ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от hatya на 2011-03-19 08:45:10
Вашето мнение относно Черен лебед може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ooh на 2011-03-19 15:13:40
nai ludiq:smile:8)8)8):smile:8):D:|:|:|:D:D:D:DO:-:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::closedeyes::closedeyes::nugget:
публикувано от srtatus на 2011-03-19 17:27:26
Картината пак ли е на зърна или вече е добре?
публикувано от ksenofob на 2011-03-19 23:35:30
Поредният лошо представен торент от този ъплоудър. Много зле! Разбирам, че всичко тук се прави на добра воля и най-вероятно "качвачите" не получават материално възнаграждение за труда си, но ето че едни успяват да създадат перфектни торенти - с описание, снимков материал, линк към трейлър и имдб, а други изплюват нещо като този? Няма начин човек да си състави мнение за филма, освен ако не си направи допълнителен труд да рови из други сайтове. Не съм неблагодарен или хейтър, но бях останал с впечатление, че е наложен някакъв стандарт в Арена, към който ъплоудърите да се придържат. Впрочем почти съм убеден, че има такъв, но явно е по-скоро с пожелателен, отколкото задължителен характер.
Колкото до филма, надявам се някой да сподели как е качеството на картината и звука, а също и на самия филм, защото в момента нямам идея дали си струва да го свалям.
публикувано от spk на 2011-03-19 23:49:49
[quote=senofob]Поредният лошо представен торент от този ъплоудър. Много зле![/quote]

Според тебе е зле, но според мен пък е добре. Ъплоудера в случая е чужденец и не знае и една дума на български. Как да ти направи по-подробно описание на бг? Достатъчно е това, че човека се е хванал в бг тракер да качва торенти.
публикувано от mannequin на 2011-03-19 23:54:19
It`s very good job up! Thanks for it!
Please our users don`t be rude and say thanks!