Много малко съм играл в началото за да коментирам играта,но ми направи впечатление лошия интелект и физика на ботовете.
Ice е право момчето задето казва че трейлърите лъжат,и създават лъжливото очакване за нещо епично,красиво и пленяващо.Подбрани са внимателно и винаги са манипулативни.И това касае не само Battlefield,а всичко останало.Трейлърите които гледах за Gears of War 3 бяха убийствени,а играта се оказа с нищо не различим от останалите линеен шутър с редица кусури,хайпа около Rage също беше неистов - оказа се посредственна игрица,която забравяш веднага след финалните надписи,терйлърите за Resistance 3 навремето с влака се оказа имат общо с играта толкова кокото и аз с Барак Обама.Това се превърна в политика на последък,стратегия за комерсиализация на продуктите.За Battlefield се изписаха по форуми стотици страници коментари,десетки пъти повече от тези за всяка една останала игра,което адаски ме учуди след като видях колко посредстенно и грозно е мултито.
Някой казва - играта е основно за мулти (както и за Gears казват същото),аз им казвам да си гледат работата,щото това не е оправдание за провала,половината геймъри не играят мулти,и искат да получат качествен сингъл.Да не са правили тогава солото през пръсти,да са направили играта само онлайн.
Харесват ми критичните коментари,а не на такива ,които квото и да им хвърлиш,все ще го ядат.