ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2017-04-03 02:25:12
Вашето мнение относно Черни платна С04 Е10 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Tohi на 2017-04-04 23:48:50
За три - четири дни изгледах всичко, нямам търпение да направят буквите и да видя края на историята или началото на другата история.

Сериала си заслужава!

Ако някой търси сърнения бих споделил, че е много по - добър от Игра на Тронове.

п.с. Благодаря на Ъплодъра и за големия труд на преводачите. Защото знам колко време отнема да се преведат 40 минути, да не говорим за сезони.
публикувано от mitko2 на 2017-04-06 23:11:49
Да определено и според мен е по-добър от Игра на Тронове както и Живите мъртви. Не знам защо този сериал остана някак недооценен от зрителите и въобще от кино общността при положение, че персонажите са много добре развити и актьорската игра е много добра. Специалните ефекти и историята са много добре измислени и бриялнто реализирани. Няма да споменавам, че корабите са наистина строени за сериала. Само за протокола последните два сезона бях чел един епизод е бил по 12-14 млн. което е страшно много за сериал(за справка Игра на Тронове -6 млн на епизод). Жалко, че този епизод е последния за сериала.
Който не е гледал Black Sails искрено му завиждам, ще прекара доста приятни моменти гледайки всички 4 сезони наведнъж и ще преживее най-невероятното пиратско приключение.
PS. И аз бих желал да благодаря за труда на Ъплоудъра и преводачите, тъй като сериала определено е много добър.
публикувано от tachoddd на 2017-04-08 10:27:46
Брилянтен сериал с вълнуващ завършек! Препоръчвам на всеки любител на приключенското.
публикувано от kup0nq на 2017-04-21 18:51:45
страхотен сериал ! не съм гледал нищо подобно с пиратска насоченост, дано да има скоро пак нещо с такава тематика :)