ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от anton_angelov на 2011-01-24 16:31:56
Вашето мнение относно Бягащ от съдбата / Daai zek lou може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от anton_angelov на 2011-01-24 16:39:51
[color=orange][i]За да няма излишни въпроси ми се иска да отбележа, че рилийза е с вградени англ.суб. (който не пречат на нормалното гледане на филма). Опитах се да намеря нормални рилийзи, но успях да намеря този и още един, който беше без вградените, но се виждаше на пиксели т.е на квадратчета. За това сметнах, че този е най-подходящ. По-късно ще изпробвам субтитрите и на BluRay рилийз, ако станат ще кача и него.[/i][/color]
публикувано от magdalin1960 на 2011-01-24 18:38:17
Добър филм.:thumbsup:
публикувано от BlueLines на 2011-01-24 20:10:27
Много тъжен и объркващ край,не успях да го разтълкувам!Ако някой е успял,моля споделете ?
публикувано от heis1 на 2011-01-28 00:06:00
С удоволсвие ще ти споделя не само края а целия филм. Кулстурист монах , който се влюбва в момиче което е брутално убито и нашия човек тръгва да отмъщава на убиеца и вместо да го убие след като го намира те стават приятели.забравих да спомена ,че докато културиста монах тарси убияца 5 години от 120 кила става 40. Аз лично мисля че сценариста на филма изобщо не е в час.По голяма тапня не бях гледал през живота си.:thumbsdown: