ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от kakanara на 2008-07-11 11:52:42
Вашето мнение относно Bayrampasa.Ben.Fazla.Kalmayacagim.2007.Dvdrip може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от biox на 2008-07-12 13:09:26
Слаб филм. Оценка 1. На десетата минута го изтрих.
публикувано от southpark99 на 2008-07-11 12:22:39
güzel bir komedi. teşekkürler..
публикувано от isbotev на 2008-07-11 13:29:34
Ми като толкова го знаете турския, що не го преведете тоз филм? А?
И да пишете на български, ей!
публикувано от kakanara на 2008-07-11 13:56:20
Бате защо да не може да се пише на турски май не си чел правилата може да се пише на всеки език стига да е на съответната азбука а за коментарите хората пишат че филма е много добър и ми благодарят че качвам турски кино;)
публикувано от BaZi91 на 2008-07-11 14:24:54
Artık torrentturk e falan gerek kalmıyacak gibi geliyor bana... Bütün türk filmleri burada yaw... Çok saol....

Thanx guy nice movie ;)
публикувано от vox на 2008-07-11 16:59:02
Подушвам началото на ТУРСКА инвазия тук, по подобие на юдейска в преди време в роднината-тракер :grrr: Но, също така, подразбирам, че на овцете това им се нрави - да хрупат боклучаво сено... :-/ Колкото до kakanara, имам предложение за нея - да се преименува на KADUNAnara :lol:
публикувано от midgetforlife на 2008-07-11 17:37:26
абе маааму стара живея точно до турската махала и всеки божи ден ги чувам как ръмжат като бесни с БМВ-тата и надуват музиката до край трябва ли и тука като дойда да изтегля нещо качествено да гледам тези простотии...И това не са предразсъдъци а просто горчив опит от съвместното ми съжителство с тях.Обаче не дай си боже някой да спомене нещо против тях и всички тук изведнъж стават адски толерантни и коректни.-_-айде, пийс не съм искал да обидя никого
публикувано от perelisemo на 2008-07-11 18:50:32
филма е супер които иска да го гледа а които мрази турците има американски филми.....
публикувано от southpark99 на 2008-07-11 19:39:41
torrnetturk kapandi galiba baska bir siteye yönlendiriyor. vip lere geçmiş olsun
публикувано от uporit на 2008-07-11 19:57:20
Предлагам арената да си направи раздел специално само за турски филми и който иска да си влиза там и да пише на турски,може и със забрадки, защото в Турция пак ги забраниха.
публикувано от CableMan на 2008-07-11 20:21:07
Е поне може някакъв превод да си сложите на коментарите, тук пишат хора от най-различни държави, но ако не знаят български винаги пишат на английски, така че да могат да бъдат разбрани от повече хора, а не само помежду си. Въпросът не е само какви са правилата на site-a, а все пак да помислите малко и за другите хора...
публикувано от eramadan на 2008-07-11 20:34:32
super bir film
:thumbsup:
публикувано от msvdm на 2008-07-11 20:35:13
каканара едни буквички нема ли поне да измислиш не се срамувай и ние може да искаме да го изгледаме като гледам 99% само турци са коментирали къде ги видяхте тия другите езици не знам .. има 3 коментара на български и това е всичко :(
публикувано от CableMan на 2008-07-11 20:42:37
Е поне може някакъв превод да си сложите на коментарите, тук пишат хора от най-различни държави, но ако не знаят български винаги пишат на английски, така че да могат да бъдат разбрани от повече хора, а не само помежду си. Въпросът не е само какви са правилата на site-a, а все пак да помислите малко и за другите хора...

You can at least translate your posts. There are people from all kinds of countries, but if they don't know Bulgarian, they write in English, so that other people would understand them, not only people from their own countries. And the issue is not only the rules of the website, you have to think about other people as well, not only your kind...
публикувано от burak на 2008-07-11 21:07:04
ya bu kirolar nerden biliyo su siteyi.bir burda eksiktiniz.turkiye de torent siteleri mi yok ta buraya giriyonuz.her sitede artik kirolar var:thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от BENIMARU на 2008-07-11 21:07:52
[b][color=pink]:thumbsup::thumbsup:Ellerine klavyene sağlık dostum dewamını beklioruz :thumbsup:[/color][/b]
публикувано от LinKuei на 2008-07-12 07:02:21
Расизъм под каквато и да е форма не се толерира в тракера. Помислете над това следващия път...

П.П. Господина по-горе, дето обвинява екипа в "българство" явно не е запознат, че тракера е МЕЖДУНАРОДЕН..така, че моля да спре с глупостите, че сме били големи "БЪЛГАРИ". По същата логика може да се каже "Какви българи сте след като гледате американски/европейски филми". Следващия написал коментар на расистка основа ще бъде санкциониран подобаващо!
публикувано от kakanara на 2008-07-11 22:37:37
Вижте сега вие май не правите разлика между ромите и турците ? а нещо сте много зле да ви призная аз съм от турски произход и нито съм черен нито съм мазен и нито нищо и нито слушам кючеци и нито нищо и най това което ме ядосва че никой не ми вярва като се запознаваме.и престанете с тея коментари това не е ромско кино а турско това че ромите се правят на турци и ни използват само езика е друг вапрос ромите и урците нямат нищо общо престанете вече.и относно качването вижте качвал съм френски,мексикански,японски филми а до турските ще качвам още като намирам !!!
публикувано от oesgur на 2008-07-12 06:41:32
love to see turkish movies in here
публикувано от CableMan на 2008-07-11 23:09:10
Гледай сега Kakanara, никой не казва нито че това е цигански филм (дори да е не знам защо намекваш че ако е цигаски е нещо "мазно" както се изрази ти), нито някой е казал че турците са цигани. Единственото, което всички искат е да разбират какво се пише. Все пак хубаво е, че качваш всякакви филми, но все пак ако качиш филм на руски да речем никои не пише на руски нали? Както аз исках да съм сигурен, че ще бъда разбран и писах на български и английски. А английският е удобен защото много от хората тук го говорят. Аз как мога да разбера дали някой не ме псува примерно... Освен това искам и да знам дали филма си струва, а коментарите имат някаква ценност само ако знаеш турски. Така че не се обиждай,няма нищо лично.
публикувано от CableMan на 2008-07-11 23:10:03
Аз как мога да разбера дали някой не ме псува примерно... Освен това искам и да знам дали филма си струва, а коментарите имат някаква ценност само ако знаеш турски. Така че не се обиждай,няма нищо лично.
публикувано от kamito1 на 2008-07-11 23:31:39
аз само да попитам, при положение, че знам, че kakanara не знае турски к'во разбра :lol: макар че се бие в гърдите, че е с турки произход :lol:
публикувано от Cookie на 2008-07-11 23:48:37
Няма смисъл да спорите за глупости , хора!:) Ами я, ако някой тук знае турски да вземе да преведе филмчето, защото по резюмето съдя, че ще е хубаво!:) Благодаря предварително!;)
публикувано от southpark99 на 2008-07-12 00:32:30
hey cimri burak sadece sen mi sömürecektin burayi.amk türk heryerde türk a.q
публикувано от kakanara на 2008-07-12 00:42:44
Аз знам много малко и колкото мога превеждам и чат пак хващам смисъла на коментарите но ме дразнят някой привърженици на атака което е друг вапрос че партията на хитлер и тя се е казвала така само че на немски е щурм това е друг вапрос де.ами за коментарите няма как да ги накараме като незнаят английски а сега мога да почна да качвам и руски филми има много ;)
публикувано от mai34 на 2008-07-12 02:05:00
sagolasın kardeş eline saglık
публикувано от podpiwek на 2008-07-13 14:14:41
No dobra jezeli mozna pisacz w innych jezykach to prosze bardzo...Film glupi i do dupy...:thumbsdown: