ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Lexus на 2009-07-05 23:04:51
Вашето мнение относно Che Part One and Two 2008 LIMITED 720p BluRay x264-REVEiLLE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Tommeh на 2009-07-06 00:19:06
SMASH THE REDS!
публикувано от Biggi Diggi на 2009-07-06 20:39:35
Нещо са попрекалили в описанието на филма. Като изключим няколко хиляди живеещи на социални помощи левака в Европа, светът е единодушен, че Гевара е един изрод и патологичен убиец. В Боливия селяните го предават на командосите, защото започва да ги избива като кучета. Иначе филмът може и да е хубав.
публикувано от j@zz на 2009-07-06 22:12:28
Аз незнам вие от коя част на света сте, но аз пообиколих малко света и така се получи, че моето момиче е от Чили и тя и нейното семейство доста са страдали от режима на Кастро, дори са били прогонени за голям период от собствените си домове и държава и какво да ви кажа Чеге е за тях като арежентинският Левски, до сега не съм чул хора оплакващи се от неговата намеса, а във филмчето незнам как е представен сега тепърва ще го гледам!
публикувано от painmaster на 2009-07-06 23:38:02
Колега твоето момиче ли обърка диктаторите или ти затвори телефона преди да успееш да чуеш кой от какво е страдал?

Шегата на страна. Имаш предвид генерал Аугосто Пиночет Угарте - изключително противоречива личност но няма спор за едно - той прави Чили една съвременна и развита страна, след което подава оставка. А че е почистил страната от левандури. Почистил я е.

Сега на абсолютно съия принцип, няма спор и за миналото на романтичния революционер Гевара. Той е признат за паатологичен убиец и гнусен съдист, който е изнасилвал, изтезавал и убивал за собствено удоволствие.

Въобще, ако оноза за приятелката латино е вярно, вземи се занимавайте с по-леки неща и не си губете времето с политика и история.
публикувано от madara на 2009-07-08 21:53:01
Че Гевара остава в историята като един от символите на миналия век, живее и умира като революционер-идеалист. Пиночет, изменник на собствения си народ, свалил с помощта на чужда държава законно избрания си президент, е вече забравен, освен от близките на над 3000 негови жертви. Просто няма база за сравнение между двамата.
публикувано от Malik на 2009-07-24 13:32:53
Благодаря
публикувано от Immortal_Noize на 2014-06-24 09:52:50
Сийд, моля. :)