Суматлъка бози имат превод а тоя филм няма.... Изтеглил съм го сийдвам и чакм вече 3-ти ден, а още няма. Много жалко :( Ще се откажа въобще да тегля релейзи на сцене понеже е много несериозен ъплоадва филми само без субтитри. Пич като ще вършиш една работа върши я както трябва и си намери читав преводач! Вземи пример от Антон Ангелов и Миа Оне да не кажа голяма дума, но 95% от релейзите им са с превод. Знам че сега ще имам предупреждение и още 10 ашлака ще ми се изредят да пишат че ми се предоставя безплатно и дрън дрън още 100 глупости, НО съм прав и вие го знаете. На всичко отгоре не е съвсем безплатно така че оправдание и критики не приемам. Дразнещо за потребителя е разберете го веднъж за винаги! Някой хора ще кажат че ако го няма 1-въ филма ъплоаднат няма откъде преводача да разбере за да започне да превежда НЕ Е ВЯРНО ТОВА повечето филми си вървят с англ. субтитри и не е нужно първо да се ъплоадва филма и чак след това преводачите да започват с превода. Ако сцене чака на случаен превод от случаен преводач МНОГО ЖАЛКО.. Абе направо не ми се пише разочарован съм това е! Щете ме колете щете ме бесете!