ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2011-04-29 16:54:33
Вашето мнение относно [BUMP] 088 - Kod Naglost може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от assassin14 на 2011-04-29 23:01:22
Проблемът в случая, zazabg, не е дали недоволният клиент е ****** или не е.Логото от края на клипа би трябвало да ти говори за нещо,а именно за целта на видеото.Не е редно и е смущаващо , компания каквато е Mtel умишлено или не да има такова отношение към клиентите си.Но по-смущаващото,може лесно да се види и в някои от коментарите по-горе, е,че ние потребителите позволяваме това отношение.Дори един ****** потребител ,zazabg, не би трябвало да бъде ощетяван.
публикувано от hoppera на 2011-04-29 19:06:53
dolu mobicom!!!!!!!:thumbsdown:
публикувано от Clawfingerz на 2011-04-29 19:29:47
12 минути оплаквания, а ето го решението - проверявайте си сметката, бе хора! ВСЕКИ може да прати смс или да се обади и да види дали до момента е навъртял 50, 200 или 10000 лева. М-тел, че са олигофрени, олигофрени са, но на улицата нали за това се оглеждаме дори на зелен светофар. Ако ти не си гледаш интереса, няма кой друг да ти го гледа.
публикувано от Moriarty на 2011-04-29 19:41:01
много точно казано claw... +1
публикувано от krokich на 2011-04-29 20:34:49
Е как да си провериш сметката като операторът ти казва, че в момента услугата е недостъпна !?! Тука трябва здраво да пипа комисията за защита на потребителите. Колко месеца минаха и тези още не могат да си оправят билинга !?!
публикувано от zazabg на 2011-04-29 20:57:38
Наистина има много големи злоупотреби от страна на мобилните оператори. Част от тях са причинени от търговците, част от тях са породени от "гадни" правила в компанията, които дори може да са просто недоглеждания или лоша стратегия.

Като служител в конкурентна компания и клиент на Мтел мога да кажа, че съм се сблъсквал с къде, къде по-кофти ситуации. В случая филмът не показва нищо съществено, а просто недоволен клиент, който е толкова ****** че не може да си проследи потреблението. Това става по 2 начина - през мтел меню - не е спирало да работи за много време, чрез обаждане на *88 - отново е безплатно, чрез следене на потреблението - правиш си сметка говорих половин час - 10лв, а не ще говоря с часове докато ми спрат телефона. При другите също става лесно *123# примерно.
публикувано от zazabg на 2011-04-29 21:00:42
не е спирало да работи за много време, чрез обаждане на *88 - отново е безплатно, чрез следене на потреблението - правиш си сметка говорих половин час - 10лв, а не ще говоря с часове докато ми спрат телефона. При другите също става лесно *123# примерно.

Според мен проблемът с фактурите е проблем само за фирми със счетоводство, голямо потребление и т.н.

Откакто съществуват "проблемите" телефонът ми никога не е бил спиран, а преди се случваше често и ме глобяваха за това. Трупам сметки по 80лв и не ме спират... Кой ти дава безлихвен заем за 100лв за няколко месеца?
публикувано от plam3n4o на 2011-04-29 22:30:11
@The_Vampire_Diaries Пич, то си пише с голЕми букви - "BUMP". Знаеш, какво значи тага, надявам се.
публикувано от assassin14 на 2011-04-29 23:05:54
Или Mtel не са запознати с речниковото значение на думата "лимит" или това си е едно сериозно подвеждане на потребителя :D
публикувано от svetozart на 2011-04-29 23:14:39
Поредния ....... който се прави на журналист. Само, че ако това псевдо журналисче, го хванат всички фирми чиито лога са показани в филмчето му без разрешението им, ще му се завие свят от дела.
Приятелю , като нямаш мяра на разговори по GSM-а, кй ти е виновен?
публикувано от donMaranzano на 2011-04-29 23:26:28
Искам само да кажа на Claw, че не винаги можеш да си провериш сметката. Лично аз от 3 месеца не мога да си проверя сметката и оставящите ми минути.
публикувано от dido8787hs на 2011-04-30 00:25:26
[b]Сменете си оператора от много време не е само М-ТЕЛ и знам за доста такива неприятни големи сметки на мои приятели .Според мен трябва да се заведе колективен иск за нарушаване на договора ако това което момчето казва в клипа е така за лимита.Аз съм на друг оператор на скоро надвиших лимита и получих СМС да си платя сметката незабавно...[/b]
публикувано от nikipopov на 2011-04-30 01:06:49
За месеците за които човека говори във филма успех да си провериш сметката в мтел... Просото такъв вариант нямаше.... Говориш и стискаш глезените .....

Сега ми пращат смс да съм платил и аз сметка....хахахаха ама ай като ми спрете телефона а ?!!!

Гадни .....
публикувано от peshetoman на 2011-04-30 02:38:33
Да им отнемат лиценза... няма такива измекяри...
публикувано от SirVal на 2011-04-30 04:55:57
guyz,

koq e pesenta nakraq?

:p

mtel sa pederasti i bez da gledam tfa clip4e go znam ;) s chastini kompanii trqbva da sme edini i da gi prekratim. Vse pak na bulgaria pla6ta 2200 na mesec zaplati na depotatite i na prezidenta e dosta pove4e, no ne koi znai kolko za takava poziciq. Mtel imat miliardi na razpolojenie koito moje da spodelqt. Ta Bulgaria ili tozi koito ti kixa dovolno :p
публикувано от donMaranzano на 2011-04-30 10:04:11
Може ли някой да го качи във VBOX7 и да постне линка тука.
публикувано от Botq на 2011-04-30 13:12:42
Bravo na mom4eto mnogo inteligenten pi4 :)
публикувано от snaiyps на 2011-04-30 14:41:50
На мен ми пратиха смс със сметка за януари вчера която е над лимита ми и при това вече съм платил за януари.Какво да правя?Искат ми касови бележки а аз от каде да къде съм я сложил
публикувано от malkaku4ka на 2011-04-30 21:32:23
Ако някой смята обратното, свободен е да смени оператора, да прекрати договора

Сигурен ли си за второто ? ;)
публикувано от zahariev1212 на 2011-04-30 19:18:26
има го в тубата8)
публикувано от stilian на 2011-04-30 21:39:42
Сигурен ли си за второто ?

Договор се прекратява в съда.
публикувано от helpar на 2011-04-30 20:01:04
Аз съм много доволен от М-тел Бил съм и на трите оператора и от всичките най-малките измамници са М-тел.
публикувано от HeDone4eH на 2011-04-30 20:03:56
С една дума в едно изречение- МенТел!!!!!:thumbsdown:
публикувано от sk_razor на 2011-04-30 22:00:53
ахахах чак и бъмп...
Както казах в миналия торент.

Вместо да направят агитка и да ги сгащят за подсъдимо нарушение на лента(дал бог разнообразни).
Те си правят филмче в което се оплакват от неетичност.

Ако си говорим за коректност то трябва 95% от бизнеса в българия да се закрие чрез съдебно решение на секундата.

Бобилките много добре си знаят че българските магарета нямат лимит на юркане.
публикувано от stilian на 2011-04-30 21:18:58
Всъщност Мтел по никакъв начин не са нарушили договора си с клиентите. Вярно, че въпросният договор (и общите условия) дават прекалено много свобода на оператора, но никой никого не е карал насила да ги подписва.
Ако някой смята обратното, свободен е да смени оператора, да прекрати договора и дори да заведе съдебно дело. Подобни филмчета са си чисто и просто избиване на комплекси.
публикувано от sk_razor на 2011-04-30 22:05:13
Най-малкото тарифните планове не им сътветстват с НИЩО от това което се подписва по договорите.

Плащаш 1000 минути говориш 5 часа, свършват и ти идва сметка за 300 лева че си надвидил лимита после.
Тия часовници на мобилките работят със 10 пъти по голяма скорост от тези на хората изглежда.
А това с договорите е практика в европа. Тука ни го завряха тихо мълком.

публикувано от Beckham7 на 2011-04-30 22:29:19
коректно или не.. трябва да си прочетеш догова хубаво..обикновено там си оставят вратички и си прецакан..в моя договор пише че мобилтел си запазва правото да ми смени лимита...иначе и аз се опитвам да се махна от там
публикувано от srebi на 2011-05-01 08:52:04
Stilian дупедавци като тебе позволяват на фирмите да правиат каквото им доиде.
публикувано от tttanya на 2011-05-01 01:57:56
Да им отнемат лиценза и от мен!!!Това, което правят с клиентите си е нечувано!А на фона на всичко това "Главният изпълнителен директор на М-тел Андреас Майерхофер е Мениджър на годината 2010"... Избран е за такъв след краха на системата им и започналите безобразия...ДЪРЖАВО?!?
публикувано от snaiyps на 2011-05-01 04:54:52
Наистина Мтел се отнасят зле с клиентите си.Самозабравиха се...Въобще не съм доволен само чакам да ми свърши договора и се махам!!!
публикувано от koserkoser на 2011-05-01 09:41:13
Капиталисти са ве, свиквайте ... сами си го направихте :-/
публикувано от pepi-cepi на 2011-05-01 14:48:10
Истината хора е че страшно мн клиенти изгоряха именно с условието за Лимит...доколкот занм най-мн оплаквания в комисията за защита на потребителя са поступили по този въпрос...аз също изгорях по този начин...истината е че просто си прецакан наистина никаде в договора ти не пише че трябва да те спрат или да ти пратят смс...като добажим и факта че наистина неможеше да провериш нищо никаде...при мен този период беше кам 5 месеца и доколкото занм при всеки потребител е различно с проверката...в случая държавата трвбва да се намеси...защото в повечето случаи М-тел са непробиваеми дори и в съдебната зала...

пп един мой приятел получи деве сметки за 16000 и за 12000 лв така че пича от клипа е касметлия :D
публикувано от Bolqr на 2011-05-01 20:14:39
Мисля, че видеото не е никак сериозно и обективно, опитва се по елементарен и популиски начин да насочи общественето мнение в една посока. Изглежда на поръчкова изработка, от колкото на сериозна и обективна журналистика. Това не е разследване, а манипулация. Отказвам да приема информация поднесена ми по този начин, и заставам напълно на странта на Мобилтел, въпреки, че нямам преки взаимоотношения с тях.
публикувано от GrackHack на 2011-05-01 21:15:43
като ти плащат как няма да застанеш зад тях
публикувано от Bolqr на 2011-05-01 21:59:30
Конспирацията е в пълна сила ;) Не ми плащат дори съм им длъжник, ако искам да ги ползвам някога, трябва първо да си покрия задълженията към тях. Коментара ме не е поръчков, а искрен и отразява моя мироглед, цености и достойнството, което имам! :)
публикувано от virusbgnet на 2011-05-02 21:53:11
Странни хора сме ние Българите, сами си слагаме главата в талбата, после търсим кой изгаси лампата. Не работя в М-тел, имал съм договори към 3-те оператора, някои ги прекратих и си заплатих неустойките. Винаги ще има недоволни и е нормално след като има най-много абонати в М-тел и недоволните да са най-много. Знаете ли че в Глобул ме попитаха за причина за прекратяване и след като им казах че не съм доволен от обслужването и от услугите ми заявиха че няма такъв отговор ? Всеки оператор си има косури.
А за филма... не ми хареса или как да кажа някак си демоде ми си вижда да те дават в профил, анфас отзад отпред.

и както казало едно коте ... Пииииис Бабо, Пииис