пич, явно не следиш много много щот главните герои, които са Сайлони са 5 ;) т'ва са Тай, Тирол, Кара, мъжа и(изкочи ми името в момента) и секретарката на президента(нея така и никога не я запомних :D ) та, ако под халюцинация разбираш разговора му със Старбък накрая, ами то тя наистина беше там щот и на радарите на Галактика засекоха кораб, който не можеха да идентифицират, а и отдавна можех да ти кажа, че тя е тостер(спомни си за 5те "отцепника", за всичките и разговори с Лиобен, за това, че е предопределена да извърши нещо голямои т.н.)
Още не съм гледал Рейзор, която грешка смятам да поправя само след няколко часа :) аз лично просто искам още една доза размазващи колониални вайпъри и т.н. въобще не ме интересува дали ще загатнат или не какво ни чака във 4ти сезон...
А филма е жесток просто няма равен :thumbsup::thumbsup::thumbsup:. Дори оригиналните серии 1978, 1979... не са за изхвърляне жалко, че няма кой да се намери да ги качи на тракера ;( ако ползваха мечове вместо бластери, кой знае може би щяха да станат по популярни и от Лукасовите "Звездни Войни" ;)