intruderzzz, гадна ти е видео картата, смени я! И процесора ти е слаб, как въобще не те е срам да напишеш характеристиките на такава антика :lol:
Е*авката на страна. Играта е много добре направена според мен. Най-много ми хареса това, че докато си на път да изпълниш належащата мисия, можеш да се отбиеш къде ли не и да откриваш какво ли не. Атмосферата е просто уникална, а играта със сянките е свършена. В един момент човек го е страх, в следващия се радва на красотата, а малко по-късно иска да изтръгне гръкляна на първия "boss" ;) Имаше един уникален момент, когато си ровех в един шкаф и изведнъж видях сянка от надигаща се ръка зад мен. Направо си изкарах акъла :) Когато се обърнах, един гад точно замахваше да ме цапардоса. За щастие стрелбата е направена доста динамична и за по-малко от секунда му бях вкарал 2 куршума в тялото и един в главата, преди да ме е халосал :) . Звуците са на ниво, даже доста добри. Малко трудно се ориентира човек от къде идват гласовете, но предполагам, че с кънтежа са целяли да постигнат реализъм в затворените метални пространства на "Rapture". Гличове има тук там, но са доста пренебрежими. В 70% от случаите, след като убия някой и трупа му друса леки кючеци, или си пощраква с пръсти, кима с глава и разни подобни леки бъгове. Другото което е и даже леко ме дразни е, че всеки подвижен предмет се придвижва леко сечащо, някак си неистинско. Пък и в повечето случаи, като гръмна някой гад и трупа му застава за част от секундада на едно място и след това се мята в някаква произволна посока. Друг бъг, който забелязах е... всъщност само това са ми критиките :) . Ако някой се оплаче от гореописаните бъгове, значи е страшно претенциозен. Наистина се забелязват, но ни най-малко не пречат.
Обобщено: играйте играта! Дори и да не се привържете към нея, поне ще убиете няколко свободни часа, ако нямате какво друго да правите. А тези, които са харесали демото (като мен) - пригответе се да бъдете разтърсени 8)