ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kakanara на 2008-11-21 23:22:11
Вашето мнение относно Бунтът на L може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tripled на 2008-11-22 10:08:34
...А филма, за съжаление си го купих на ДВД миналата година - доста е скучен... Сценарият си го бива, историята е увлекателна, но филмът просто не е станал...
публикувано от trudoliub1 на 2011-02-26 07:04:38
Прекрасен филм!!!:):):)
публикувано от Drayger на 2008-11-21 23:39:44
Ооо БГ филм :)
публикувано от salieri на 2008-11-21 23:45:21
Аз съм против това да се качват бг филми, и то съвременни, но все пак мерси за рилийса! Апелирам към всички да си купят филма и да подкрепят българското кино (колкото и да е в застой то)!
публикувано от johnyenglish на 2008-11-21 23:48:15
български кино? това е като дървено желязо

за филма: безумно тъп ли е или все пак може да се изтрае?
публикувано от Kioko на 2008-11-21 23:51:18
един от най-тъпите филми, правени последните 112 год.
публикувано от salieri на 2008-11-21 23:51:59
...братле, не си прав! В България киноиндустрията не е толкова добре развита като в Щатите...или др европейски страни и ние трябва да подкрепяме своето си!
публикувано от RemonstrancE на 2008-11-22 00:04:15
Личното ми мнение е, че НЕ може и НЕ трябва, човек да подкрепя, нещо толкова бездарно като история и актьорска игра !
Жалко за големите имена, които участват (разбира се не визирам Деан Славчев).
Свалете, преди да купите е моят съвет ! ;)
публикувано от lexmark на 2008-11-22 00:20:41
Хора вие да не сте некои гадни мангали или турци,та говорите така и че бездарна история или там какво беше.Има мн по класни филми от американските,като:"Козия рог","Врвмв разделно" и мн мн др.:thumbsup:
публикувано от evaristus на 2008-11-22 00:35:12
да ви се невиди антибългарските нещасници-евреи, ходете си у Израел бе
публикувано от Kioko на 2008-11-22 00:38:33
гледай го,*********!

и да ти е сладко :)

колкото до филма.киноиндустрията и..н... в БГ. айде моля моля. страни като грузия направиха много добри филми. а ние се шлайфаме с претекста, че сме никои.
ми като не сме. да не правим.
филмът е правен с бюджет 10пъти по-голям от "Яйцето", който спечели сарайево и мн други фестивали...

с екип от млади и амбициозни хора.
а не мъмрещи за пари алчници.

в БГ се правят филми, за да може някои мързели да ядат!

стига толкова.

публикувано от Le6 на 2008-11-22 00:41:30
на мен пък ми хареса филма, гледал съм го на кино преди година и половина и останах с добро впечатление, който не му е харесал да се оправя... :)
публикувано от [FFF]Boogeyman на 2008-11-22 00:42:06
RemonstrancE искам да ти кажа че ти не знаеш и 1/2 от българската история и че великите българи са умрели за да живеят педерас******* и че нашата история е една от най- великите и ти и всики които мислят че историята ни е бездарна имат сериозни проблеми с главата. Сенете и прочетете някоя книга а не се радвайте като ученичка на пишк* на простите американски филми. Научете се да бъдете българи понеже последно време мн хора са го забравили. Чети историята и запомни а за българско кино да се качва е смеяно. Филма струваше миналата година 2.50 смеяно е да не ги дадем. Нека се правят повече бългаски филми
публикувано от [FFF]Boogeyman на 2008-11-22 00:44:55
Филма струваше миналата година 2.50 смеяно е да не ги дадем. Нека се правят повече бългаски филми :thumbsup:
публикувано от f1ght на 2008-11-22 00:45:51
evaristus
да ви се невиди антибългарските нещасници-евреи, ходете си у Израел бе

доста плоско мислене имаш...
публикувано от purepear на 2008-11-22 01:24:59
Аз избягвам да гледам съвременните български филми, защото 99% от това което съм гледал е нещо подобно на филм, в което актьорите адски много преиграват. Имам чувството, че се опитват да направят от киното театър( нищо против него). Освен това 99% от това, което съм гледал е "дълбокомислена засукана драма" ако може занимаваща се с "екзистенциалните въпроси" замислена от "най-великите и неразбрани" сценаристи/режисьори.БГ соц филмите са ми едни от най-любимите. Костурица също.
публикувано от GrackHack на 2008-11-22 01:30:14
за тези които не могат да си преведат резюмето:

В нощта на абитуриентския си бал Лорис, гордостта на английската гимназия, прави опит за бягство на Запад. Предават го и Лорис е заловен, подведен като политически престъпник, и осъден.

Годината е 1986-та. Затворът.

Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!Лозунгът с червени букви на стената влиза в действие.

Цинизъм, безразличие, физически и морален упадък издевателстват над човешката му същност. Даровитият младеж става безучастен и хладнокръвен наблюдател. Пада берлинската стена. Лорис е амнистиран.

Вече е свободен, но остава чужд за света. Започва да изпълнява поръчки за някои хора.

Лорис не издържа дълго на тези условия. Още повече, че съвсем неочаквано и за него самия се влюбва. За да направи любовта си възможна ще трябва да разчита на помощ единствено от своите приятели – Ашо и Сяров.
публикувано от GrackHack на 2008-11-22 01:31:12
наблюдател. Пада берлинската стена. Лорис е амнистиран.

Вече е свободен, но остава чужд за света. Започва да изпълнява поръчки за някои хора.

Лорис не издържа дълго на тези условия. Още повече, че съвсем неочаквано и за него самия се влюбва. За да направи любовта си възможна ще трябва да разчита на помощ единствено от своите приятели – Ашо и Сяров.
публикувано от kmadjarov на 2008-11-22 01:39:27
Не мога да разбера защо на български филм описанието е на английски.:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от HeBuguM на 2008-11-22 02:02:32
Защото е взет от IMDb. На мен ми трябваха 2 секунди за да разбера отговора. А се чудя защо ти не се опита да стигнеш до него преди да напишеш най-смисления коментар по филма.
публикувано от HeBuguM на 2008-11-22 02:10:54
[quote=ediboy2001]Исках да попитам Uploader-а това официален превод ли е на заглавието, защото аз бих казал, че е по скоро "The Rebellion of L"[/quote]

Не е официалното. The Rebellion of L си се казва филма, но странното е, че филма има два профила в IMDb, което много ме учуди та единия е с името което е сложил ъпа.
публикувано от piker на 2008-11-22 03:24:40
Това е един от НАЙ-ТЪПИТЕ български филми от новото време. Дори и безумието "Дунав-Мост" става за гледане в сравнение с тая измукана от пръсти недомислица.

Първо - толкова ли нямаше в България актьори та да хващат за филма няк'кви абсолютни льольовци дето само знаят да дрънкат на китара и да бъркат коктейли?!
Второ - то ясно че в България кино-актьори като такива няма, има само театрални. Кинорежисьори също няма - има хора които не правят кино а "изкуство". 'Щото явно и идея си нямат как се прави всъщност кино. И идея си нямат че киното всъщност не е филмиран театър.
Трето - Явно в България и сценаристи няма. Защото толкова много накуп изсмукани от пръсти реплики и нереални диалози за сефте виждам. Много са дори и като за български "филм"...
Четвърто - ще ме извиняват и оператори, и озвучители и всички - но да вземат да си пуснат някой треторазряден нискобюбжетен филм от типа на ония дето колегите в НюИмидж ги снимат на кило - да видят нагледно как трябва да си вършат работата в 21ви век.

Пето - на фона на филми от новата школа - като Писмо до америка и Откраднати очи - аз не мога да проумея идиотизма на хора които си позволяват все още да лансират помии като бунтът на Ел
публикувано от piker на 2008-11-22 03:25:55
не е филмиран театър.
Трето - Явно в България и сценаристи няма. Защото толкова много накуп изсмукани от пръсти реплики и нереални диалози за сефте виждам. Много са дори и като за български "филм"...
Четвърто - ще ме извиняват и оператори, и озвучители и всички - но да вземат да си пуснат някой треторазряден нискобюбжетен филм от типа на ония дето колегите в НюИмидж ги снимат на кило - да видят нагледно как трябва да си вършат работата в 21ви век.

Пето - на фона на филми от новата школа - като Писмо до америка и Откраднати очи - аз не мога да проумея идиотизма на хора които си позволяват все още да лансират помии като бунтът на Ел
публикувано от piker на 2008-11-22 03:26:18
аз не мога да проумея идиотизма на хора които си позволяват все още да лансират помии като бунтът на Ел
публикувано от molten2 на 2008-11-22 03:32:48
този филм го гледах преди не-лош изкасе набор 86 малко са тиа които след него ще го разберат
публикувано от kopchef на 2008-11-22 07:55:39
Сценария на филма е много зле, :( но първите 5 минути от филма ми харесаха.
публикувано от toma на 2008-11-22 03:42:54
Има ли субтитри?хахахахахахахаха
публикувано от samuraq на 2008-11-22 05:19:10
Филма се разбира перфектно и от по-млади от 86. Някой може ли да даде линк към английски субтитри? Благодаря
публикувано от bobboi на 2008-11-22 05:30:24
На тебе за какво ти са англииски субс? Да не си скаран с българския :lol:
Странно наистина. Ъпа да си беше направил малко труда да преведе или намери друго описание което е на БГ. Тъпо е Бг филм с англииско описание.
Не съм го гледал, но по превода на описанието личи че е боза, а и е прав колегата: филм хубав и български са две различни понятия.
Искаме да гледаме филми, а не театри на мониторите си!
-_-
публикувано от samuraq на 2008-11-22 06:04:05
Ами не, не съм скаран с българския. Исках да го гледам със съквартирантитте ми, които не са българи, но са от източна европа и мове да им хареса :P
публикувано от Ugi на 2008-11-22 08:14:39
Е, защо качвате български филми? Тъпи или не, поне да си уважаваме и плащаме за българското, та да може някой ден и то да стане гледаемо...
публикувано от BLShark на 2008-11-22 08:26:31
кога да чакаме субтитри :D
публикувано от cifiqn на 2008-11-22 08:56:45
факт е, че в Българи хубав филм е все едно 6-ца от ТОТО 2.Не знам защо, не искат или не дават на кадърните режисьори да барнат камерата и да направт нещо наистина добро. Филм с барман и музикант за главна роля-оргинално(не съм го гледал, защото ме е страх, че ще видя реклама на, "Това го знае всяко хлапе")
публикувано от VinkelA на 2008-11-22 09:35:56
А има ли възможност да се качи Хълма на боровинките ?
публикувано от mpayne на 2008-11-22 11:39:41
Филмът е много добър.;)Сега ако качите и Дзифт=, ще е супер O:-
публикувано от RealIam на 2008-11-22 12:05:51
Ако някой все пак се чуди къде ли е сниман филма.. за някои части знам, че са снимани в Балчик :)
публикувано от nikoes на 2008-11-22 13:11:54
Браво на колегата който е качил торента !!!!
публикувано от Godgift на 2008-11-22 13:52:17
Един от малкото нови български филми, които стават за гледане! На който не му харесва, да ходи да си гледа поредния бълвоч на Холивуд.
публикувано от zipo99 на 2008-11-22 14:14:36
уж действието се развива 1986 пък от къде тия скъпи мерцедеси с повтаряши се цифри.
публикувано от jzscrstsprstr на 2008-11-22 14:32:42
" уж действието се развива 1986 пък от къде тия скъпи мерцедеси с повтаряши се цифри."

да : )
публикувано от NTPOISON на 2008-11-22 14:39:28
Е филма си е пълна боза. Ама поне моето мнение е че Део се представя сравнително добре. А иначе и на мене ми стана малко странно как докато си караха голфчето из София зад тях се показа една А3-ка, мисля че беше, като тва тряа да е най-късно 90-а...
И все пак хубави филми се правят почти само оттатък Атлантика и изключенията са единици. Който твърди обратното най-вероятно вярва и в Дядо Коледа и феята на зъбките!!!
публикувано от IvoVip77 на 2008-11-22 14:44:17
Не очаквах много от този филм и въпреки това бях изненадан, колко безинтересен е!!!:thumbsdown:
публикувано от ekzidua на 2008-11-22 15:32:47
За пореден път оправдават очакванията ми - БЪЛГАРСКО КИНО НЯМАААААААААААААААААА !!!!!
публикувано от toma на 2008-11-22 15:34:02
С някои изключения филмът си заслужава. Део и Гърбов играят като на кино, за разлика от Дичо например, който е на ниво театър, което е и проблемът на много от другите актьори, както и на българското кино като цяло.
публикувано от Pontifex на 2008-11-22 16:11:37
Филмът не е толкова лош въпреки че съм го гледал доста отдавна на DVD, когато го бяха пуснали за продажба.
публикувано от ignatov на 2008-11-22 18:47:15
Дали някой може да намери и да качи Дзифт?
публикувано от p0rnmaster на 2008-11-22 18:59:35
този филм е на психологична основа , опитайте се да вникнете в смисъла му и ще видите че не е нито клише , нито е изтъркан или пък кво беше "БЪЛГАРСКО КИНО НЯМАААА" , кино има ама не е за всеки !
публикувано от dukuta на 2008-11-22 19:55:59
А субтитри кога ще има бе?
ХАхахахахаххахахахахахахахах.
Малко трудно го гледах на премиерата. Просто не исках и не исках да го гледам. Не за друго, а заради фабулата. Е, да ама какво друго се е случвало в България онези години. Трябва да призная, че си падам по леките филмчета, които не те карат да мислиш много, много за живота. За историята - толкова, но филмът не е само история, която ти харесва или не. Киното е съвкупност от много елементи, като фабула, визия, актьорска игра и т.н. Не мога да разбера дали е от мен, но ми се струва, че цялата игра на актьорите е някак грапава, недоизгладена. Думите звучат всякаш са думи на машина. Трака, трака, трака. Тук някъде прочетох, нещо за театралната игра. Е, в театъра, ако играеш така сигурно ще си в ролята на киборг или нещо такова. Но наистина едни играеха все едно на театралната сцена, а други - сковано. Може би липсата на практика обосновава целия проблем. За таланти ми е неудобно да говоря, за да не се изложа.
На мен филма ми харесва! Мисля, че се полагат основите на нов тип българско кино. Тук-там си личи това. Тук-там се и смях, и изнервих и затъжих. Но не мога да го сравнявам със сродния немски филм Das Leben der Anderen ("Животът на другите"), който харесвам в пъти повече.

Някои не спират с коментари от рода: Тъп, як, най-добрите, няма, хубав, скапан/боклук.
Честно: много ми е забавно.

Някои не спират с тъпите коментари. Само поучавате. Тъп, остър, има, няма, хубав, лош.
публикувано от dukuta на 2008-11-22 19:58:59
актьорите е някак грапава, недоизгладена. Думите звучат всякаш са думи на машина. Трака, трака, трака. Тук някъде прочетох, нещо за театралната игра. Е, в театъра, ако играеш така сигурно ще си в ролята на киборг или нещо такова. Но наистина едни играеха все едно на театралната сцена, а други - сковано. Може би липсата на практика обосновава целия проблем. За таланти ми е неудобно да говоря, за да не се изложа.
На мен филма ми харесва! Мисля, че се полагат основите на нов тип българско кино. Тук-там си личи това. Тук-там се и смях, и изнервих и затъжих. Но не мога да го сравнявам с немския филм Das Leben der Anderen ("Животът на другите"), който харесвам в пъти повече, въпреки че са сродни.

