ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tahi на 2012-02-09 23:37:41
Вашето мнение относно Бръсначът може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от don king на 2012-02-14 12:52:53
Благодарности на ъпа,великолепен филм :)
публикувано от uniqaudio на 2012-02-12 22:51:38
Филмът е страхотен! Гледал съм го 2 пъти. Уникален Боб Тортън. Изобщо това е актьорът който не съм гледал в нито един слаб филм.

Ако може да се качи в HD формат, моля!
публикувано от nicko_gb на 2012-02-10 10:42:23
Аз също искам да изкажа специалните си благодарности на ъплоудъра - Tahi!!!
Браво човече,страхотна "офанзива" от суперкачествени филми!!!
Въпреки,че повечето филми съм ги гледал и ги пазя в личната си колекция,не съм пропуснал случай да ги сваля отново.Даже някои от рилийзите ги записвам пак,само заради по-доброто качество.
Още веднъж,благодаря Tahi,продължавай в същия дух!!!
Не на АСТА и на всяко друго противозаконно, човеконенавистно и злодейско споразумение,ограничаващо човешката свобода и дух,обслужващо алчните интереси на свръхбогатите корпорации и техните слуги-политиците!!!
публикувано от nicko_gb на 2012-02-09 23:57:11
Уникален филм!!! Много въздействащ,контрастен и зловещ!!!Истинско преживяване,само за ценители!!!
Били Боб Торнтън е феноменален актьор!!!
публикувано от pliskin на 2012-02-10 09:45:12
Запознайте се с гениалността на Били Боб Торнтън.Тежък филм.Въпреки това,иска ти се да го пуснеш отначало,само за да видиш още веднъж този уникален образ,който Б.Б.Торнтън прави по невероятен начин.Той е толкова добър,че ако не познавах актьора,бих се заклел че ролята се изпълнява от действително увреден човек!

BTW-Толкова съм впечатлен от този авторски филм(сценарист,реж.гл.роля),че съм регнал Sling Blade
като никнейм в популярна онлайн игра.
публикувано от pliskin на 2012-02-10 09:49:34
Забравих главното-поздрави за ъпа!
Браво,tahi!Както винаги-тънък,остър и точен нюх към доброто кино!
публикувано от nicko_gb на 2012-02-10 10:43:53
Не на АСТА и на всяко друго противозаконно, човеконенавистно и злодейско споразумение,ограничаващо човешката свобода и дух,обслужващо алчните интереси на свръхбогатите корпорации!!!