ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от mika на 2008-11-18 12:52:10
Вашето мнение относно Боен клуб може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от skulldog на 2008-11-18 13:31:00
яко филмче. но не е за всеки
публикувано от swe6 на 2008-11-18 13:33:18
най-великият филм!!! не разбрах много от описанието... нещо много е сложно за моята глава.

никога няма да забравя времето когато бят някъде около 16-17. събирахме се една торба пубертети и гледахме ме тоя филм...отново и отново...

наистина най-големия филм за момчета и мъже...
не казвам, че някой трябва да се държи като тях, но наистина те кара да се замислиш.
публикувано от drinkin.park на 2008-11-18 17:23:23
не е само за момчет/мъже - филма е за всички полове :) идеята на филма не е 'как да се почувстваш мъж' - това е филм за това, което хората притежават и както се казва в самия филм "за нещата, които притежават хората". Аз лично подкрепяп напълно идеята за срив до нулата, за изравняване на ... да го кажем "възможностите".

п.с.
вече не помня колко 20 пъти съм го гледал тоя филм и ако процесорчето ми не беше толкова бавно, сигурно щях да го дръпна и да го гледам и в HD формат, но за сега ще се задоволявам само с DVD-то ...

поздравления все пак за ъплоудъра, колекционерите на хубави филми ще оценят това (както аз го оценявам и се самосъжалявам за слабия компютър)
публикувано от drinkin.park на 2008-11-18 17:26:42
...колекционерите на хубави филми ще оценят това (както аз го оценявам и се самосъжалявам за слабия компютър)
публикувано от otzvetkov на 2008-11-18 17:57:37
СУБТИТРИ ЗА Fight Club в subs.to-2006-11-20.Пастват перфектно!
публикувано от netdragon на 2008-11-19 03:59:35
Erectus - нищо лично пич, но ако искаш да те взимат на сериозно хората поне се постарай да напишеш гометара грамотно :). Или поне да го изчистиш от диалекта ^^.

А за филма няма какво да се добави - хората, гледали го се делят на 2 групи. Такива, за които филма е "пътеводител" едва ли не и другите, които дори и след 15 гледания пак няма да вденат замисъла и идеите заложени. Най-добрата роля на Брад Пит след Twelve Monkeys, а Ед Нортън не изненадва с нищо - изключително силна игра, както винаги.
публикувано от SsandmanN на 2008-11-19 09:58:35
З-а-д-ъ-л-ж-и-т-е-л-е-н филм :)
публикувано от SsandmanN на 2008-11-19 10:03:57
Ама дайте малко сийд, де. Ако за този филм няма сийд... ще се самоубеся и ще изчезна безкрайно :)
публикувано от tsimba на 2008-11-21 22:22:57
Най-добрият филм!!! Номер едно в моята колекция. Невероятна игра и на тримата (Пит, Нортън, Картър), невероятна идея, режисура, атмосфера, музика (Дъст Брадърс).... Филм, който те кара да се чустваш жив, завърта гледната ти точка за живота на 180 градуса и брутално прегазва комерсиализма. Не е за всеки!