ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Joredos на 2008-10-14 21:32:55
Вашето мнение относно BigBrother.S04.Ep23.SDTV.Xvid-JDS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sp1r1d0n40 на 2008-10-14 22:08:56
много добър епизод:drunk: :thumbsup:
публикувано от valq333 на 2008-10-14 22:14:59
сигурно е добър,но не може ли да се сийдва все пак...
това някак си не се случва за първи път...
публикувано от afrolyda на 2008-10-14 22:19:29
:sly: Защо въобще се качват торенти, като не се сийдват после ? :evilmad:
публикувано от LinKuei на 2008-10-15 06:56:42
Така...чистката мина. На печелившите с наказанията - честито! Заслужени са!
Оставих коментарите, на които ще отговоря или които отговарят на предните коментари...
[color=orange]henri [/color], при цялото ми уважение към вас като потребители, но никой няма да се хване заради единия рейтинг да прави това, което прави Joredos!
[color=orange]PurpleBoa[/color], напротив - не заслужава критиката...защото ако го нямаше щяхте да пищите в предишните торенти защо го няма. Както вече казаха - никой не ви е длъжен!
публикувано от LinKuei на 2008-10-15 07:00:55
В следващия подобен случай като днешния не ъплоудъра, а вие ще си получите наказанията! Имайте го предвид...И ако помислите сами ще се сетите защо!
публикувано от locate на 2008-10-15 01:59:00
Като почнеш да им даваш заплати на ъперите, тогава им дръж сметка колко вечери подред колко сийд са ти дали .....
публикувано от henri на 2008-10-15 02:02:22
Аз пък се надявам коментарите да преживеят чистката за да може да се стигне до дъното на проблема, поради наличието на който са въпросните коментари. Донякъде съм съгласен с EngelEyes обаче пич, нас това че вие тв рипърите сте малко трябва ли да нипоставя нас потребителите в позиция да седим и чакаме без Никакви обяснения? С цялото ми уважение към Joredos и екипа на арена, но съм сигурен че тук има доста хора които за единия рейтинг например биха се заели да свършат работа!
публикувано от uko на 2008-10-15 10:06:29
Чудесно, но толкова ли е трудно да се напише датата на коята се е излъчил епизода ?
публикувано от PurpleBoa на 2008-10-15 02:08:31
С цялото ми уважение към ъперите и към техния труд и към самия Joredos, но това, което се случва две вечери подред на най-сваляното предаване си заслужава критиката. А ако този торент го нямаше изобщо, нямаше и да има толкова коментари по него.
публикувано от slonbg на 2008-10-15 03:06:40
henri,
ако ти можеш без компютър и мрежа да постваш коментари, вероятно ъп-а не е дораснал до твойто ниво.

Ако се беше замислил малко преди да сглупяваш, щеше да се сетиш, че ако той има проблем, няма как да ти дава обяснения.

Не, че е длъжен.
публикувано от redneck на 2008-10-15 10:36:13
LinKuei, става дума за елементарно взаимно уважение между ъпери, модератори и обикновени потребители. Елементарно. Снощи 500 човека висяха като прани гащи без да гъкнат, уважавайки(наистина) труда на Joredos. Ясно е, че пича е имал някякъв проблем - я нет, я ток, я гадже.;) Случва се и в най-добрите семейства.:) Но не пречеше, според мен, след като си е решил проблема и е пуснал сийда, да драсне два реда за успокоение на страстите. Така де, диалог е нужен, ако може, а не размахване на метли и томахавки! Ако може...
публикувано от ACCEPTrado на 2008-10-15 15:20:48
една дата да се сложи много ли е трудно
от 14 10 ли е от 13
публикувано от AngelEyes на 2008-10-15 15:47:15
redneck , ти ако на коментарите от снощи казваш "без да гъкнат", не знам какво трябва да означава "гъкване". Освен, че някои потребители си бяха позволили да държат неприличен тон и сметка, но дори имаше и обиди. С такива хора аз не контактувам и не се обяснявам, така е направил и Joredos. Просто е решил да си спести нервите за неуважение на труда му и ти давам гаранция, че поне за миг през ума му е минала идеята - рипът на ББ4 дотук!
Дано довечера да няма пак такива драми за един епизод на риалити ;)
публикувано от LinKuei на 2008-10-15 15:50:28
Не... то няма и да има драми довечера. Каквото и да се случи ще бъде според правилата!
публикувано от Joredos на 2008-10-15 18:46:36
Тъй като съм се зарекъл да не отговарям на тъпи въпроси,ще отговоря само на henri .

1)Не заемам мястото на някой.Всеки,който има хабер от ТВ-рип във каквато и да е форма и има нужните понятия от торент системата е добре дошъл.Лично ще бъде лансиран от мен,ако ми покаже мостри на работата си.

2)Не искам никой да чака.Както виждате релийза излиза 3-5 минути след като е свършило самото предаване.За толкова време правя торента,изрязвам рекламите и го правя във удобен вид.

3)Проблемът с ранното публикуване и късното му появяване на тракера,за съжаление се корени в доставчика ми.Мислех,че е в тракера и торент клиента ми,но не е това проблема.

публикувано от redneck на 2008-10-16 10:35:02
AngelEyes, тези няколко шматки с обидите нарочно не ги споменах. Всяко стадо си има мърша, за съжаление.
публикувано от striker_bg на 2008-10-16 15:55:48
Според мен въпросните са прекалено зарибени по ББ4 и затова си го изкарват на Жоро. Като отворих торента, видях че го няма сийда, но да съм дошъл тук да спамя идиотщини? Изгледах си го на другия ден просто:thumbsup: