ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от csdemo на 2007-08-15 15:09:52
Вашето мнение относно Boy.Culture.2006.LIMITED.DVDRip.XviD-SATIVA може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от catturare на 2007-08-15 15:40:22
Поздравления!!! Не съм напълно сигурен, но допускам, че този на вид напълно безсмислен торент печели първо място в рубриката "ОВЧА МИСЪЛ" - снимка няма, сюжет няма... Браво! ;-)
публикувано от stasungera на 2007-08-15 15:49:29
catturare подкрепям те.Как може такова нещо:grrr:,никакво описание на торента,никакъв постер,само IMDb.Сори че ще го кажа,но ъпа супер яко се е издънил:thumbsdown:
публикувано от assenort на 2007-08-15 15:55:54
Филма е някаква педалска история, може би затова липсва по-подробна информация в описанието на торента (един вид watch it at your own risk).
публикувано от Zar0 на 2007-08-15 16:01:21
каде е снимката , каде е резюмето кво става ... е***ти и упа !!!
публикувано от creck на 2007-08-15 16:41:21
Кво ревете само? Цъкнете на линка към imdb и прочетете. Много па е трудно. Ако много ви интересува къф е тоя филм, и имформация може да потърсите. Готованци!
публикувано от catturare на 2007-08-15 18:04:25
Бих желал да отговоря на FASTUKA, ПО СЪЩИЯ ЯСЕН И КОНСТРУКТИВЕН НАЧИН - не си прав, съдържанието на предходния ми коментар доведе до подобряване на торента, и в крайна сметка се оказа доста полезно - целта ми не беше да обидя uploader-а ... дори държа да се изведе отново текста на предходното ми съобщение, като признание, че наистина благодарение на него този торент стана доста по- пълноценен, което е просто 1 факт!!!
публикувано от zhiveto на 2007-08-15 18:19:27
Мъжка любов видиш ли ...
:wub::Boozer::Boozer::Boozer::Boozer:
публикувано от bongo_maan на 2007-08-15 18:33:56
enough with them chichi man :thumbsdown:
публикувано от Fastuka на 2007-08-15 18:40:43
да поясня на catturare, че торентът е редактиран от мен, а не от човекът,който го е качил. Качването на постер и рецензия НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. А твоя коментар беще, че торентът печели наградата за "овча мисъл" , а другият като теб се изказа "ебати ъпа". А ако се порзаходиш по-големите външни тракери ще видиш, че и там торентите са така-без постер и рецензии.;)
публикувано от Leasy на 2007-08-15 18:42:40
Моля да не коментирате ъплоудърските качества точно на [color=red]csdemo[/color]. :lol: Ако знаехте колко тъпо звучи сигурно щяхте да се разглобите от смях като мен...
публикувано от kokchotb на 2007-08-15 19:48:44
Благодаря за филмчето:thumbsup:
публикувано от thsw на 2007-08-15 21:50:59
Постерът ме застреля,баси, доста е авангарден, даже прекалено за мен, иначе няма лошо да се съберат няколко приятела и да го гледат :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
публикувано от karaula на 2007-08-15 22:26:50
няма лошо които иска да го гледа :-/
браво на csdemo :thumbsup:
публикувано от ruhl на 2007-08-15 23:48:52
Май с тези розови фланелчици и бели панталончета с мъжки прашки-замирисва на мода.На къде тръгнахме вече:-O-_-
публикувано от Crash73 на 2007-08-15 23:57:28
Гледам сте заформили поредното спорче за гейовете и педерастията... И аз нямам нищо против тази група хора, но когато не го правят показно. Има разлика от гей тук ,и гей в "белите държави". Тия нашите са травестити, особенно тоя изрусения дебелак.
Тази показност която надделява у нашите, прави тази прослойка мразена и охулвана. И има защо.

И както беше казал Светльо "Хиподилски" - [u][b]Никой не се ражда гей...[/b][/u]
публикувано от brego на 2007-08-16 00:27:51
айсиктир , всички плюете че филма бил гейски , а как ще обясните това че е свален 114 пъти :blink:
стига сте плюли като усойници , по зле сте и от най-големите клюкарки , кажете дали филма струва , а не кой какъв бил и защо е такъв :hump:
:bike::bike::bike::bike::bike:
публикувано от gandalf117 на 2007-08-16 03:30:57
хехехе аз пак взех че го свалих тоя гейски филм и погледах около 46 мин. Както се очакваше пълна простотия, много от сцените са смешно трагични и почти не ги дават как се ебат, което прави филма поносим до някоя степен. Интересен факт е че повечето актьори във филма изобщо не са геьове, но въпреки това са се съгласили да участват в педераски филм. Филма изобщо не си заслужава вниманието, но го получава само защото дразни (за щастие все още по-голямата) част от населението.
публикувано от hellmare на 2007-08-16 05:01:22
няма лошо. нека и такива филми да има. нямам против и да се обичат хората от еднакви полове - да им е хубаво, какво пък. верно на мен лично не ми е толкова приятно като почнат да се вживяват, но пък се дразня, което се вдига шум за нещо не-толкова значително. един филм - голяма работа. не се сещам дали е имало и други такива из тракера. не мога да разбера защо се подхожда с такъв негативизъм... искате ясно да видят всички, че не харесвате мъже? да кажете - ето аз съм част от нормалното общество. голяма работа кой какво мисли. важното е ти какъв си - няма нужда да го докарваш на приказки. нека бъдем разбрани към хората с различни сексуални наклонности. това е природа - винаги го е имало, ще го има и няма нищо лошо в това.
публикувано от kokchotb на 2007-08-16 05:17:51
Абе хора, филма изобщо не е лош :) Току що го изгледах :) Напротив - даже е доста интересен. Е вярно, педерастки е, но и Планината Брукбек е педерастки и въпреки това ше си остане като една от най-добрите драми в историята на киното... Не се правете на големите мъжкари, ми седнете и го изгледайте... В крайна сметка, това е само филм! И след всичките тези оплювки дето раздавате тука е изтеглен 120 пъти!!! Значи все пак постера и инфото в IMDB кара хората да го теглят... Аз лично се кефя на филмчето :)
публикувано от kokchotb на 2007-08-16 05:18:29
Поправка - Свален е 150 пъти...
публикувано от hellmare на 2007-08-16 05:23:13
да. така е. класифицирано е като психично отклонение, защото това не е нещо нормално за нашето общество. нещо като при X-Men (нищо че е филм):> за тяхното твърдяха, че се 'лекува'. нека просто оставим нещата каквито са. подхождате към тях все едно, че са от малцинствата :thumbsdown:
публикувано от kokchotb на 2007-08-16 05:35:13
:lol: И това ми било мислене на европейци... Европейци - утре! Какви малцинства, какви глупости са това? Я ми обясни как преди 3000 год. Александър Македонски, Гай Юлий Цезар, Нефертити, Калигула и сума ти народ са си падали по същия пол? Просто от комплекси се чудите накъде да го избиете
публикувано от hellmare на 2007-08-16 06:18:35
оф... вечно някой не разбрал. както и да е. спирам да пиша.
а като коментар: филма не е лош и ми беше интересен.
публикувано от kintana на 2007-08-16 09:10:28
kokchotb - ти като си педал не очаквай всички да сме такива. Това, че е имало педали е факт, факт е че винаги са били малцинство и са били предмет на присмех. Като искаш да си намериш приятелче си посещавай сайтовете за извратеняци, а недей да даваш акъл на хората кое да харесват и кой какви комплекси има и дали е европеец - що за малоумие ? Просто този филм не е за тука, повечето хора не го одобряват и си го казват, ако някой иска да гледа педалски, педофилски, зоофилски, лайноядски и какви ли не още глупости да си търси мястото за това и не смятам, че трябва да се качва в секцията филми. Толкова е просто - защо това те нервира, да не страдаш по азис ?
публикувано от Lexus на 2007-08-16 09:17:11
азис е псевдо гей:lol:, защото е модерно.
публикувано от kokchotb на 2007-08-16 10:11:47
kintana, до момента в който не се озовеш с мен в едно легло, не можеш да казваш какъв съм и какъв не съм. Не мислиш ли? Колкото до малоумието, смятам, че само по изказванията може да се разбере кой е малоумен и кой не е... Не съм искал от никого да е педал :D Но имам такива познати и повярвай ми, от никой от тях няма да чуеш нещата който ти си изпонаписал... Което говори достатъчно... И като не му е мястото на филма тука, как ще обясниш че се тегли толкова много?
публикувано от juniormafia на 2007-08-16 12:23:13
ae kfa e tazi 4ikidjiinica-_-
публикувано от hibrid на 2007-08-16 12:36:37
Всеки нормален човек може да разпознае кои са педалчетата в коментарите :lol: :lol:
Кво се оправдавате бре, признайте си ще ви олекне :D

Колкото до филма, естествено, че няма да го тегля ...тези неща са заразни :lol: :-O