ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2009-01-18 11:42:26
Вашето мнение относно Божественото оръжие може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ambalsisbg на 2009-01-18 13:03:11
само ако може да се намерят буквички ще съм ви много благодарен, харесвам този тип филм :thumbsup:
публикувано от kopelemaina на 2009-01-18 14:03:31
Определено бих го изгледал с удоволствие, но какъв е смисъла да се качва нещо, като никой няма да разбере какво говорят артистите? Китайски и японски не са от силните езици за повечето българи. ;)
Подкрепям качването на такъв род филми, но не виждам много смисъл да се прави преди да има субтитри.
публикувано от LinKuei на 2009-01-18 14:09:14
А преводача от къде да синхронизира превода си....или той е Господ и викаш на фантазия да го кара?!
Хайде мислете преди да пишете недомислици. Всеки уважаващ себе си преводач първо гледа филма и тогава го превежда... С други думи първо трябва да има от къде да го свали.

П.П Хайде вече да секнете темата със субтитрите...
публикувано от bobboi на 2009-02-07 10:39:24
Относно субтитрите не може ли само да бъде отбелязано че филма е със англииски субс в торента и БГ са на отделния линк. Просто да знам да си изтегля и бг субс от линка.
А към онези които смятат че е безмислено качването на филми без превод, ми може ли да ги попитам кое излиза първо: Филма или превода? Най-лесно е само да искаш и нищо да не даваш. Само да критикуваш, а насреща никакво покритие. Бих бил благодарен на такива потребители да си задържат коментарите за себе си...! :grrr:
публикувано от woof на 2010-12-27 00:23:00
Сийдъри: 0, Лийчъри: 1 = 1 Пиъри ??? WTF we need more seed please :cool: