ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-08-12 19:18:23
Вашето мнение относно cFosSpeed.v4.21.build.1402 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ddjuras на 2008-08-12 21:42:26
Perfect,try it you wont be sorry!
публикувано от valyonpz на 2008-08-12 23:19:41
Единствената програма, която наистина ускорява Интеренета - връзката! Използвам версия: cFosSpeed 4.21 Build 1403 - краква се без проблем!

Как работи оформянето на трафика?
Оформянето на трафика намалява забавянията по време на информационен трансфер и ви
позволява да сърфирате в интернет до три пъти по-бързо. Така вие можете да използвате
пълната ширина на лентата на вашата връзка!
По време на TCP/IP пренос, определено количество информация трябва да бъде потвърдено
за приемане преди да може да бъде изпратено друго. Мотаейки се, информационното
потвърждение довежда до закъснения и забавяния на скоростта на трансфер, принуждавайки
подателя да чака. Особено за DSL и кабел, е възможно да се забави даунлоуда до пълзене,
задушавайки обратния канал (който има по-малка ширина на лентата) с ъплоуд. Това се
получава поради причината, че не е останала достатъчна ширина на лентата за
информационното потвърждение.
Стандартното решение досега беше да опита да компенсира това като увеличава размера
на TCP прозореца, и по този начин да позволи на повече информация да бъде изпратена
без непосредствено потвърждение. Основният проблем тук e, че това също така води до
високи времена за отговор (Ping) и значителни забавяния при зареждане на уеб страницата.
Времето за отговор до 2 секунди не е рядко за TCP прозорци с размер 64k. Накратко,
огромни размери на прозореца просто няма да ви позволят да постигнете пълната скорост
на даунлоуд.

За разлика от този метод, оформянето на трафика с cFos приоритизира трафика на данни
по такъв начин, че важни пакети минават преди обикновените пакети. По този начин,
разписките винаги пристигат навреме, и ъплоудите няма да задавят отново вашата
широколентова връзка!
Технологията на cfos, оформяща трафика, разпознава много на брой важни видове пакети
и ги приоритизира не само за да поддържа гладък интернет-трафика, но също и да осигури
особено ниски времена на отговор. Това не само ускорява значително скоростите на
сърфиране и на даунлоуд, но освен това е решително преимущество за играене онлайн.
С оформянето на трафика на cFos ще забележите измерими подобрения и ползи като:
* Пълна скорост на даунлоуд по време на ъплоуд.
* Кратко време за отговор докато сърфирате в мрежата или изпълнявате други приложения.
* Подобрено качество на речта при VoIP.

публикувано от valyonpz на 2008-08-12 23:20:50
твърждение довежда до закъснения и забавяния на скоростта на трансфер, принуждавайки
подателя да чака. Особено за DSL и кабел, е възможно да се забави даунлоуда до пълзене,
задушавайки обратния канал (който има по-малка ширина на лентата) с ъплоуд. Това се
получава поради причината, че не е останала достатъчна ширина на лентата за
информационното потвърждение.
публикувано от valyonpz на 2008-08-12 23:21:25
Стандартното решение досега беше да опита да компенсира това като увеличава размера
на TCP прозореца, и по този начин да позволи на повече информация да бъде изпратена
без непосредствено потвърждение. Основният проблем тук e, че това също така води до
високи времена за отговор (Ping) и значителни забавяния при зареждане на уеб страницата.
Времето за отговор до 2 секунди не е рядко за TCP прозорци с размер 64k. Накратко,
огромни размери на прозореца просто няма да ви позволят да постигнете пълната скорост
на даунлоуд.
публикувано от valyonpz на 2008-08-12 23:22:11
За разлика от този метод, оформянето на трафика с cFos приоритизира трафика на данни
по такъв начин, че важни пакети минават преди обикновените пакети. По този начин,
разписките винаги пристигат навреме, и ъплоудите няма да задавят отново вашата
широколентова връзка! Технологията на cfos, оформяща трафика, разпознава много на брой важни видове пакети
и ги приоритизира не само за да поддържа гладък интернет-трафика, но също и да осигури
особено ниски времена на отговор.
публикувано от valyonpz на 2008-08-12 23:23:10
Това не само ускорява значително скоростите на
сърфиране и на даунлоуд, но освен това е решително преимущество за играене онлайн.
С оформянето на трафика на cFos ще забележите измерими подобрения и ползи като:
* Пълна скорост на даунлоуд по време на ъплоуд.
* Кратко време за отговор докато сърфирате в мрежата или изпълнявате други приложения.
* Подобрено качество на речта при VoIP.
публикувано от Velimir12 на 2008-08-12 23:42:21
Не знам дали изобщо е възможно по изчерпателно обяснение!!!Браво!!!:thumbsup:
публикувано от alex_arena на 2008-08-13 00:23:54
Интересува ме дали настройката на програмата има някакво значение или тя е зададена по подразбиране и не е необходима никаква корекция?
публикувано от hpandonov на 2008-08-13 02:45:46
ТОВА Е НЕЩО ВЕЛИКО 2 ПЪТИ ПО БЪРЭ НЕТ ИМАМ ВЕЧЕ СОФТА Е ТРЕПАЧ ОТ МЕНЕ ИМА 6 :thumbsup:
публикувано от Hollow91 на 2008-08-13 09:56:03
Много добра и полезна програма. Наистина задължителна за всички. Браво на ъпа! :thumbsup::thumbsup:
публикувано от x3dt на 2008-08-13 16:00:27
Бравос! За малко се притеснявах че ще пропуснете да я качите :thumbsup:
публикувано от x3dt на 2008-08-13 16:02:08
Извинявам се за двпйния пост, но сега загледах версията - има 4.25 билд 1431, и лиценза със сигурност работи, щото аз съм с нея ;)
публикувано от valyonpz на 2008-08-14 21:06:37
Имайте предвид, че защитните стени понякога пречат на програмата! KIS също. Ако програмата не показва милисекундите в прозореца си, или съобщава за проблем със пингването, изключете стената или я конфигурирайте да пропуска cFos.
публикувано от exeqt на 2008-08-13 20:04:07
След като цъкнах на "Disable Traffic Shaping" всичко се оправи. Програмата е страхотна!
Благодарности на TeamSoftware :)
публикувано от dachbissness на 2008-09-22 10:20:20
Не мога да намеря серийния номер ,пише в password.txt но нямам такъв файл.Ще съм благодарен ако ми го дадете.
публикувано от yankov808 на 2008-12-01 01:44:11
браво на ъпа.програмката е супер върши чудесна работа,самоче имам един вапрос.инсталирах я трагнаси ама незнам каде да вкарам кода моля за помощ някои да каже.:blush: