ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от eX1stentZ на 2010-03-11 14:45:29
Вашето мнение относно Братя може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от alhokolega на 2010-03-11 23:31:18
:!::!::!: [u][b]Ето това е филм[/b][/u] :!::!::!:
публикувано от alhokolega на 2010-03-11 23:36:53
Много приличен филм, такава актьорска игра не бях виждал скоро - евала.

публикувано от alhokolega на 2010-03-12 00:01:09
Извинявайте за спама.

Искам да попитам,защо винаги когато гледам BRrip,на някои моменти субтитрите са отрязани, т.е. се разчита само в средата на изречението.
Ползвам BSplayer и Windows media player.
публикувано от gadwarrior на 2010-03-12 03:25:05
Уникално хубав филм. Перфектна актиорска игра и стахотна драма. 6 за този торент от мен.

offtopic: Незнам защо дадоха Оскари за оная скалъпена боза The Hurt Locker, но в този жанр този филм определено е с пъти по-добър.
публикувано от Twizle на 2010-03-12 11:29:34
[quote]Искам да попитам,защо винаги когато гледам BRrip,на някои моменти субтитрите са отрязани, т.е. се разчита само в средата на изречението.
Ползвам BSplayer и Windows media player. /quote]
Май е от BS-а, преди го ползвах него и това ужасно ме дразнеше, сложих си FFD-show кодеци и пусках от там субтитрите, като ги спирах от BSPlayer. След последната преинсталация избухах директно GomPlayer който има вградени кодеци и се оправя чудесно с всичко засега, а и да няма кодек за нещо сам си го търси в базата данни от офицялния сайт така че е много неангажиращ...
публикувано от Twizle на 2010-03-12 11:35:05
Май е от BS-а alhokolega, и мен преди това ме дразнеше ужасно.След последната преинсталация избухах директно GomPlayer който има вградени кодеци и се оправя чудесно с всичко засега, а и да няма кодек за нещо сам си го търси в базата данни от офицялния сайт така че е много неангажиращ...
публикувано от gadwarrior на 2010-03-12 15:57:55
Хора ползвайте си WMP11 да ви е мирна главата. За субс съвета ми е да ползвате вградената програма във видео кодеците на k-lite codecs pack, а не калпавата VobSub, която отваря субс по желание и понякога ми реже субтитрите от 2-те страни.
Какво трябва да направите - отивате след инсталацията на K-lite в старт менюто -> Start MenuProgramsK-Lite Codec PackConfiguration и тук отивате на ffdshow video decoder.
Има меню за субтитри - слагате отметка и гарантирм ви повече проблеми няма да имате.
публикувано от alhokolega на 2010-03-12 18:55:09
gadwarrior Благодаря ти! :soldiers:
публикувано от pritty2005 на 2010-03-12 21:44:54
mnogo e gotin:dumbells::dumbells:
публикувано от jullk на 2010-03-13 18:01:16
Относно субтитрите:
VobSub не само че не пречи ами си е много коректна програма за субтитри.Нагласява субтиртите прецизно по твое желание, да се показват напр. отдолу извън картината, дава инфо за фреймовете, какво работи и т.н.
Аз не ползвам K-lite codec защото там ползват ffdshow, аз предпочитам CoreAVC който е най добрия кодек за слаба двупроцесорна машина за гледане на mkv 1080п файлове. Точно обаче от К-lite видях че ползват VobSub за субтитри , та така