По въпроса за спора между Call of Duty и Battlefield . За първи път от съществуването си Battlefield ще се конкурира достойно с Call of Duty , поради простата причина че Battlefield правят игра , чието действие ще се развива през Световната Война . Но иначе и двете игри са много добри и си заслужава да се играят . А иначе като основна разлика между двете игри може да се отбележи това ,че Battlefield 1 са заложили на мултиплеъра . Той е добре направен , но имат много малко сингълплеър . Докато при Call of Duty: Infinite Warfare е обратното . Но това са само подробности . Всеки да играе каквото му е кеф .
Call of Duty ми хареса много ,но има един проблем при мен. Замръзва ми на всеки 10 - 15 минути игра и трябва да я спирам принудително от Task Manager и да я пускам на ново от последния чекпойнт. Това разваля кефа от играта .Според мен е някакъв софтуерен проблем , понеже виждам че на други им върви добре . С последните драйвъри съм .
Няма да ми е от хардуера:
CPU i7 920 3.8 GHz
GTX970 4GB
RAM 16GB
SSD Samsung Evo 250 GB за Local disc C:
За останалите дялове имам 2 диска HDD по 1 TB
С Windows 7 съм
Сега пускам тука едни програмки да ми проверят и да ми изчистят компа от разни зарази ,като Adware и Malware и се надявам да се оправят нещата .