ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от strangera на 2009-03-18 20:53:12
Вашето мнение относно Боен кораб Галактика може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от dilian_1979 на 2009-03-18 22:10:20
Мерси на Ъпа!
публикувано от Da_BizkiT на 2009-03-18 22:34:42
Мерси и аз... според мен беше грешка, че сериала продължи след като намериха Земята, опустошена от разните ядрени експлозии, но все пак се надявам, че сериала ще е с интересен финал =)
публикувано от Da_BizkiT на 2009-03-18 22:35:59
а да и всъщност до колкото знам излиза само 1 епизод тая седмица... след това май ще има филм по батълстар галактика... явно и с него ще сложат край..
публикувано от easyrider79 на 2009-03-18 23:02:28
Сезона ще завърши с двучасово епизодче. Дано поне то да си струва, защото честно казано сезона до тук беше отвратително скучен. От Sci-fi сериал все повече започна да заприличва на поредната сапунка с по-голям бюджет! Какво по дяволите се случи със всичките специялни ефекти, на коите станахме свидетели, от първи и втори сезон? Какво стана с баталните сцени в космоса? Персонажите все повече се захабяват и губят интереса на зрителя. Розлин умира от рак вече 165 серии, Адмирал Адама умира с нея, Адама младши се смота... Абе пошла работа!!!
публикувано от LilScrappyMan на 2009-03-18 23:58:12
Сериялчето го почнах на шега но взе че ме плени и до изгледах за нула време
С нетърпение очаквам големият финал на последните 3 серии DayBreak, но след финала няма да е краят след него ще се чака филмът Battlestar Galactica Plan
публикувано от Xpu3onpa3 на 2009-03-18 23:58:18
Да и аз съм съгласен, стана сапунен сериал, но явно това е съдбата на всички сериали излизащи напоследък....
публикувано от stranger на 2009-03-19 00:08:10
Сериала свършва с двата епизода на 20ти!

"The Plan" ще разказва за събития случили се [b]преди[/b] началото на атаката срещу 12-те колонии.

Те продуцентите на времето казаха, че планират да изкарат няколко филма но всички ще се развиват [b]преди[/b] края ;)
публикувано от Dimi26 на 2009-03-19 12:03:09
Doby e
публикувано от angelaangel на 2009-03-19 12:20:56
От сега започна да ми липсва сериала. Така се привързах към него през годините. Не мога да повярвам, че всичко приключва утре.
И за да не завършвам меланхолично, все пак искам споделя с вас, че това е един от най-добрите фантастични сериали които съм гледала!
Чудесни актьори, драматични сценаристи, отлични декори и невероятни ефекти (за тв.епизоди).
Дано продуцентите на сериала са разбрали вече, че ги бива в тази сфера и да ни изненадат приятно с някой нов сериал.
публикувано от Atanas12886 на 2009-03-19 13:34:40
хора сриал4ето бе6е добро докато има6е битки сега оба4е ми е малко отвратен все го тегля за да видя някакво развитие но уви колкото до филмите абе то има един ама тои бе6е леко тъп както и да е малко му се дразня ве4е 6тото верно е като сапунка дано поне края си струва!
публикувано от Sikozu на 2009-03-19 20:47:24
BSG толкова много изтъпя през последния сезон, че се чудя за какво още го гледам. Трябваше като намерят Земята да свърши.. кво да се прави вече не се правят сериали като Star Trek, които имат идея и замислен край, а не свършват, когато историята изтъпее и рейтингите паднат. Sci-fi channel успяха даже класика като BSG да съсипят.
публикувано от summerbg на 2009-03-20 20:17:55
И на мен ми е трудно да повярвам :'(
Искам автограф от Кара Треис и #6 и Бумър и ...
абе много гадно :'(
публикувано от tyro на 2009-03-20 20:24:44
А аз искам една нощ с Триша Хелфер може и без афтограф
публикувано от eidos на 2009-03-20 23:11:04
Хайде всички заедно...
Субтитри , субтитри, субтитри
публикувано от ceniza на 2009-03-21 02:35:00
-_- сценаристите пресушиха всичките уникални прояви на своя талант.нищо не остана от сериала,нито от внушителната образна линия на героите.сега ще ми отнеме две серии време,докато сметна колко точно време изпепелих.Уви,няма да се научат тъпите американци,че не зрителят,определя същността на определена филмова сага,а потребността от уникален творчески подход към всяко едно начинание.но щом има намесени пари-всяка радост на зрителя ще бъде разядена от параноичния рейтингов страх,който така или иначе неизбежно ще пропадне под земята.Добре,че ги имаше първите два сезона,че да има все още хора,които да говорят все още за този сериал.Говорим всички,колкото да не заспим.:thumbsdown:
публикувано от ceniza на 2009-03-21 02:36:06
-_- сценаристите пресушиха всичките уникални прояви на своя талант.нищо не остана от сериала,нито от внушителната образна линия на героите.сега ще ми отнеме две серии време,докато сметна колко точно време изпепелих.Уви,няма да се научат тъпите американци,че не зрителят,определя същността на определена филмова сага,а потребността от уникален творчески подход към всяко едно начинание.но щом има намесени пари-всяка радост на зрителя ще бъде разядена от параноичния рейтингов страх,който така или иначе неизбежно ще пропадне под земята.Добре,че ги имаше първите два сезона,че да има все още хора,които да говорят все още за този сериал.Говорим всички,колкото да не заспим.:thumbsdown:
публикувано от ceniza на 2009-03-21 02:36:28