Опс, забравих за какво всъщност влязох да коментирам - имам потвърждение, че този GOTY edition (заедно с DLCтата вътре) си върви перфектно на LT 3.0, записан с ImgBurn 2.5.6, с метода truncate. Единствения проблем е, че не може да се играе от хард диска - трябва да оставите DVD 1 да се върти. DVD 2 го слагате, стартирате и в менюто вътре избирате Install all (примерно хаха) и всичко е точно.
Тази информация ме кара да вярвам (макар и да не съм го тествал), че DVDтата ще вървят и на LT 2.0 след пачване със съответната топология и записване със споменатия метод (truncate).
За RGH/Jtag (за да не отговарям поотделно на всеки :) ) - DLCтата се намират лесно в нета. Не искам да пускам линкове към другаде тук, но за улеснение на всички с RGH/Jtag ще го направя:
http://www.xbox360iso.com/direct-links-batman-t594117.html Трябва да си направите регистрация, за да влезете - бързо и лесно е, не изисква нищо особено. DLCтата са разделени на по три файла от около 300 mb. Ще ви трябва и един title update. Ако последвате линка и прочетете надолу, ще намерите и подробно описание. :) Мога да се опитам да упътя някого, ако ми пише лично съобщение. :)