А субтитри кога ще има бе?
ХАхахахахаххахахахахахахахах.
Малко трудно го гледах на премиерата. Просто не исках и не исках да го гледам. Не за друго, а заради фабулата. Е, да ама какво друго се е случвало в България онези години. Трябва да призная, че си падам по леките филмчета, които не те карат да мислиш много, много за живота. За историята - толкова, но филмът не е само история, която ти харесва или не. Киното е съвкупност от много елементи, като фабула, визия, актьорска игра и т.н. Не мога да разбера дали е от мен, но ми се струва, че цялата игра на актьорите е някак грапава, недоизгладена. Думите звучат всякаш са думи на машина. Трака, трака, трака. Тук някъде прочетох, нещо за театралната игра. Е, в театъра, ако играеш така сигурно ще си в ролята на киборг или нещо такова. Но наистина едни играеха все едно на театралната сцена, а други - сковано. Може би липсата на практика обосновава целия проблем. За таланти ми е неудобно да говоря, за да не се изложа.
На мен филма ми харесва! Мисля, че се полагат основите на нов тип българско кино. Тук-там си личи това. Тук-там се и смях, и изнервих и затъжих. Но не мога да го сравнявам със сродния немски филм Das Leben der Anderen ("Животът на другите"), който харесвам в пъти повече.
Някои не спират с коментари от рода: Тъп, як, най-добрите, няма, хубав, скапан/боклук.
Честно: много ми е забавно.
Някои не спират с тъпите коментари. Само поучавате. Тъп, остър, има, няма, хубав, лош.