Някои не спират с коментари от рода: Тъп, ящ, най-добрите, няма, хубав, скапан/боклук.
Честно. Много ми е забавно.
публикувано от dukuta на 2008-11-22 19:59:38
публикувано от dukuta на 2008-11-22 19:59:45
Но не мога да го сравнявам с немския филм Das Leben der Anderen ("Животът на другите"), който харесвам в пъти повече, въпреки че са сродни.

Някои не спират с коментари от рода: Тъп, ящ, най-добрите, няма, хубав, скапан/боклук.
Честно. Много ми е забав
публикувано от dukuta на 2008-11-22 20:01:24
но.
Поздравявам Део и Гърбов за играта им. Те са като от друга школа.
публикувано от derek на 2008-11-22 20:09:16
E*aти бозата :D
публикувано от dukuta на 2008-11-22 20:26:22
хахаха
публикувано от Solarman на 2008-11-22 20:28:42
публикувано от ntensity на 2008-11-22 20:34:48
:thumbsdown:
публикувано от bahanov на 2008-11-22 20:50:39
Филма съвсем не е лош.Не е сниман на село както повечето български филми.Сега че киното ние е много назад това е така,но тизи филм е някакъв напредък колкото и да е малък.Има сюжет и е поднесен разбираемо като никога!Изтеглетеси го ако не гледаи те си батман и спайдър мен и тва е.пийс :)
публикувано от Pontifex на 2008-11-22 20:51:28
актьорите е някак грапава, недоизгладена. Думите звучат всякаш са думи на машина. Трака, трака, трака. Тук някъде прочетох, нещо за театралната игра. Е, в театъра, ако играеш така сигурно ще си в ролята на киборг или нещо такова. Но наистина едни играеха все едно на театралната сцена, а други - сковано.

Съгласен съм. Това е голям проблем на българското кино - говори се на книжовен език, който звучи далеч от хората. Като филм е добре направено произведението, но репликите наистина са схематични и сковани. Никой не използва или е използвал такъв език на улицата, в затворите или на други подобни места. Книжовния език е хубаво нещо, но не е част от ежедневието.
публикувано от Tenere на 2008-11-22 20:57:29
Очаквах повече. Сигурно защото ми се иска да не сме толкова калпави и в киното. Део и Дичо не са за кино и това е...По едно време си мислех, че гледам филм за някакви инвалиди, с това треперене в походка, жестове и т.н.
Жалко...:-/
публикувано от darlin на 2008-11-22 20:57:51
:thumbsdown:много пресолена манджа е този филм!само лоши хора лоши ситуации...преди 10ти зле след него още по зле!АМАН!и горките "клетници" добрите всичките загинаха геройски за капак!!от филма ти остава само БОЙ БОЙ сополи и рев-като предимно това се отнася за ДЕО! КЛАСНА БОЗА!!
публикувано от ikar на 2008-11-22 21:30:52
Като се има предвид, че е български, чилма не е лош. Обаче има много тъп край. Гледах го само защото харесвам ДЕО и Рачков.:cool:
публикувано от fairmen на 2008-11-22 22:06:25
Този филм е пълна скръб от страна сценарии и режисура
, убеждавам се че като старите бг филми няма вече да видим . Затова нека по-добре уплодерите да ги качват по-често в тракера.
публикувано от maniaka_001 на 2008-11-22 22:15:14
мале това БГ филм ли е :lol: немоа да повярвам направо
публикувано от 3d5vuy на 2008-11-22 23:10:50
браво на ъпа:)
публикувано от burzohodka на 2008-11-22 23:52:00
ако имате време за губене,пак не теглете тоя филм,несе сещам за по смотан филм.никъв напредък нее.абе отврат.:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от burzohodka на 2008-11-22 23:55:13
мале това БГ филм ли е немоа да повярвам направо

по правилно е:

малее това филм ли е немоа да повярвам направо:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от gleikostaa на 2008-11-23 00:07:43
аз ли съм странен, или филма е добър?
публикувано от hiacint на 2008-11-23 00:30:12
Според мен филмът има увлекателен сюжет, интересен замисъл, отразява реални неща и е със сравнително добра игра. Беше ми много приятно да го гледам.
публикувано от asasin18 на 2008-11-23 01:10:31
като го даваха по кината не го гледах и от тука нема да го дръпна даже. :thumbsdown:
п.с. какъв е тоя псевдо патротизъм не ми е ясно (по повод на това че е в препоръчани). Ако беше хубав филма да ама аз до сега от човек който го е гледал добър коментар не съм чул.
публикувано от Kivok на 2008-11-23 01:50:34
еми прочети всичките коментари рогава бе пич.....

Както и да е проблема на Бг киното не е че прави лоши филми.Нашите хора правят изкуство и не гледат финансовата част......всъщност проблема не е в бг киото а в нас щото не си даваме парите за изкуство аз някви спец ефекти...много тъпо.А иначе хубави бг филми има много аз комедиите на Тодор Колев ги обожавам даже се чудя как не направят едно продължение на "Опасен чар" тъи де сички ще искат да го гледата...
публикувано от dangert на 2008-11-23 04:04:53
опитали са момчетата, но УВИ :thumbsdown:
публикувано от zlostar на 2008-11-23 09:49:32
акто и да е проблема на Бг киното не е че прави лоши филми.Нашите хора правят изкуство и не гледат финансовата част......всъщност проблема не е в бг киото а в нас щото не си даваме парите за изкуство аз някви спец ефекти...много тъпо.А иначе хубави бг филми има много аз комедиите на Тодор Колев ги обожавам даже се чудя как не направят едно продължение на "Опасен чар" тъи де сички ще искат да го гледат...
между това кето беше и сегашното българско кино има голямо разлика,по Живково време въпреки цензурата филмите които се правеха са класи над сегашните келешки изпълнения.
публикувано от botevbeerboy на 2008-11-23 10:21:12
Добър филм за нашите стандарти.Много по-добър от повечето американски бози!Гледайте го няма да съжелявате.:thumbsup:
публикувано от someonedelff на 2008-11-23 10:31:47
за тея дето викат - "[u]да не се качват БГ филми за да може да си ги купуваме и да подкрепяме БГ киното[/u]" -> нито сте купували, нито няма и да купите. Докато БГ филмите не си създадат имидж различен от "български филм", и не минат през въвеждащ курс по реклама - няма да има клиентела. Така че колкото повече БГ филми се качват - толкова по-добре. Още повече, че евентуалната публика в БГ онлайн пространството е толкова малка, че едва ли ще съберат пари и за средна класа видео карта.
публикувано от L_a_R_a на 2008-11-23 11:02:34
абе имаше един , два гафа като например , че през 89-90 е имало BMW x5 или уредби с дискове :lol::lol::D
Но като за български филм беше мн добре , хареса ми :thumbsup::cool:
публикувано от kvazimido на 2008-11-23 11:12:11
mmmmmmm.........дето ги имаме двете между краката само че едното:-/
публикувано от kvazimido на 2008-11-23 11:25:03
та..к:blush:
публикувано от kloun на 2008-11-23 11:39:16
тссс амаче сте баласи флима е страхотен кво УВИ ве пич като си толкова отворен направи ти флим.Флима е невеятен ;)
публикувано от Atzotata на 2008-11-23 12:00:55
Филма е страхотен!:thumbsup:
публикувано от Shade на 2008-11-23 12:58:36
Като за бг филм- 5/10
Като за филм изобщо- 3/10
Не защото съм турчин или фашист, както повечето пълни главици биха ме нарекли. Просто актьорската игра си е плачевна, има отделни моменти, които са абсолютно нелогични или ако са обратното, то актьорите с дървени физиономии ще изричат смешновато репликите си. Впрочем онова със забитата отверка в око беше убийствено забавно... и зле прикрито.
публикувано от Ebem на 2008-11-23 13:05:22
Актьорската игра винаги ще е плачевна докато съществува клоаката натфиз. Школовката там им е*ава майката жестоко.
публикувано от kawamaniak на 2008-11-23 14:22:41
Много як филм разказващ за смутните 90 години на 20 век.На мен изклучително много ми хареса филма с малки изклучения.В някой кадри имаше яки изцепки откъм режисура.89-та година пак в едната стая бахти яката уредба или някои автомобили по улицата модели 2000 г. примерно пак филма уж за 89-та :D и все пак като сюжетна линия е много добре замислен и си заслужава отделеното време!
публикувано от scheisser на 2008-11-23 14:48:52
Играта наистина не под всякаква критика :( което е много жалко!Има много абсурди,човек трябва сам да си прави изводи!все пак гледайте филма!;)
публикувано от snaiyps на 2008-11-23 16:21:34
мн ми хареса филма
публикувано от bajstamat1 на 2008-11-23 17:00:19
Потресаваща актьорска игра, филма е пълен с абсурди. Добра идея, да се представят 90-те, но плачевна реализация. Типична проява на болестта обхванала цялото ни медийно пространство – талантливи актьори, калпав сценарий.
публикувано от h3llf1r3 на 2008-11-23 18:41:00
kadeto BNT se namesi... ---SAMO LAINA!---
публикувано от TBBW на 2008-11-23 18:42:22
Гледах този филм преди 2 години на кино. Направо ми стана неудобно от актьорската игра и доста тъпия сценарий. По скалата от 1 до 10 му давам -10.
публикувано от antizog на 2008-11-23 21:31:33
Хареса ми филмът :) Може и повече !
публикувано от foton11 на 2008-11-23 22:40:48
Определено един от най тъпите български филми, но ште го сваля поне да се посмея
публикувано от macro на 2008-11-23 23:26:30
Ех...средна работа с доста посредствена игра от някои актьори. Най-много ме издразни проявата на шуробаджанащина между Део (пич) и Дичо (иска му се да е пич). Според мен Део е уредил Дичо с роля...а Дичо е просто едно дърво..нито може да пее нещо смислено (освен за лимонада - чужд текст разбира се), нито става за актьор...дори си представям как е убедил режисоьрите да дрънка на китара и да пее във филма.
И си показва татусите по къс ръкав се прави на мъж - смях...аз също съм фен (и аз имам татуси) но някакси през 80-те татусите се свеждаха до котви и палми а Дичо показва доста по-"модерни" такива. Но като се има предвид, че и около колата им се видяха по-модерни аудита от 80-те ;-)
Съжалявам...изгледах филма...не беше чак толкова тъп че да не го издържа - имаше смешни реплики - признавам. Но не бих платил за него в кино :thumbsdown:
публикувано от macro на 2008-11-23 23:27:20
.....а Дичо показва доста по-"модерни" такива. Но като се има предвид, че и около колата им се видяха по-модерни аудита от 80-те ;-)
Съжалявам...изгледах филма...не беше чак толкова тъп че да не го издържа - имаше смешни реплики - признавам. Но не бих платил за него в кино :thumbsdown:
публикувано от ceco8706 на 2008-11-23 23:29:08
филма е супер гледал сам го преди ама пак бих го гледал просто е номер едно ДЪРПАЙТЕ няя да съжелявате
публикувано от sergoivan на 2008-11-23 23:38:36
филма е добър гледайте го , какво искате се пак като за бг филм е супер с толкова пари и такава техника това е и пак казвам филма ми хареса според мен си заслужава глледането :D:D:D:thumbsup:;)
публикувано от Kimbata на 2008-11-24 08:01:27
Какво пък чак толкова не му харесахте на филма...Че не сме Холивуд - не сме, но...Все пак за български филм е добре, на мен ми хареса.;)
публикувано от berle на 2008-11-24 01:27:50
филма не съм го гледал само искам да попитам кой преведе заглавието грешно :) защото в момента означава бунтовникът на Л а не бунтът на Л :) малко требва да е the иначе rebellion of L :) браво на upa
публикувано от djelebov на 2008-11-24 01:36:57
това е най празният БГ филм който съм гледал.И запомнете...ако ставаше с гледане кучето щеше да е месар!Киното е несвойствна материя за българските артисти и режисиори! Да ходята да продават зарзават!
публикувано от Giqvoleto на 2008-11-24 11:16:38
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от sunshinekresna на 2008-11-24 13:36:44
филмчето си е екстра според мен,нещо по различно от американските бози ;):blush:
публикувано от BUTCHER12 на 2008-11-24 18:23:11
вместо да ка4вате подобни бозички качете още филми като Vice а не ниакакви измислени бг филми ... ако се замислим дори актиорите тук не са учили актиорско майсторство тва не са актиори а ниакакви хорица които се мислиат за такива може ли део който е филолог по професия щото е учил руска филология,да ми играе роли във филми и то главни еми смешно е ... иначе браво на ъпа... за труда сажалиавам за правописните грешки все пак ми е простено аз не сам филолог...:lol:
публикувано от kopage на 2008-11-24 19:26:26
Ае.. успях да изгледам около половината и не издържах, честно.. То всичко мн хубаво ама хората през 89 -90та година не са имали мобилни телефони и не са карали коли от 2002ра. Филма е пълен с такива на пръв поглед незначителни дразнещи подробности.. ама като са толкова не се издържа..!
публикувано от kopage на 2008-11-24 19:27:43
Butcher 12 , батенце ти май не си учил български пък.
Все пак е "актьори" а не "актиори" капиш ?
публикувано от waynerooney на 2008-11-24 19:34:15
какво ли се учудвам че не им харесва .. в този тракер пишат само някакви пишлемета на по 18-19 год. Филма е много добър за българското кино и е много по-добър от повечето американски бози ... за съжаление е нискобюджетен
публикувано от reddevil на 2008-11-24 20:04:36
Любител съм на българското кино и за мен този филм беше интересен. Не е от най- забележимите, но си е наш. В това състояние на бълкарската кинематография, си е истинско постижение, когато се направи пълнометражен филм. На няколко мест има детайли, несъобразени с епохат в която се развива действието, но не е болка за умиране. :thumbsup:
Не очаквайте положителна оценка от деца, които дори не са били направени по онова време! ... а тези дечурлига май са мнозинсто тук...
публикувано от gerry на 2008-11-24 20:10:18
много слаб:thumbsdown:
публикувано от holppur на 2008-11-24 22:59:02
Филма е много добър ама да качите и ДЗИФТ като можете
публикувано от Sammael на 2008-11-24 23:33:05
Филмът ми хареса, определено има какво да каже. Играта на Гърбов е велика! Мисля че героят на Дичо не е съвсем за него, има нещо неправилно и нетипично. Като цяло давам оценка 8.5/10. Единственото което ми доста лошо впечатление е в 1989 - коли от 2007 и мобилни телефони :)
публикувано от waynerooney на 2008-11-25 01:08:08
да и аз мислех да направя един RQ за Дзифт
публикувано от pharaone на 2008-11-25 16:12:55
Филмът на фона на всички , негативни рецензии , които са дадени тук, е доста приятен за гледане ! Добра актйорска игра ! Качеството на рилииса е добро ! Мерси за up-а , за всеки , които е противник на БГ киното , ето за мързеливата му муцуна , да види нещо различно от ограничените Американски бълвочи! Приятно гледане !
публикувано от baby_bu на 2008-11-30 19:14:54
За български филм е много хубав :thumbsup:
публикувано от VAMPIR на 2008-12-22 10:36:24
хей трябва да се правят повече БГ филми :)
публикувано от LP на 2009-01-19 00:15:53
:thumbsup::thumbsup::thumbsup: