могат да заложат на ефекти а и не им се налага, защото търсят друг ефект), та Мила след филми като 5-ия елемент, Жана Дарк(който е невероятен филм - особенно Мила там е просто уникална добра в ролята си) търси филм , в който да раскрие повече от таланта си , но в друга насока- драмата. Освен това е възможно да участва във филми със по неизвестни актьори за да им даде шанс да пробият. Защото има много хора които ще гледат филма само заради Мила. За съжаление е така :).
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 13:39:57
(било и нискобюджетно, те даже са и свързани- нискобюджетните филми са по смислени, защото не могат да заложат на ефекти а и не им се налага, защото търсят друг ефект), та Мила след филми като 5-ия елемент, Жана Дарк(който е невероятен филм - особенно Мила там е просто уникална добра в ролята си) търси филм , в който да раскрие повече от таланта си , но в друга насока- драмата. Освен това е възможно да участва във филми със по неизвестни актьори за да им даде шанс да пробият. Защото има много хора които ще гледат филма само заради Мила. За съжаление е така :).
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 13:40:15
За съжаление е така :).
публикувано от podleciiii на 2010-01-21 14:11:36
karaula, A Perfect Getaway и поредицата Resident evil са много добри филми. Лично аз с нетърпение чакам DVDRip релийз за да гледам филма.
публикувано от maminsladak на 2010-01-21 15:51:39
snuffy, изпадаш в противоречие! Нискобюджетният филм е такъв, защото има нисък бюджет. Прави се от пръдня боя. Бюджетът може да е нисък и по ред други причини, но нещо не съм чул да има стойностен евтин филм. Заснемането на качествен филм, пък бил той и без ефекти, е страшно скъпо занимание. Високобюджетна продукция също не е гаранция за успех - имали, дали! Но темата е безкрайна. А коментираният филм поредният жалък опит...
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 16:35:00
Съгласен съм. Но не всеки нискобюджетен филм е гарантиран неуспех. Зависи от много фактори. Но това е дълга тема :) Исках да кажа, че нискобюджетните, понеже не могат да заложат на ефекти , търсят повече актьорската игра и смисъл, да придадат на филма диалози и т.н. В много случаи е с получава интересен филм. Ясно е , че хората искат експлозии, апокалипсис, заради визията, не заради смисъла. Но затова и една книга е по интересна от филм по книгата, заради дълбочината на разказа.От друга страна, аз също предпочитам да гледам филм пред това да чета книга. За жалост филмите не са по 10 часа, за да могат да се представят добре като история. Не мисля че изпадам в противоречие, просто изразих мнението , че това че е правено нещо в България, не значи , че е лошо, нали? Ще го гледам заради Мила и заради любовта ми към фантастиката. Не очаквам нишо от филма, затова и предполагам ще ми хареса. Съгласен съм, че ако си плащахме ( не ,че мога да си го позволя) , бихме гледали по сериозно и по малко критично на филмите които гледаме. Дори и да не е поредния блокбъстър, съм сигурен че си струва гледането.
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 16:36:08
книга. За жалост филмите не са по 10 часа, за да могат да се представят добре като история. Не мисля че изпадам в противоречие, просто изразих мнението , че това че е правено нещо в България, не значи , че е лошо, нали? Ще го гледам заради Мила и заради любовта ми към фантастиката. Не очаквам нишо от филма, затова и предполагам ще ми хареса. Съгласен съм, че ако си плащахме ( не ,че мога да си го позволя) , бихме гледали по сериозно и по малко критично на филмите които гледаме. Дори и да не е поредния блокбъстър, съм сигурен че си струва гледането.
публикувано от maminsladak на 2010-01-21 16:48:38
Като видя нещо с Мила М., най-галантно го пропускам :lol: А.Джоли и Кейт Б. не правят изключение. Иначе паранормалното далеч не е фантастично, но да не навлизам във води, в които безкрайно мога да говоря и да слушам :lol:
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 17:30:55
Доколкото съм запознат 4-тият вид е ескперименти на извънземни с хора(за това става дума според моята оскъдна информация за филма). Контакт от 3-ти вид е среща с извънземни. Когато става дума за извънземни обикновенно основният жанр се води фантастика. Не съм гледал филма още, може и да бъркам.
публикувано от Snuffy на 2010-01-21 17:32:51
Иначе нямам нищо против да си говорим, в крайна сметка в диалога се ражда истината :)
публикувано от toteb на 2010-01-21 21:19:28
The Blair Witch Project беше/е нискобюджетен. А колко спечели след това? :thumbsup: и колко се говореше за него :guns: както и да е. мерси за филма :P
публикувано от w0014 на 2010-01-22 02:20:24
Някой май бая се е изложил с бг субтитрите - да си маха знаменцето
публикувано от kirkiero на 2010-01-22 13:30:15
Незнам ама ако това е DVD трябва да се прегледам на очен лекар.... :)
публикувано от shile на 2010-01-22 16:43:55
нещо не е наред :grrr:
публикувано от LIOKIM на 2010-01-22 16:59:29
много убиташки комсомолски коментари до тук!
дървените философи освен алергия могат да ти докарат перманентен запек:guns:
Филмът е супер-дано да има повече с такова съдържание.
Мерси:alien:
публикувано от rolandbs на 2010-01-22 17:07:42
Качеството е под всякаква критика, няма БГ субтитри! Лош торент, лош торент!!! :thumbsdown::lol::guns:
публикувано от marger на 2010-01-22 18:48:55
Ами като няма кой да гледа, ще се пишат глупости. Човекът (ъплоудерът) ясно го е написал още в заглавието, че релийзът е DVDSCR. Аз лично ще изчакам ...
публикувано от w0014 на 2010-01-25 01:55:02
На формата DVD Screener нищо лошо му няма, друг е въпроса, че това тук е на светлинни години, а най-големия майтап е че повечето "отворени" критикари по-горе уж са го гледали с бг субтитри, дето ги няма, абе майтап ... добре че го забраниха да не се хабят хората
публикувано от Mitio_Vodkata на 2010-01-25 02:48:48
Цялата ви работа е такава... нито суб. нито филма може да се гледа... иначе е банн торента а онлайн може да се гледа ;) тарикати гушата да ви палним само _)_
публикувано от mitrani на 2010-01-26 19:36:35
Много слаб филм, с изключително предвидима фабула и слаба актьорска игра. Жалко за изхабените пари.:thumbsdown: