ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-04-24 16:53:37
Вашето мнение относно Бойни кораби може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sweet_ani312 на 2012-04-25 00:18:32
ае като почнете тва било породия онова било боза... Я са замисли тука 2 години става вече кви филми излизат само някви драми насрани комееедиии и тем подобни простотии който няма да седна да гледам никога... Както аз имам тва мнение така Всеки друг има някво си негово... Стига излишен спам е ,докат намеря нещо смислено по тия торенти като коментар за филма може се пенсионирам... Всеки влезнал и срал... Мен пак еи такива филми ми харесват като този и искам скапани субтитри и що годе картина и да са кефя... Тва е от мен шамшали смешни
публикувано от iamgod на 2012-04-25 21:59:02
Имам чувството че тия от арена нарочно не превеждат новите касови филми та глупаците да ходят по кината да си дават кинтите от закуските
публикувано от iko85 на 2012-04-26 21:40:50
филма е интересем със доста готини ефекти, постарали са се хората да направият сериозен филм, но по скоро се е получило комедийно шоу, и защо Райна трябва да е командос, не съм против жени военни, но Райна -молиявисе достатъчно фентази са извънземните, другата руса актриса пак прави напълно безлчна ролля, предполага се че като участваш във филма като "готината мацка" трябва и да показеш нещо все пак, но не режисьора е решилл да прецака и това
публикувано от iko85 на 2012-04-26 21:42:03
иначе качесвтото на картината и звукът са добри, за по-добро на кино
публикувано от arize на 2012-05-01 20:37:21
iamgod, защо трябва някой да да е длъжен да превежда филми, и то от англйиски?
Тия, които не са отделили 3-4 години, за да научат най-разпространният и елементарен език - английският - наистина зслужават "да ходят по кината да си дават кинтите от закуските". Кво ги жалиш изобщо? Или и ти си един от тях? ;)