ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-07-17 10:40:36
Вашето мнение относно Блейд Рънър може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Eistee на 2012-07-17 13:55:51
Един от онези филми, които не може да не гледаш, ако имаш някакви претенции за обща култура и информираност. Гледах го, когато го пуснаха по кината в България 10+ години по-късно и пак беше смайващ. Не е за универсално препоръчване, но всеки трябва да си пробва силите с този филм.
публикувано от slavarena на 2012-07-17 17:33:34
Благодаря.. С удоволствие ще го гледам ..пак.. !
публикувано от opusmagnum на 2012-07-18 02:19:28
Мерси, този филм на Ридли Скот не съм го гледал още, но си спомням добре 'Бразилия"... като че ли по-старите му филми са по-добри.
публикувано от opusmagnum на 2012-07-18 02:28:40
ups, 'Brasil' беше на Тери Гилиъм... както и да е, ще видя защо този е в топ 250 на IMDB
публикувано от avtomen на 2012-07-18 21:20:20
Ако можете, го гледайте на кино, или поне на тъмно и с усилен звук. Любимата ми фантастика, крайъгълен камък.
публикувано от bilich на 2012-07-19 01:43:22
Безценно!Вече не се правят такива филми,браточки,сега всичко е анимация и без никаква идея........старата школа е най-добрата,жалко,че няма такива филми вече......
публикувано от pliskin на 2012-07-19 02:25:37
Прекрасен филм!Знам го наизуст, мога да го играя с репликите.И как няма да е?!Най-силните години на Ръдли Скот-
вече "размазал"публиката с "Alien"и сега бърза да я довърши с новия си филм.Какъв актьорски състав е събрал-само звезди!Че и музиката на Вангелис...!Всичко има в този филм.Любов,екшън,технологии,предтелства,чувства,философия.
Той е от малкото филми,в които се чудиш на кого симпатизираш повече?На положителния или на отрицателния герой?И кой, всъщност, е положителният?(имам предвид финалния монолог на Рутгар Хауър)
Прав си,bilich!Вече не се правят такива филми...

Ще си позволя един упрек.Защо в резюмето рзказвате филма?
В Татово време,имаше един чичко,филмов критик,чак не искам да му споменавам името,толкова ми е противен(сега е някъв шеф в киноразпространението или в Бояна).Та той се появяваше преди премиерата на филма по тв и подробно обясняваше за какво се разказва,да не би някой случайно да не го "разбере" "правилно", след което ми пожелаваше "приятно гледане".Та и с тези резюмета,губи се тръпката,съспенса..
публикувано от VENKO123 на 2012-07-20 01:39:51
YYH
публикувано от tumancho на 2012-08-17 11:45:32
Мда идеята си е от значение не може без нея