Ей най-после и аз да го гледам тоя филм. Много нахвален ама и много незаслужено. Не че е добър даже напротив страшно много ми хареса и на мене... ама не моvе да се сравнява с Властелина (когото измести от IMDB) и другите наистина "ВЕЛИКИ" филми. Даже и от към напрежение и приковаване към екранa не може да стъпи на пръста на Борн (особено третия) например.
Най-странно ми беше как на сцената в тунела 3 камьона на SWAT и още около десетина патрулки седяха и чакаха "усмихнатия" да ги изтрепе, между другото наистина невероятна игра на Хийт Леджър- ПОКОН.
P.S.
филът не може би, а е най - добрият филм за последните 20 години и го казвам не защото съм фен на батман, а защото просто е така! а до всички братя съфорумци, които плюят - гледайте филма още 1 път, обаче тоя път - С ОТВОРЕНИ ОЧИ. 5ца за ъпа!
e Dudewheresy0car не обичам да обиждам коментарите на колегите ама това е наистина най-голямата идиотщина която съм чел!!! Как може да сложиш този филм пред такива като Memento и моят любим The Shawshank Redenption??????