ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2020-04-06 22:56:44
Вашето мнение относно AUTOMOBILISTA 2 [Singleplayer+Multiplayer] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от artaz на 2020-04-07 17:57:38
Мерси за ъплоуда. Имах желание да купя играта , особено като е намалена в момента , струва около 30 евро , но видях ,че много неща са недовършени , липсват 80% от европейските известни марки автомобили , 90 % от пистите в европа ... и планират ДЛС пакети с ГТ3 автомобилите , няма Нюрборгринг ... ДЛС.тата ще се плащат отделно и най-велоятно няма да има пистите които искам се отказах , но ми е мерак да пробвам физиката на играта . Голямо мерси от мен!
публикувано от TheTRENERA на 2020-04-08 02:08:25
'artaz', аз харесах много управлението на играта. Като цяло не очаквах чак толкова добра физика. И на мен ми липсва Нюрборгринг, защото от край време ми е любима писта. Колкото и да му е чудно на някой Имола не ми е втора, а 'Спа'.
За "DLC" не се притеснявай - щом излезне някое, ще го отключим (нали затова са 'Emu' и 'Steam Database').
Въпроса е по-бързичко да изкарват ъпдейтите. Времето е такова, че абсолютно забранявам Купуването на Игри. Нали.
публикувано от KinoxBG на 2020-05-10 22:32:55
Някъква идея как да сваля играта понеже няма сиидъри, на магнитно също не тръгва?
публикувано от mad4racing на 2020-05-17 11:26:09
УЖС,кво е това нещо?Няма сиидъри е май е банната,АМА ЗАЩОООО?????
Дайте друг Релейс тогава,кво е това нещо??????
публикувано от artaz на 2020-05-24 12:39:10
Тази версия на играта е отврат с волан. Форс фийдбакът е тотален боклук. Вече има множество пачове които адресират тези проблеми и вероятно ще има нов релайз по някое време. Дано я кракнат , щото вече нямо демо версии и няма как да знае човек дали си струва да купи рейсинг симулация без лично да провери за какво става въпрос.