ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2015-01-23 14:27:28
Вашето мнение относно Аз, роботът може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от simo76 на 2015-01-24 00:46:59
Не е прецедент, просто не си попадал на такива. А дублажи има, но рипнати от телевизиите за по-стари филми, като тези, и се добавят като аудио като за кой да е друг филм. От една страна е добре за хората, които нямат друга възможност, от друга страна - нашите правят всичко възможно да съсипят оригиналното звучене на филма или да го н
аправят неузнаваемо нелепо. Да не говорим, че пет канален дигитален звук няма. Но за който няма техника е някакво спасение.
публикувано от cheten на 2015-01-31 21:04:47
simo76
Точно това правя аз. Намирам филм с дублаж рипнат от телевизията, и такъв във 3D формат. Играя си да намествам дублажа цял или няколко дена. След това го монтирам към 3D формата и го предоставям в MKV по възможност, за да е по-лесен за използване. Иначе мога да вкарам дублажа в iso формата и да се задават много въпроси по възпроизвеждането.
публикувано от cheten на 2015-02-02 17:42:03
Би трябвало навсякъде в MKV файла да съм запазил и оригиналното звучене, жалко, че като се натрупат достатъчно сийдъри, изтривам файла и не мога да проверя. Ако се гледа през лаптоп, то тогава от плейъра може да се зададе един от желаните потоци.